Şimdi Ara

Honda'nın Doğuş Gibi Bir Distribütöre İhtiyacı Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşterilere yaptıklarını gördükten sonra , sırf doğuş grubu satıyor diye almadığım arabalar var. Bu da benim kişisel kararım, bu yüzden de kimse yargılayamaz. Bazı araçları da mantıksız. Mesela 1.4 seat ibiza alacaktım, style paket, boş paketinde yol bilgisayarı yok.

Bir de bayii'ye genel olarak "biz ne satsak alırlar" havası hakimdi. Müşteriyle ilgilenmemeler, yüzeysel anlatımlar falan. Sinirlendim, sıfır araba alacağıma ikinci el dizel fiesta aldım. Mutluyum.

Honda'nın doğuş gibi bir distribütörü olmasındansa , çok seçeneği olmamasını ve biraz pahalı olmasını yeğlerim. Geçen gün civic test sürüşüne gittiğimde satış görevlisinin ilgisi, samimiyeti kayda değerdi. Fiyatı uygun olsa alırdım. İyi de indirim yaptılar. Ancak bir honda hastası olarak sıfır civic'in o parayı haketmediğini düşünüp vazgeçtim.
  • honda çok güzel fatura çıkarıyor, doğuşu aratmıyor. yeterince kaliteli yani! sadece iki model satarak otomobil pazarında çok iyi bir yerde olduklarını söyleyebilirim.
  • adamların dizel araçları yok ( sedan civic ) ama her köşe başında 10 lt yakmasına karşın bir sedan civic var
  • Vw değişik bir marka kıraathaneye gidin en iyi marka ne deyin oturanlara Vw derler en iyi model ne deyin Passat derler.
    Babama soruyorum en iyi araba ne diye o da Passat diyor.
    Vw reklamını halk kendisi yapıyor.
    Fd6'yı sorduğumda onun iki egsozu var çok yakar diyorlardı.
    Marka kursam, sedan, dizel, manuel araç yapsam, fiyatı, parçası ucuz ama kalitesiz olsa halk arasında reklam yapsam Honda'dan çok satarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vosmer'in bana attığı kazıklar:
    DSGyi kullanıcı hatası diye itelemeye çalıştı.
    Sıfır aldığım araçta 3 parça makine rötuş boyası çıktı.
    20 liralık aptal bir parçayı takmak için 70 lira aldılar.
    Tavanın ucunda (Ön Camla birleştiği yer) soyulmalar başlamıştı, tam oraya taş gelmiş diye buyurdular.

Eğer Honda'da bunlar gibi çalışacaksa hiç uğraşmasın, Mazda gibi tarihe karışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Dayım , Honda Türkiye servisler genel müdürü , Gebze Honda fabrikasında

Ama ben gidip VW alacağım .

Jazz yerine Polo... Napalım...

Ne var bu poloda

• honda araba satmak için çabaladı da bizmi almadık...adamlar memnun satıştan

• Honda da araba mı var ki satacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda her kasaya her motor şanzıman secenegi koymayı ögrensin önce. birde standart atmosferik motoru turbo motorlu araçlardan pahalı satmayı kesmeli! honda ac gözlülüğün kurbanı suan. umarım türkiyeden komple cekilirler. satışları oldukca düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bence Doğuş'a gerek yok Honda'nın yapması gereken Cihanair ve ekibini transfer etsin

Bir de birileri daha vardı Forumu bırakıyoruz yaaaa dedikten 1-2 hafta sonra yine gelen VW ciler

Hocam gitme adamların üstüne, küser geri bırakırlar forumu

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Aslında 64 bin civarından başlıyor. Liste fiyatları TAVAN fiyattır. 80binliği deri koltuklu Highline gibi düşün....
  • quote:

Orijinalden alıntı: birrr

honda araba satmak için çabaladı da bizmi almadık...adamlar memnun satıştan

Sümük gibi yapışıp sürekli NTV'de reklam dönmüyor olabilir.
    Ama Mazda gibi de olabilirdi, istesen de alamıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

honda her kasaya her motor şanzıman secenegi koymayı ögrensin önce. birde standart atmosferik motoru turbo motorlu araçlardan pahalı satmayı kesmeli! honda ac gözlülüğün kurbanı suan. umarım türkiyeden komple cekilirler. satışları oldukca düşük.

