Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bende bir cr-v almak isteyenlerdenim şuanki aracım yeni kasa captiva aracımdan gerçektende memnunum öyle denildiği gibide yakmıyor 650-700 km yapıyorm bir depoyla 2.0lt motorlar arasında en iyisidir fakat 2 bin küsür vergisi ve 2.elde cok kaybetmemek için satıp crv alıcam ist yenibosna hondaya gittim test ettim ve aracı begendim araç için 1 ay sıra var dediler burdaki arkadaşlar 2-3 ay demişlerdi bilmiyorum artık ama biraz bekleme kararı aldım çünkü yeni qq da cok yüksek fiyatlardan cıktı ve mutlaka kampanya yapıcaktır cünkü bu fiyatta satması bence olanaksız nissan bi indirime giderse hondanında bu fiyatlarda kalıcagını hiç düşünmüyorum bence suan max fiyattalar yakınlarda mercedes gla da geliyor ne kadar benzinli olsada yakıt tüketimi gerçekten cok iyi 5.5 larda seçekler arttıkça hondanın bu burnundan kıl aldırmama durumuda geçiçektir bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

• kayhan93 K kullanıcısına yanıt
    Kayhan bey cam tavan konusunu sordunuz mu? Dizele gelecek mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavan konusunu sormadım ama sizinde dediginiz gibi cam tavanlı modeli elbet gelicektir o zamanda bizim alıcagımız cam tavansız araçların 2. Eli satılmayacak gerçi ben hala indirime gitmeden almayacagım aracı o ayrı

• Sn sarem34 öncelikle teşekkür ederim. Ben aracımı sürekli ekon modunda kullanıyorum. Yaptığım km'nin 2/3'ü şehir dışı ama Agrasif kullanmadığım içinde bu ortalamayı yakaladım. Ayrıca bu gün bayiiden aradılar ışıklı kapı eşiği nikelajı için 500 tl fiyat verdiler daha ucuza taktıran veya bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • Crv ve qq nun mart ayı satış rakamları belli oldumu acaba ? cok merak ediyorum eğer crv ocak ve subata göre az satış yaptıysa crv almayanlar biraz daha beklesin derim
  • merhabalar crv nin sunroofu nasıl çalışmakta ileri geri gibi mi yoksa 6-7 derecelik eğimle yukarı kalkma da varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus91 -- 30 Mart 2014; 15:41:43 >
  • Crv nin panoramik cam bildgm kadaryla sunroof degil dolaysyla acilmio

• Crv nin panoramik cam bildgm kadaryla sunroof degil dolaysyla acilmio

• Arkadaşlar kasislerdeki hissayat bir c sınıf sedan gibi araçlarınızda?
  • Açılmıyor, altında elektrikli perdesi var sadece.
  • 1.6 dizel otomatik n zaman geliyor arkadaşlar ?
  • Sanırım tam bir tarih yok bence önce bahsedilen Çift Kavramalı Şanzımanı: 8-DCT farklı bi modelinde kullanıp sonra crv entegre ederler ..
    http://f.tnoz.com/topic/258-hondanin-yeni-turbo-motorlari-ve-cift-kavramali-sanzimani-8-dct/
  • quote:

Orijinalden alıntı: castellani

1.6 dizel otomatik n zaman geliyor arkadaşlar ?

Benim ilk tercihim otomatik vitesti, onun için alırken ısrarla sordum ne zaman gelir diye.Satış danışmanı en az 2 seneyi bulur hatta geçer dedi, benim anladığım honda otomatik dizel konusunda baya bi isteksiz.
  • sarem34 S kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsiniz fakat bence hala üsütünde çalışıyorlar sorunsuz bi şanzıman elde etmek için
  • Arkadaşlar bende aracımı 28.03.2014 tarihinde İstanbulda ki bir bayiden aldım. Merak eden arkadaşlara izlenimlerimi paylaşayım dedim birde sorularınız olursa mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışacağım. Aracın teknik ve donanım özelliklerini herkes bildiğinden ben müşteri izleniminden bahsedeceğim. Aldığım tarihte aracım (Honda CRV 1.6 elegance) 103.000 tl idi Navigasyon+Basamak+Spoiler+Bagaj Havuzu=4.000 tl TOPLAM:107.000 TL. Sıraya girdiğimde baz hali 99.000 tl idi zamlar yüzünden 5000 tl uçtu :( Yeni Nissan qq da baktım inceledim suv sınıfında olmasına rağmen bagaj ve içi dar geldi fiyat olarakda baya bi arttırmışlar ondan vaz geçtim. Sınıf olarak farklı olmasına rağmen Mercedes cla da baktım 120.000 tl gibi bi fiyatı var ama bakım ve parça fiyatından vaz geçtim.

