Şimdi Ara

Honda’dan yeni Crossover: 2017 WR-V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz süreçte kesinlik kazanan Honda’nın yeni Crossover modeli WR-V resmi olarak tüm dünyanın karşısına çıktı.

Ekim ayının ortalarında tasarım çizgilerinin ortaya çıkmasının ardından resmiyet kazanan Honda’nın yeni Crossover modeli WR-V, planlandığı gibi kapılarını dün açan Sao Paulo Otomobil Fuarın‘da tüm dünyanın karşısına çıktı. Hyundai‘nin i20 Active hamlesinin ardından B segment binek modellerin daha sportif ve yüksek modeller furyasına, Honda WR-V ile dahil oluyor. Honda’nın yeni nesil tasarım diline sahip model ailesinin en küçük otomobillerinden birisi olacak olan WR-Vkendine özgü tasarım hatlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Yeni nesil Honda Jazz üzerine şekillenen WR-V’yi Jazz’dan ayıran çok bariz yanları yok değil. WR-V için yeniden tasarlanan kaput, ön ızgara ve far takımlarının yan kısmında konumlandırılmış gündüz farları özgün tamponlara eşlik ediyor. Honda WR-V’nin daha sportif ve bir nebze de olsa daha zor koşullarla başa çıkabildiğini göstermek adına önde ve arkada tasarımı pekiştiren difizörlere ek olarak beyaz renk parçalara yer veriliyor.

Honda, fuar kapsamında tanıttığı modeliyle ilgili tekniksel verileri vermekten kaçınsada Honda Jazz’da yer alan dört silindirli 1.5 litre hacimli motorun, manuel ve Honda’nın otomatik vites kutusu CVT ile birlikte sunulması bekleniyor. WR-V’nin teknik detaylarını vermekten kaçınan Honda, WR-V’nin yüksek performans ve sınıfının referansı sayılabilecek tüketim değerlerine sahip bir model olacağının sözünü verdi. 2017’nin ilk çeyreğinden itibaren ilk olarak Brezilya‘da satışa sunulacak olan WR-V, ileriki süreçte Güney Amerika‘nın diğer bölümlerinde satışa sunulacak. Honda’nın WR-V’yi Avrupa pazarında satışa sunup sunmayacağı ise henüz bilinmiyor. Gelen bilgiler doğrultusunda WR-V’yi Avrupa pazarında görmek biraz sürpriz olabilir.

• fena gözükmüyor ama
    hrv varken ne ayak;?
  • Tasarım diye işin mokunu çıkarmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl HRV bu olmalıydı bence.

Önceki nesil Station Wagon kasalı iken yeni nesil HB kasalı. İleri değil geri gidiş bence bu.
  • hondayı severim ama bunun arkası leylek gibi duruyor...
  • Herhangi bir şeyi eleştirmeye başlarken ayarı kaçırıp şarampole yuvarlıyorum uzun süredir, memleketin üzerime yüklediği sıkıntıdan dolayı. Buna sadece beğenmedim tasarımı diyeyim, yoksa olmayacak
  • Arkası yüksek geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu hondanın tasarımlarını bir türlü sevemedim.

• Tasarım leş.

• Avrupa pazarında bu kadar çirkin bir otomobili satamazlar.
  • önle arkayı farklı kişiler tasarlamış sanırım.
  • İnşallah bu sadece concept'dir.
  • türkiyeye 120 nm'lik atmosferik lpg li motoruyla gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi Integra, Legend, CRX, S2000, Prelude'lara bak bi de şimdiki Honda'lara bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kı.ına tekme atılmış Jazz gibi olmuş. Biraz havaya kalkmış.
  • Şu Cross over ve ülkemizdeki Suvcuklara çok gülüyorum ya bir de böyle yerden 3 cm havada diye kendini Dodge Ram havalarında sanmaları var ya

Pejo 2008 in Suv olduğu ülkemizde bak yine güldüm ya .

Tam ciddiye alacağım bir gülme geliyor

Yine de düşünce güzel olmuş fiyatı uygun olursa satar bu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Kasım 2016; 20:42:46 >
  • Bide güzel bir suv modeli olucak,tasarımdan elendi bile.Arka ve yana baksana yav nedir o.bildiğin çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 17 Kasım 2016; 21:43:31 >
  • Tasarım 1990 lardan kalma
  • Uzun süredir böyle bir tasarım dili görmemiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Bi Integra, Legend, CRX, S2000, Prelude'lara bak bi de şimdiki Honda'lara bak.

+2000 ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.