Şimdi Ara

Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.212
Cevap
53
Favori
114.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42'lik düz kutup akü alın. Akü yeri oldukça dar, büyük akü sığmıyor. Mutlu, İnci, Povver aküleri düşünebilirsiniz.
  • insaat2121 kullanıcısına yanıt
    Tesekuurler
    Inci yuasa birlewmis sanirim
    Inci almayi dusunuyorum fiyatlara bakayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2010 model hondo jazz yarı otomatik i-shift arabaya sahibim. Bu aralar yokuş çıkarken kalkış destek uyarı ışığı yanıp sönüyor ve araba boğulur gibi oluyor patinaj atıyor özellikle karlı zeminde. Bilmiyorum yollar buzlu olduğu için midir yoksa sorun hava filtresinde midir? Yardımcı olursanız sevinirim
  • metalgearx24 kullanıcısına yanıt
    bende de aynı jazz'dan var, yokuş yukarı buzlu ya da yağmurlu havalarda bazen patinaj yapıyor ve üçgen içinde ünlem işareti yanıp sönüyor. bahsettiğiniz "kalkış destek uyarı" ışığı bu mu? bundan başka bir şey ise farklı bir problem olabilir. Yoksa sadece patinaj yaptığı için ünlem yanıp sönüyor diye bana normal geliyor. o yüzden çok takmadım açıkçası
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu problemden bahsediyordum dediğiniz gibi normal yolda falan olmuyor sadece buzlu yollarda oluyor
  • Arkadaşlar merhaba 2006 model temiz otomatik honda jazz 1.4 sport buldum fakat fiyat yüzünden bir türlü alıp almamakta karar veremedim.sizden yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum..

Aracın özelliklerini yazıyım
    -aracın km si 100binde
    -araçta 5 adet boya var değişen yok, boyalar sağ arka çamurluk, sağ kapılar,bagaj kapağı ve sol arka kapıda.
    -toplamda 3 adet hasar kaydı var,parça parça toplamda 2 bin lira ediyor.

Araç sahibi 35000 TL istiyor.Acaba bu fiyat bu araç için çok mu yardımlarınız bekliyorum
  • lastswindler kullanıcısına yanıt
    Otomatik Jazz'lar çok tutuluyor. Fiyatları da çok arttı. Elite donanım olsaydı iyiydi. Biraz daha araştırma yapın. Ayrıca Jazz sahiplerinin paylaşım yaptığı, satılık araç bilgilerini de paylaştıkları facebook gruplarına katılınız.

Gruplar şunlar:

Honda Jazz Türkiye facebook grubu

Jazzcı Kardeşler facebook grubu

Forum: jazzcikardesler.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba 50 bin bakina gircem

Mtoro yagi 10 30

Yag filitresi

Polen filitresi

Hava filitresi

Sansiman yagi degisimi onerdi yetkili servis ve 900 tl fiyat verdiler .

Biraz arastirdim sanziman yagi degisimini oneren bir arkadasim cikmasi arac 2008 model , yetkili servis 3 senesi dolmus en son degisiminden o yuzden degismesi gerekir dedi .

Var mi yorumu olan bir jazzci kardes

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Araç cvt ise şanzıman yağ değişimi için önerilen değişim aralığı 2 sene veya 30.000 km.dir. Yetkili servislerde 250 ila 300 TL ücreti vardır. (CVT için muadil yağ yok,o nedenle mutlaka yetkili serviste değişmeli.) motor yağı ve filtreler yetkili servis dışında da daha uygun fiyata değiştirilir.
    Merhaba
    Motor yağı 0 40 mobil =100 Ben bunu kullanıyorum senin dedigin taş çatlasa 80 tl
    yağ filitresi =30 orjinali
    motor filitresi =20
    polen filitresi =15
    işçilik =50
    sanzıman yagı =300 kendi servisinde
    =515 toplam
    900 tl verme derim yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastswindler

Arkadaşlar merhaba 2006 model temiz otomatik honda jazz 1.4 sport buldum fakat fiyat yüzünden bir türlü alıp almamakta karar veremedim.sizden yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum..

