Şimdi Ara

Honda Spacy 110 vs Fizy 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki motoru karşıalştırabilirmisiniz özellikle yakıt tüketimi maximum hızı ataklığı ve ısınma soğutma boğulma sorunlarını karşılaştırmanızı ve hangisi daha rahat söylemenizi istiyorum özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur kolay gelsin

• slm olcay kardeş, ben 2014 mayısta honda fizy aldım adana honda bayisinden o zamandan beridir kullanıyorum, memnunmuyum bilmiyorum inan ki... yakıtı hep 20 tl lik koyuyorum 130-140 km arası yakıyor. oturduğum koltuk çok sert. adana ceyhan arası gidiyorum bazen 1 saatlik düz yol kalçam belim acaip ağrıyor, onun dışında pek bişeyi yok, honda spacy ne farkı olabilirki alırken yan yanaydılar 1000 tl fazlaydı spacy, ben 1000 tl lik pek fark göremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana1980

slm olcay kardeş, ben 2014 mayısta honda fizy aldım adana honda bayisinden o zamandan beridir kullanıyorum, memnunmuyum bilmiyorum inan ki... yakıtı hep 20 tl lik koyuyorum 130-140 km arası yakıyor. oturduğum koltuk çok sert. adana ceyhan arası gidiyorum bazen 1 saatlik düz yol kalçam belim acaip ağrıyor, onun dışında pek bişeyi yok, honda spacy ne farkı olabilirki alırken yan yanaydılar 1000 tl fazlaydı spacy, ben 1000 tl lik pek fark göremedim...

kardeş yakıt tüketimi ve motor gücü bizim için 1.sırada,rahatlığa gelcek olursak sırf rahatlık için yamaha cyngus l alabilirdim ama spacynin de rahat olduğuna şahit oldum peki onun dışında kronolojik sorunu varmı fizynin ve maksimum hızı kaç

• kardeş kronik sorunu yok herhangi bir sorun çıkarmadı ALLAH a şükürler olsun, ben ceyhanda öğretmenim hafta sonları genelde biniyorum hafta içi fırsatım olmuyor pek kullanmaya, mayısta aldım daha 2000km olmadı :D ben hızdan nedense korkuyorum, bundan dolayı scooter aldım hep yavaş sürüyorum 30/40 km şehir içi, çünkü apaçi çok arabalı apaçiler var öne kıran, arkadan sıkıştıran sağdan yavaş devam :D maximum 65 civarı çıktım aldığımdan beridir, ilerisinden korktum açıkçası...
  • quote:

kardeş kronik sorunu yok herhangi bir sorun çıkarmadı ALLAH a şükürler olsun, ben ceyhanda öğretmenim hafta sonları genelde biniyorum hafta içi fırsatım olmuyor pek kullanmaya, mayısta aldım daha 2000km olmadı :D ben hızdan nedense korkuyorum, bundan dolayı scooter aldım hep yavaş sürüyorum 30/40 km şehir içi, çünkü apaçi çok arabalı apaçiler var öne kıran, arkadan sıkıştıran sağdan yavaş devam :D maximum 65 civarı çıktım aldığımdan beridir, ilerisinden korktum açıkçası...

ya abi diyom o zaman sana abi bende biraz hız hastasıyım apaçi değilim tabi gençliğin verdiği heyecandan olsa gerek işte bilmiyorum artık abi herhalde spacy i alıcam evet senin dediğinde doğru apaçiler bol kaza yaptıran benim için hız gücü ve tıkanma sorunu falan önemli çünkü arkadaşlarımla çok geziyorum ve üniversite sınavı sonrası sevgilimle ege turuna çıkıcaz 2 kişi dayanırmı acaba?

• slm ege turu dedin gerildim bi anda :D scooter uzun yolda bence ters olur dostum, daha böyle evdeki koltuk havası bişe bulmak lazım bak ben mesela düşünemiyorum kendi motorumla öyle ege turu:D adana/mersin arası bile belimi yer bnm :D
  • quote:

slm ege turu dedin gerildim bi anda :D scooter uzun yolda bence ters olur dostum, daha böyle evdeki koltuk havası bişe bulmak lazım bak ben mesela düşünemiyorum kendi motorumla öyle ege turu:D adana/mersin arası bile belimi yer bnm :D

o yüzden spacy diyorum ya hele koltuğu rahat olmayan motoru aklımın ucundan bile geçirmem o zaman spacy abi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

slm ege turu dedin gerildim bi anda :D scooter uzun yolda bence ters olur dostum, daha böyle evdeki koltuk havası bişe bulmak lazım bak ben mesela düşünemiyorum kendi motorumla öyle ege turu:D adana/mersin arası bile belimi yer bnm :D

ya abi sorma aslında biz pcx alcaktıkta babamın maxi scooter lara zaafı var
  • 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    pcx alabiliyorsanız daha başka aramaya gerek yok. pcx maxi değil ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 3 Ekim 2014; 19:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

allah allah pcx maxi değilmi
  • 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    tabi ki değil hatta küçük bile. 180 üzeri uzun boylular için sıkıntı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Yok değil, Honda'nın maxi scooterı devşirme integradır.Maxi scooter denince akla X-Max'lar, Burgman'lar falan gelir.Bu arada ben de spacynin fizzyden daha başarılı olduğunu duymuştum kullanıcılardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

quote:

Yok değil, Honda'nın maxi scooterı devşirme integradır.Maxi scooter denince akla X-Max'lar, Burgman'lar falan gelir.Bu arada ben de spacynin fizzyden daha başarılı olduğunu duymuştum kullanıcılardan.

@forumnik abilerim teşekkür ederim peki gralcan spacy nin gücü hakkında bahsettilermi yani fizy le aynımı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

quote:

@forumnik abilerim teşekkür ederim peki gralcan spacy nin gücü hakkında bahsettilermi yani fizy le aynımı

Fizzy bi tık daha güçlü diye biliyorum ama bu motorlarda asıl aranan konfor ve tüketimdir.Bu alanlarda spacy daha iyi.

• ben olsam ikisini de almam. bence çok çirkinler, pizzacı ve mc donalds scooterları bunlar.
  • quote:

ben olsam ikisini de almam. bence çok çirkinler, pizzacı ve mc donalds scooterları bunlar.

peki hem güç hem tip hem rahatlıkta ne önerirsiniz scooter olucak ama illa ve yamaha veya honda olursa iyi olur
  • quote:

quote:

ben olsam ikisini de almam. bence çok çirkinler, pizzacı ve mc donalds scooterları bunlar.

peki hem güç hem tip hem rahatlıkta ne önerirsiniz scooter olucak ama illa ve yamaha veya honda olursa iyi olur

honda pcx, yamaha delight (küçük gelmezse)
    honda yamaha şart değilse sym fiddle2 veya symphony sr125
  • quote:

quote:

quote:

honda pcx, yamaha delight (küçük gelmezse)
    honda yamaha şart değilse sym fiddle2 veya symphony sr125

hacı sorma ya o tür motorlar babama fazla büyük geliyo kullanamam diyo sanki tank kullancak

• bence cub alın honda win go iyidir sorunsuzluk+yakıt+parça bolluğu
  • Honda fizy..... berbat motor onu alcagıma hiç motor almam yeridir yıl olmuş 2016 motorda hala kampana fren var saçmalık istedigin ustaya git honda fizy alınır mı de gülerler sana spacy varken fizy almak :) artı yarın birgün satmaya kalktıgında aldıgın fiyatın baya aşşasında satarsın fakat spacy de öyle bi sorun yok aldıgın fiyata geride satarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.