Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
31
Favori
166.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarem34 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende tedsadüfen gördüm. Sürücü ve yolcu koltuklarının yanında (sürücü tarafındaki koltuğun sol, yolcu tarafındaki sağ tarafında). Biraz aşağılarda kapıyı açıp daha iyi görebilirsiniz. 1-2 seferden sonra el yordamı ile araç kullanırken bile bulunabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilişimTeknolojileri -- 2 Nisan 2014; 9:10:20 >
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bence abes durmuyor çünkü ilk etapda büyük ekrandaki kamera göze çarpıyor. küçük olan ekrandaki görüntünün üzerinde ise sarı çizgilerle belirtilmiş hizalama çizgileri var. Yani aracın kendi ekranı küçük ama klavuz çizgileri var. navigasyonun ekranı büyük ama çizgi yok 2 si farklı durumlarda kullanılabilir. Dar alana parklarda klavuz çizgili küçük ekran diğer durumlar büyük ekran gayet başarılı. Fotoğrafı ilk fırsatta koyacağım.

    NOT: Navigasyon cihazını taktırdıktan sonra aracın orjinal teybini mutlaka isteyin + Geri vites kamerasına navigasyonu bağlatın + Ben istemedim ama Navigasyon cihazıyla beraber bir adet geri görüş kamerası daha geliyor (Araçta zaten takılı olan haricinde) onuda isterseniz alabilirsiniz hatta istemeden almanız lazım çünkü navigasyondan çıkıyor. Bana vermediler sonradanda istemedim ama çizilme veya arkadan vurmalara karşı yedek dursa fena olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilişimTeknolojileri -- 2 Nisan 2014; 9:24:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BilişimTeknolojileri

    Arkadaşlar bende aracımı 28.03.2014 tarihinde İstanbulda ki bir bayiden aldım. Merak eden arkadaşlara izlenimlerimi paylaşayım dedim birde sorularınız olursa mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışacağım. Aracın teknik ve donanım özelliklerini herkes bildiğinden ben müşteri izleniminden bahsedeceğim. Aldığım tarihte aracım (Honda CRV 1.6 elegance) 103.000 tl idi Navigasyon+Basamak+Spoiler+Bagaj Havuzu=4.000 tl TOPLAM:107.000 TL. Sıraya girdiğimde baz hali 99.000 tl idi zamlar yüzünden 5000 tl uçtu :( Yeni Nissan qq da baktım inceledim suv sınıfında olmasına rağmen bagaj ve içi dar geldi fiyat olarakda baya bi arttırmışlar ondan vaz geçtim. Sınıf olarak farklı olmasına rağmen Mercedes cla da baktım 120.000 tl gibi bi fiyatı var ama bakım ve parça fiyatından vaz geçtim.

    İlk Sürüş deneyimi (1000 km. lik kullanım)

    * Aracın yakışı gerçekten çok başarılı ilk km lerde dahi 5.5 lt. gibi bi ortalamada. şehir içi+dışı karışık kullanım. Tabi arabayı fazla zorlamadan yormadan kullandım.ilerleyen zamanda dahada düşecektir tabi aynı oranda dahada agresif kullanmaya geçeceğimden 5.5 lt benim için standart değer olacağı kanısındayım.

    * Aracın sürüşü gayet keyifli, Frenleri neredeyse tam puanı hak ediyor, İçeriye çok fazla ses almıyor (motor sesi) ama biraz rüzgar sesi var yani ortalamanın üzerinde iç ses düzeyi.

    * Navigasyon cihazı başarılı fakat cep telefonu görüşmesi yaparken arkadaşlar sesin derinden geldiğini söylüyor eğer mikrafonun ses ayarı yoksa vasat bir konuşma kalitesi diyebilirim.

    * Aracın çekişi gayet iyi, hatta verilere bakarsanız mercedes cla, ww passat vs vs gibi araçlardan bile daha iyi 0-100 değerleri. Patenaj önleyici sistem (ASR) baya bi sesli çalışıyor. İnsan tedirgin oluyor, korkuyor :)

    * Virajlarda yüksekliğine göre tatminkar ama hatchback araba gibi yere yapışmasını beklemek haksızlık olur. Ama genede çok başarılı diyebilirim.

    * Ses sistemi çok güçlü ve kaliteli fakat antenden kaynaklı zannedersem çekişi çook iyi değil. (Diğer kullandığım araçlara kıyasla) Navigasyon cihazındaki tv özelliği ise süsten ibaret. Hava açık olur, araba hareket etmez ve yayını iyi çeken yerde iseniz anca izleyebiliyorsunuz. Burada devreye analog yayının sınırları giriyor yapacak birşey yok. Ama en azından tv yönünde bi beklentiniz olmasın.

    * Bagaj havuzunu kesinlikle öneriyorum

    * Koltuk ayarlarının analog olması biraz keyifsiz bel desteği sadece motorlu (bu modelde)


    Genel olarak araçtan çok memnun kaldım. Eksi yönlerine daha çok değindim ki bilginiz olsun yoksa artıları inanın çoook fazla.

