Şimdi Ara

HONDA TİTAN'CILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HONDA TİTAN HAKKINDA HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM

• Titan yaşayan bir efsanedir...
    En uzun soluklu kullandığım ve en memnun olduğum motorlar arasında hep ilk sırayı alır.Uzun yıllar kahrımı çekti,çok hırpalamıştım makineyi ama hiç sorun çıkarmadı.Fakat 2000 yılından sonra üretilen titanlar ile beraber kalitelerini de büyük ölçüde yitirdiler çinliler hondayada bir parmak attı fakat 97 ve alt modelleri için kaliteli ve sağlam olarak nitelendirebiliriz.Bendeki titanı 2-3 sene evvel geçirdiğim büyük bir kaza sonrası satmıştım sanırım 94.000 km idi sattığımda ama hala tabir-i caizse taş gibiydi hatta kaza sonrası dahi çalışmaya direniyordu fakat kaza yaptığım bir motora binmeyi sevmediğim için satmıştım.Bu motorlar ilgili merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
    bu da motorumu satarken çekmiş olduğum resmi....

[simage]local://upfiles/331634/DA4C532EE8964501ADD8951467EC3BCF.jpg[/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 9 Temmuz 2010; 15:59:20 >

• cok guzel motor

fakat para oldukca daha yeni modellere yonelmek daha dogru olur
    125cc kategorisinde bircok model var bu tarz

2.el titan temiz bulmak ugrasmak zor is
  • 2.el 125 cc titan bulabilsem keşke
  • abi bulsan ne olacak ben onu anlamiyorum
    1.si %90 kurye motoru olacak cunku ucuz ve dayanikli ve ekonomik oldugundan
    2.si 10kere rektifiye gecirmis ercek km si bellidegil vsvs

titan daha guzel ama cgl bulmaya calismak daha mantikli oda olmadi cbf ve ybr onlarda bence gereksiz pahaliya satiliyor
  • doğru temizini bulmak çok zor hatta imkansız ben şimdiye kadar 4 tane temiz gördüm bide benimki
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizlimabedim

doğru temizini bulmak çok zor hatta imkansız ben şimdiye kadar 4 tane temiz gördüm bide benimki

Sanırım sende titan kullanıyorsun bir kaç foto upload etsene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Honda HRV e-hybrid
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bendede var 99 model şuan istanbul dışındayım istanbula gidince koyacam resim
  • sanırım bendeki 99 siyah titan kadar temiz motor yoktur çünkü kaç yıldır dükkanada kapalı yatıyo bi yazları 2-3 defa sürmüştüm daha 4500 km de hiç parça değişmedi aldığım gibi kuryeciler görünce şaşırıyor dürümcüyü her gittiğimde satıyon mu diye soruyo adam bıkmadı hala bende yürüyerek gidiyorum artık daha vergisini yeni yatırdım hiç vergi yatmamış 230 lira civarı verdim içim acıdı valla 70 kağıt sigorta 57 kağıt ta muayene vercem ehliyet içinde 450 kağıt gitti yani titan kullanmamım maliyeti bana 800 e patladı ama polislere yakalamaktan daha iyidir herhalde verdiğim paraya değecek inşallah havalarda düzeliyor sabırsızlanıyorum.
  • selam, satmaya kalkılırsa fiyatı/piyasası ne olur acep?
  • Titan satılırmı yahu
    Eğer satmak zorunda değilseniz daha büyük birşeyler düşünümyorsanız keyfiyetten satmanızı önermem ki ben zamanında sattım ve pişman oldum gerçekten onun kadar iyisini bulamadım bir daha fakat illa da satmak istiyorsan piyasası 1.000-3.000 tl arası değişir bu modeline ve temizliğine göre değişir misal benim sattıığım titan 97 modeldi 1,5 bin tl sattım bir arkadaşım 99 modelini 2 bin tl sattı piyasası böyle ama yineliyorum ihtiyacınız yoksa satmayın klasmanında daha sağlam makine hala üretilmedi...
  • Forever t1tan
  • babam satıp cbf 250 alalım diyor ama asla satmam titanı
  • bende 98 titan var. 98de sıfır almıştım. bir çocuk gibi özendim bakımlarını yapaken. basmaya sıra gelincede uzun yolda hiç affetmedim. 114binde artık motor bitti. rektefiye etmektense modifiye edeyim dedim. silindiri ve karbratörü komple çıkardım cbf 150 karbratör ve silindiri koydum ama sadece silindir cbf 150 olarak kaldı. gömlek, piston, sekman, piston kolları, eksantrik, subaplar, subap yayları, ve krank hep dövme çelik yüksek silisyum ve karbon alaşımlı metallerden oluşuyor. arka dişliyi küçülttüm ve yarış zinciri koydum. eksozdada ufak çaplı oynamalar yaptım.
    rodajını özenle tamamladım hiç kurum yaptırmadım. geçen gün 170 yaptım dahada giderdi ama frenlere güvenemedim çünkü 170le giderken durma metrajı çok yüksek. şimdi uygun bi ön fren sistemi araştırıyorum. hatta olursa arka frenide disk yapmayı planlıyorum. hidrolik yada mekanik disk farketmez. ufak tefek kesme kaynatma işlemleriyle uyacağını bildiğiniz bi arka disk sistemi varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
    fren sistemini bitirdikten sonra amortisörler üzerine yoğunlaşacam. burdada anlayan ve bilen kardeşlerimin bilgilerinden faydalanabilirim.
    son olarakta görselliğe geçecem ama o çok ince iş. saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susuzoglu -- 9 Temmuz 2010; 13:21:45 >

• 1997 mavi titan.
    Motora binmeyi onda öğrendim.
    o sesi hala kulaklarımda
  • 99 bordo, ne varsa eskilerde var yahu sesi yeter... çin malı yaramaz...

sticker nerden buluruz boyayasım var motoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radical -- 1 Kasım 2012; 21:25:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.