Şimdi Ara

Honda VTR 250 > 12.890 Lira!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve beklenen makinenin fiyatı açıklandı. Tahminlerimizde çokta yanılmadık görünen oki..

http://www.sahibinden.com/vtr_250_yeni_-cok_ozel_fiyatlarla_sadece_anes_motorda-WQQaXQQ15479847WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

Kawasaki ER-6N, 08 model 0'ı 14.300'ken bu fiyat şaka gibi!

Sadece "HADi ORDAN!" diyorum, sözü sizlere bırakıyorum!!

• Bir süre önce web sitesinde görüp akabinde "Yuh" çekip kapatmıştım :) Bu hacimdeki motorlar içinde değişik bir tarza sahip olabilir ama nihayetinde monster çakmasına verilmez bu para.
  • şu farı ne zaman değiştirecekler
  • fiyatı buysa demekki yollarda fazla göremeyeceğimiz bir motosiklet olacak. bence bu fiyatı haketmeyen bir makina, kimse almayınca fiyatıda düşer.
  • bu fiyata 1000 cc ss alırım ben :)
    ...
  • 16.000'e 2000km'de CBF1000 aldım. Bu rakamlar şaka gibi.
  • honda şaşırmış hadi aldın kaça aldın diye fiyatını soranlara fiyatını soyleyemessın dalge gecerler gulerler agızlarıyla değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

16.000'e 2000km'de CBF1000 aldım. Bu rakamlar şaka gibi.

Herşeyi anlatmış şu cümle!
  • keşke alan biri ya da deneyen biri aramızda olsa fikirlerini paylaşsa:))ama alan biri olması pek ihtimal dahilinde değil:P
  • en az 10 000 TL nin altına inmeden kimse almamalı, satamayınca fiyat indirimine gideceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

en az 10 000 TL nin altına inmeden kimse almamalı, satamayınca fiyat indirimine gideceklerdir.

Sanmıyorum. Üzerinde sırf Honda yazıyor diye "bu parayı hakeder" diyenler olacaktır. Yani yine satılır yine satılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: cool111

en az 10 000 TL nin altına inmeden kimse almamalı, satamayınca fiyat indirimine gideceklerdir.

Sanmıyorum. Üzerinde sırf Honda yazıyor diye "bu parayı hakeder" diyenler olacaktır. Yani yine satılır yine satılır..

honda kullandığım halde en azından ben bu parayı haketmez diyorum. tüketici bilinçlenmeli sırf satıcı firma bu fiyatı uygun görmüş deyipte almamalı, satış yapamayınca ya getirmeyecekler ya da fiyat indirimine gidecekler. çin motosikletlerinin bir yanını seviyorum çin motosikletleri olmasa bu fiyatlara kaliteli motosikletlere binemezdik. çin motosikletleri piyasaya girince japon ve italyan motosikletleri fiyatlarını yarıya kadar indirmişlerdi. çin motosikletlerinin ilk piyasaya giriş zamanını hatırlıyorumda 4500 TL ye satılan hondanın modeli birden 2450 TL ye düşmüştü. demekki 4500 TL ye satılan motosiklet 2450 TL ye satılsa bile para kazandırıyordu. uzun müddet geçmesine rağmen 4500 TL ye satılan motosikletin şimdiki fiyatı 4000 TL. sırf marka diye bu parayı vermek kendini keriz yerine koydurtmak demektir.

• http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320419382340

linkteki alet pırıl pırıl 2005 VTR 250 tahmini 4500TL civarında fiyatı var....türkiyedeki fiyatlar ÖTV fiyatları....zaten motor 3600euroya satılıyor yurt dışında buna bir de ötv eklenince 13liraya yakın bir fiyat çıkıyor.... şayet ötv eski düzen olsa bu alet 7.500 liraya çok rahat bir şekilde satılacaktı...ama biz iki katı ödüyoruz herzamanki gibi....

Motosiklet bu memlekette 2005 yılı gibi büyük bir atak yaptı ama çok sağlam yumruğuda yedi...sonrasında ekonomik kriz ve iş bilmeyen motordan anlamayan yöneticiler sardı 4bir yanı....bugün bir çok firmada ürünün ruhundan anlamayan yöneticiler bulunmakta....gelsin maaaşlar gelsin primler...kullanıcının canı cehenneme beğenen alsın 7 liralık motoru 13e şeklinde yorumları ile yaşamaya devam ediyorlar...

ÖTV le ilgili hiçbir çalışma ve karşı çıkma yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320419382340

linkteki alet pırıl pırıl 2005 VTR 250 tahmini 4500TL civarında fiyatı var....türkiyedeki fiyatlar ÖTV fiyatları....zaten motor 3600euroya satılıyor yurt dışında buna bir de ötv eklenince 13liraya yakın bir fiyat çıkıyor.... şayet ötv eski düzen olsa bu alet 7.500 liraya çok rahat bir şekilde satılacaktı...ama biz iki katı ödüyoruz herzamanki gibi....

Motosiklet bu memlekette 2005 yılı gibi büyük bir atak yaptı ama çok sağlam yumruğuda yedi...sonrasında ekonomik kriz ve iş bilmeyen motordan anlamayan yöneticiler sardı 4bir yanı....bugün bir çok firmada ürünün ruhundan anlamayan yöneticiler bulunmakta....gelsin maaaşlar gelsin primler...kullanıcının canı cehenneme beğenen alsın 7 liralık motoru 13e şeklinde yorumları ile yaşamaya devam ediyorlar...

ÖTV le ilgili hiçbir çalışma ve karşı çıkma yok...

yurtdışında 7500 TL satılan motosikletin ülkemizde 13000 TL na satıldığını varsayarsak, ötv kalktığında ülkemizdeki fiyatı 7500 TL na düşmeyecektir hatta 10.000 TL nın altınada düşmeyecektir şunu söyleyim ötv kalktığında 13000 TL satılan motosikleti firmalar birazcık lütfedip 11000-12000 TL civarına indireceklerdir ve çeşitli bahaneler uydurucaklardır. Yani 7500-11000 arasındaki kar satıcının cebine girecektir bundan emin olabilirsiniz. Türkiye'de uyanığımız çok hemen açığı kapatırlar merak etmeyin. en yakın örneğini otomobillerde gördük, motosikletlerde ise hiç hissetmedik bile, hatta bazılarının ne akla hizmetse fiyatı yükseldi o yüzden Türkiye'de yaşıyorsanız bu tip hayallere kapılmayın, ya paranızı biriktirin ya da yurtdışında ucuz ve kaliteli motosiklete binmenin keyfini sürün

• 2. el varsa ben alıyım,arıyorum,bilen duyan gören satan varsa haber ederse sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.