    NOT: Bazı firmalar taktıkları navigasyon cihazını geri vitese bağlamıyor. Özellikle söyleyin bağlasınlar çünkü aracın kendi lcd si küçük bunada bağlatınca 2 ekrandada geri vitesi gösteriyor ;)

    hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. güzel günlerde kullanınız.
    kış lastiği değişti ortalama tüketim 6.2 ye düştü Premium aracımda.
    elegance lar ile daha alt düzey donanıma sahip Premium ve dream araçlar da katolog da gösterildiği gibi bir tüketim farkı değeri bulunmadığı kanısı hasıl olmaya başladı.




  • Geçen ay arkadaşla bu aracı test ettik. Aklımda kalan olumsuzlukları; yalıtım pek iç açıcı değildi ve süspansiyon sistemini beğenmedim. Arkada oturdum ve pek konforlu değildi. Bahse konu aracın 100.000 TL küsür olduğu düşünülürse bence bunlar büyük eksiklik.

    Onun dışında aracın içi çok geniş, performans ve tüketim gayet iyi. Malzeme kalitesi ve donanım yeterli. Beğendim ama fiyatlar saçma işim olmaz, alanlara hayırlı olsun güzel araba.
  • elegance ve premium un yakıt tüketimin farklı olması normal teker ölçüleri farklı çünkü ama çok büyük fark etmiyor. 0,3 lt civarı fabrika verisinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarem34

    quote:

    Orijinalden alıntı: castellani

    1.6 dizel otomatik n zaman geliyor arkadaşlar ?

    Benim ilk tercihim otomatik vitesti, onun için alırken ısrarla sordum ne zaman gelir diye.Satış danışmanı en az 2 seneyi bulur hatta geçer dedi, benim anladığım honda otomatik dizel konusunda baya bi isteksiz.

    2 yıl iyimser bir süre imiş...şimdiden sıraya yazılalım o zaman :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut_oem

    Yeni fiyatlar..


    http://honda.com.tr/otomobil/yeni-cr-v/fiyat

    Honda 2014 model 1.6 crv'nin fiyatına 2.900 tl cik zam yapmış..

    2.0 motora ise zam yok...

    Ne desek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araca kesin alıcam gözüyle bakıyordum kendi aracımı satılıga cıkarmıstım ama bu zamdan sonra bu aracı alanın aklına şaşarım 3 bin tl zam nedir ya model farkında anca okadar zam geliyor honda sınırı aştı bundan sonra tek bakıcagım arac volvo s60.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut_oem

    Yeni fiyatlar..


    http://honda.com.tr/otomobil/yeni-cr-v/fiyat

    Honda yı tebrik ediyorum,
    ancak bu fiyat politikasını uygulamak için geç kaldığı için lansmanda alanlar bu zamana kadar bu aracın ikinic el değerinin vw araçları gibi olmayacağını ve aracın ikinci el piyasasına bizzat hondanın baltaladığını düşündü.
    bundan sonra araç alacaklarda honda crv ye mesafeli yaklaşacaklar zira çok zamlandığını düşünüyorlar.

    honda satış ve fiyat politikasını oluştururken yanlış bir politika oluşturmuş olabilir mi bu durumda??

    bana göre lasman fiyatı diye 2013 modellerini satmalı idi ancak 2014 model araç teslimlerine şu an uyguladığı fiyat politikasını uygulamalı idi.

    başka bir ifade ile 2013 modelleri lansman fiyatından satmalıydı. 2014 modelleri ise ötv, kur ve diğer nedenlerden dolayı zamlı fiyatlar olan bu fiyatlardan satmalıydı.
    bu satış ve fiyat politikasını izlemesi hem benim gibi araç sahiplerini ikinci elde korurdu hem de piyasada tutulan araça talep çok fazla olduğu için şu an yapılan zam kimsenin gözünde büyümezdi.
    ancak şu an yapılan ZAM YENİ ARAÇ ALACAKLARIN GÖZÜNDE BÜYÜMEKTEDİR. Tabir pazarlıksız araç satışı olmaz artık bu zamlardan sonra, zira artık vw yu gibi yüzde 2 e varan indirimleri görmemiz mümkündür dizel crv lerde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhan93

    araca kesin alıcam gözüyle bakıyordum kendi aracımı satılıga cıkarmıstım ama bu zamdan sonra bu aracı alanın aklına şaşarım 3 bin tl zam nedir ya model farkında anca okadar zam geliyor honda sınırı aştı bundan sonra tek bakıcagım arac volvo s60.

    sayın kayhan93
    araç hak ettiği değeri bulmuş ve fiyatların çok zamlı olmadığını düşünüyorum zira ben kasım da passat dizel manuel comfortline almak için vw ya gittiğimde passat 77 500 idi ve Premium crv ise 87 500 idi .
    Şu an için kasası gelecek yıl değişecek olan passat dizel manuel comfortline ın fiyatı bile 90 000 iken Premium crv nin fiyatı ise 99.900 TL dir. bu itibarla araçların çok zamlandığını düşünüyorsanız eğer yanılıyor olabilir misiniz?