Aracın özelliklerini yazıyım
    -aracın km si 100binde
    -araçta 5 adet boya var değişen yok, boyalar sağ arka çamurluk, sağ kapılar,bagaj kapağı ve sol arka kapıda.
    -toplamda 3 adet hasar kaydı var,parça parça toplamda 2 bin lira ediyor.

Araç sahibi 35000 TL istiyor.Acaba bu fiyat bu araç için çok mu yardımlarınız bekliyorum

Fiyat bence çok geçen kasım sonunda 2008 elite cvt 72 binde ve sadece sağ ön çamurlukta işlem olan jazımı 34.5 bin tlye sattım. O fiyat, o yaş ve donanımdaki bir araca bence fazla eğer hala almadıysanız.

• Servis bilgilendirmeniz icin tesekkurler , bu arada 7 lt / 100 km gosterior cok gibi gelio bana .

yağı neden 10w30 kullanıyorsunuz?
    bence tam sentetik yağ koydurun
    5w40 5w30 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

yağı neden 10w30 kullanıyorsunuz?
    bence tam sentetik yağ koydurun
    5w40 5w30 gibi

Yetkili Servis dolduruo ben hic sorusturmamistim , esasi 5 30 mu dur peki?

orjinali 5- 30
    15 dakika önce bakım yaptırdım
    yağ,polen,motor flitreleri 50
    yağ 110
    yag ve yağ flitre degişimi 30
    toplam 190 tl tutu
    polen ve motor flitresini kendim degiştirdim basit bir şey zaten.
    orjinal yağ 5-30 benim kullandıgım dedigim gibi 0-40 hava sogukları ile ilgili değişkenlik tir anlamı 5-40 10-40 gibi anlamlar taşır . Ben tam sentetik ve degiş ken hava koşullarında kullandıgım için 0-40 kullanıyorum biraz da performans giriyor işin içine bazen 160 180 bazında gitmem gerekiyor . Ah şu trafik yokmu ankaradan yola cık iş cıkış saatinde istanbulda ol ve ya erken gel trafige kalma gibi.
  • Forsa ustadin dedigi gibi yasadiginiz sehrin sicakligina gore degisir
    Ama tam sentetik5 yag koydurun
    5w30 ya da 5w40 olabilir
    Hatta bence mobil den sasmayin

• Merhaba arkadaşlar.
    Hondaya uzak biriyim.hiç tecrübem olmadı. Yeni araç alma arifesindeyiz.2.el tabiki. Butcem 35 bin idi. Ancak 2009 model 80 binde manuel fun donanımlı bir jazz buldum. Fiyat 38500 TL.
    Aslında megane 2 hb bulmuştum. Nerdeyse alacaktım. Ancak aklım jazz a kaydı. Megane 2008 model 58000 binde idi. 33500 TL idi.

Sizce jazz in fiyatı nasıl. Sahibinin dediğine göre değişen yok. Sadece arka plaka altı yarım boyaliymis. Otoparkta olmuş.

Cevalafınızı benim için çok önemli
  • achille24 A kullanıcısına yanıt
    Acik konusayim jazzimi cok seviyorum
    Ama duz vites alacak olsam jazz almazdim kesinlikle

• achille24 A kullanıcısına yanıt
    2009 manuel bende de var memnunum Jazz'ımdan. Sizi üzmez, 10bin km'de ya da yılda bir bakımını aksatmazsanız sorun yaşamazsınız. Fiyatlar oldukça yükseldi. Eğer imkanınız varsa 2012 makyajlı kasayı tercih edin. Donanımı daha farklı.

• insaat2121 kullanıcısına yanıt
    Maalesef butcem okadar değil. Araci aldım. Gayette memnunum.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achille24 -- 18 Şubat 2017; 10:7:11 >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.