|
Hallettim. Olay şuymuş, iki tane termostad görüyormuş sistemde. Honeywell çağrı merkezi ile görüştüm çok destek oldular. Cihazı komple resetledim tekrar eşleşti sorun ortadan kalktı. |
|

|
Hallettim. Olay şuymuş, iki tane termostad görüyormuş sistemde. Honeywell çağrı merkezi ile görüştüm çok destek oldular. Cihazı komple resetledim tekrar eşleşti sorun ortadan kalktı. |
|
merhaba arkadaşlar, t4r cihazında ios/android uzaktan kontrol imkanı var mı? yoksa TPİ özellikli + modülasyonlu olup ios/android uzaktan kontrol imkanı sağlayan model var mı? teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 15 Kasım 2023; 19:18:18 > |
|
bende t4r modelini aldım. Ot özelliğinden dolayı. Airfel digifel premix kombim. Ot portundan bağlantı yaptım . Ama olmadı. Honeywell ile iletişime geçtim. Ne yapsam olmadı ot. Aç kapa bağlayınca oluyordu. İade ettim bende. Honeywell den gelen mesajı alta ekliyorum. Opentherm bağlantı yapıldığında on/off termostat köprüsünün sökülmesine gerek duyulmuyor. Kombi opentherm üzerinden termostat ile haberleşiyor. Bunu test etmek için termsotatı 10 derece alarak kombinizin kapalı kaldığını, tesisat suyu sıcaklığını 60-70 dereceye alarak kombinizin devreye girmediğini gözlemleyerek test edebilirsiniz. Eğer devreye normal çalışmasına göre giriyorsa kombinizin OpenTherm desteği aktif olmayabilir. Kombi üretici ile irtibata geçilmesi gereklidir. T4R termostatı, on/off bağlantı kısmına bağlantı yapılarak kullanım imkanı sağlamaktadır. Herhangi bir konuda tekrar desteğe ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Anlayamadım demek istediğinizi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Honeywell y87rf2008 ve rfg100 kullanıyorum. Kombi bağlantılarını intenet ağ geçidi kurulumunu yaptım .Bağlantı tamam. Kombim eca proteus premix.
|
|
Merhaba, Honeywell Y87RFC2090 termostatım var, yarı yoğuşmalı kombi (Ferroli Divacondens D Plus F24 ) için petek sıcaklığı derece kaç olmalı ? Daha önce kullandığım demirdöküm kombi için 55 dereceyi geçmemeli diye duymuştum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egr17.. -- 31 Ocak 2024; 15:46:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kusura bakmayın geç oldu. Belki de aldınız. Ben menunum. Aynı zamanda ağ geçidini de aldım. Bundan önce ki evimde on off termostat kullanıyordum. Onda termostat devreye girene kadar üşüyorum. Bunda ise hassaiyet çok az olduğu için oda sıcaklığı hep sabit kalıyor ,değişimi vucudunuz hissetmiyor. Modulasyonlu olduğu için alev boyunu oda sıcaklığı ve hatta ağ geçidi ile dış hava sıcaklığına göre ayarlıyor. |
|