    bana göre sadece honda crv gerçek piyasa veya pazar değerini bulmuştur. Diğer bir söylem ile crv hakkettiği fiyatlarda satılmaktadır şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 3 Nisan 2014; 14:38:09 >




  • Honda bu zamlardan sonra Nissanın ekmeğine güzel bir köy tereyağı sürmüştür..satışları düşdükçe zam yapan VAG çakması Honda Tr satış ekibi plaketi çoktan haketmiştir..aynı Mancini taktiği, beraber giden maçta oyundan Drogbayı almak gibi
  • ali-tokur allab yardmcin olsun isin zor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    usta tamam okey sen en iyiyisn tamam uzatma hadi sen araba satışlarını yap burada işin ne

    neyse bugunkü zamdan sonra ciddi şekilde volvoya gittim ve s60 araca gerçekten bayıldım bana göre volvo bmw ve m.benz den eksik hiçbirşeyi kalmamış artık buraya yazı yazmam Crv ile bir işim kalmamıştır.
    Ben arabanın kalitesini begenmesemde sırf suv ve az yaktıgı için tercih edicektim ama bu fiyatlarla honda ne yapmak istiyor kafasındaki ne anlamış degilim
    Hani derler ya arabanın kalitesi kapı kapatırken ki tokluk hissinden anlaşılır lütfen crv kontrol eden biri gitsin bide volvo ya baksın derim aralarındaki farkı daha kapısını açarken anlıyacaksınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhan93 -- 4 Nisan 2014; 1:11:18 >




  • Yükseltilmiş 4x2 araçları hint kumaşı gibi görüp 100bin + fiyatlara almak bana da mantıklı gelmiyor.
    4x4 olsa ciddi maliyet farkı var diyeceğim ama burada sadece ciddi kar farkı var.

    Ben de qasqaiden de crv'den de vazgeçtim. Bütçeyi biraz artırıp ikinci el bir xc 60, x3 falan kovalayacağım ya da binek daha kaliteli bir araca geçeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

    ali-tokur allab yardmcin olsun isin zor :)


    benim için dua edecek adam gibi adam arıyorum.
    adam gibi adamsın be sokcuuuuu ))))
    başka hususlarda da duaya ihtiyacım var onlarıda özelden yazdım )))) dua edersen tabiki )))benim için dua edecek adam gibi adam arıyorum.
    adam gibi adamsın be sokcuuuuu ))))
    başka hususlarda da duaya ihtiyacım var onlarıda özelden yazdım )))) dua edersen tabiki )))
  • erkanocak E kullanıcısına yanıt
    Honda Tr esinlendiği Doğuş grubunu da solladıson atakla şubat ayında, hatta aylardır 3,00 ın üzerinde gezinen euro değerleri( 3,20'leri de görmüştü) bugün itibariyle 2,88 olmasına rağmen Honda araca yine zam yaptı ve euro 2,72 iken piyasaya giren araç 5 ay içinde ard arda gelen zamlarla 80,900 başlangıç fiyatı 93,900 oldu..Euro artarken maliyet artıyor mazereti vardı da inerken ne var ki zam geliyor..bu neyin kafasıdır..hala bu fiyatlara nasıl satıyorlar, kim alıyor akıl mantık almıyor..
  • kayhan93 K kullanıcısına yanıt
    Ben de inceledim Volvoyu geçen ay..şunu söyleyebilirim, mesela v40 cross countrynin kapısından 2 tane CRV veya QQ kapısı çıkar heralde, içinde beton mu var bilmiyorum ama boş olmadığı kesin..tartışma götürmez bir kalite farkı var..bazı markalar gibi SADECE FİYATI değil kendisi de PREMİUM araçların
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drnero

    Ben de inceledim Volvoyu geçen ay..şunu söyleyebilirim, mesela v40 cross countrynin kapısından 2 tane CRV veya QQ kapısı çıkar heralde, içinde beton mu var bilmiyorum ama boş olmadığı kesin..tartışma götürmez bir kalite farkı var..bazı markalar gibi SADECE FİYATI değil kendisi de PREMİUM araçların

    Volvo araçları çok defa inceledim gerçekten güzel ve kaliteli, ancak şunu belirtmeliyim ki CRV ile v40 cross country aynı tarz araçlar değil.Bir kere v40 lar çok küçük geldi bana, golf den dahi küçük iç hacimleri.
    V40 Cross Country D2 Advance Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 99.950 tl fiyat var sitesinde bu araç için bence çok fazla.Benim aralık ayında ilgilenmiş olduğum 105.000 tl lik v6o advance ise tam 17.000 tl zamlanmış
    ve V60 D2 Advance Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 122.410 tl olmuş.
    Bence bütün markalar aldı başını gidiyor, 100.000 altında iyi bir araba kalmıyor artık, bence biz buna alışamadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarem34 -- 5 Nisan 2014; 0:19:00 >




  • sarem34 S kullanıcısına yanıt
    Maaşa 123 tl zam, arabaya 17bin tl zam gelince insanın alışması pek kolay olmasa gerek
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.