Türkiyeden komple çekilirse bizim ekonomimize zarar olur hatta Toyota ile üretim aşamasında domino etkisi de oluşabilir.
    Honda açgözlülüğünün değil fabrikasındaki yüksek elektrik ve vergilerin kurbanı....
  • Firmalar bölge bölge çalışırlar... Honda'nın Avrupa'da sattığı ürün burada olmaz ise haklısınız, ama Amerika modellerini istemek tam saçmalık... Sadece motor hacmi değil. O ürünler Amerika için ve/veya orta doğu için üretiliyor. Avrupa için değil...

Honda artık Avrupa'da Accord satmayacak(düşük satışlar dolayısı ile) yani. Ama SUV pazarı için yükleniyor, 1.6 dizel 9 ZF otomatik CRV ile Avrupa'da satış yapmak istiyor, başaracaktır da.

Honda Civic sedan dizel de eğer Hindistan vb yerde çıkarsa buraya da getirirler.(Hindistan da bizim gibi sedancı)

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

honda her kasaya her motor şanzıman secenegi koymayı ögrensin önce. birde standart atmosferik motoru turbo motorlu araçlardan pahalı satmayı kesmeli! honda ac gözlülüğün kurbanı suan. umarım türkiyeden komple cekilirler. satışları oldukca düşük.

Türkiyeden komple çekilirse bizim ekonomimize zarar olur hatta Toyota ile üretim aşamasında domino etkisi de oluşabilir.
    Honda açgözlülüğünün değil fabrikasındaki yüksek elektrik ve vergilerin kurbanı....

bu bir bahane olamaz. doğru düzgün motor şanzıman kombinasyonu yok. sedanda var benzinlide yok benzinlide var otomatikte yok. aptal saptal bir kombinasyonu var hondanın.

fabrikasında elektirik ben son kullanıcıyı zerre ilgilendirmiyor.

• quote:

quote:

quote:

bu bir bahane olamaz. doğru düzgün motor şanzıman kombinasyonu yok. sedanda var benzinlide yok benzinlide var otomatikte yok. aptal saptal bir kombinasyonu var hondanın.

biz şanzımandan memnunuz en azından citroen gibi hoplamalı zıplamalı bi şanzımanımız yok çok şükür.

uzun vites oranı ile uzun yolda dizelleri kıskandıracak kadar az yakıyoruz ( LPG )

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

quote:

quote:

biz şanzımandan memnunuz en azından citroen gibi hoplamalı zıplamalı bi şanzımanımız yok çok şükür.

uzun vites oranı ile uzun yolda dizelleri kıskandıracak kadar az yakıyoruz ( LPG )

fiat aracada sahibim birde ona giydir. geri kalma.

10 larca yıl dizel getirmeyen hondanın neyini savunuyorsun?

bana arap amerikan pazarı muhabeti yapma sakın. bizi sallamayan markayı biz hiç sallamıyor ve adam yerine koymuyoruz.

hoplayan bir citroenede rastlamadım. ancak 4 ceker oldugunu iddaa edip kafasına göre 2 ceker canı cekerse 4 ceker olan hondalara cok rast geldik?

• Honda yi kurtarma fikrine bakbura gittikce daha kötü oluyor

• quote:

quote:

quote:

Civicler Türkiyede üretiliyor, tıpkı Corollalar gibi. Yerli malı araçlar, ihraç edildiğine ve/veya ithal araçların yerine satıldığında bir nebze cari açık kapanıyor.
    Son tüketici olarak umursamayabilirsin ama bir vatandaş olarak cebine giren para dövize karşı daha yavaş eriyor. İş imkanı vs. saymıyorum bile.

Motor-şanzıman kombinasyonundan kastınız ne? Adam gibi bozulmayan motor-şanzıman yapıyor, LPG ile 6 yıl garanti veriyor, 17-19 krş yakıyor daha ne yapsınlar şu gelişmemiş ülke için ? Kullanım şekline göre, LPGnin dizelden biraz daha tasarruflu olduğu açık ve net. İlla dizel Civic istiyorsan HBleri var. Her an bozulma riski olan otm. şanzımandansa düz sürmüş piyasaya bunda anlayamayacak ne var?

• Eğer CRVye laf sokma niyetindeysen (ne alakaysa) izle bak videoyu:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.