İlk Sürüş deneyimi (1000 km. lik kullanım)

* Aracın yakışı gerçekten çok başarılı ilk km lerde dahi 5.5 lt. gibi bi ortalamada. şehir içi+dışı karışık kullanım. Tabi arabayı fazla zorlamadan yormadan kullandım.ilerleyen zamanda dahada düşecektir tabi aynı oranda dahada agresif kullanmaya geçeceğimden 5.5 lt benim için standart değer olacağı kanısındayım.

* Aracın sürüşü gayet keyifli, Frenleri neredeyse tam puanı hak ediyor, İçeriye çok fazla ses almıyor (motor sesi) ama biraz rüzgar sesi var yani ortalamanın üzerinde iç ses düzeyi.

* Navigasyon cihazı başarılı fakat cep telefonu görüşmesi yaparken arkadaşlar sesin derinden geldiğini söylüyor eğer mikrafonun ses ayarı yoksa vasat bir konuşma kalitesi diyebilirim.

* Aracın çekişi gayet iyi, hatta verilere bakarsanız mercedes cla, ww passat vs vs gibi araçlardan bile daha iyi 0-100 değerleri. Patenaj önleyici sistem (ASR) baya bi sesli çalışıyor. İnsan tedirgin oluyor, korkuyor :)

* Virajlarda yüksekliğine göre tatminkar ama hatchback araba gibi yere yapışmasını beklemek haksızlık olur. Ama genede çok başarılı diyebilirim.

* Ses sistemi çok güçlü ve kaliteli fakat antenden kaynaklı zannedersem çekişi çook iyi değil. (Diğer kullandığım araçlara kıyasla) Navigasyon cihazındaki tv özelliği ise süsten ibaret. Hava açık olur, araba hareket etmez ve yayını iyi çeken yerde iseniz anca izleyebiliyorsunuz. Burada devreye analog yayının sınırları giriyor yapacak birşey yok. Ama en azından tv yönünde bi beklentiniz olmasın.

* Bagaj havuzunu kesinlikle öneriyorum

* Koltuk ayarlarının analog olması biraz keyifsiz bel desteği sadece motorlu (bu modelde)

Genel olarak araçtan çok memnun kaldım. Eksi yönlerine daha çok değindim ki bilginiz olsun yoksa artıları inanın çoook fazla.

NOT: Bazı firmalar taktıkları navigasyon cihazını geri vitese bağlamıyor. Özellikle söyleyin bağlasınlar çünkü aracın kendi lcd si küçük bunada bağlatınca 2 ekrandada geri vitesi gösteriyor ;)

• sarem34 S kullanıcısına yanıt
    Sanırım cevap gelmemiş ben cevaplıyayım dedim. Ben şehir içi ve dışı sürekli eco da kullanıyorum ve klima kapalı havalar itibariyle ve ortalama 5.5 gibi bi değer var. hatta istanbul köprü trafiğide dahil. Siz start-stop değerini kapatıyormusunuz? yada eco da yazan vites yükseltme ikazına dikkat ediyormusunuz?
  • BilişimTeknolojileri B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam keyifli ve kazasız sürüşler dilerim yalnız crv kullanıcısı değilim fakat 2 ekrandada geri görüş kamerası açık olunca biraz abes olmuyomu acaba foto atabilirmisiniz iki ekranda aktifken
  • Güle güle kulanın.5.5 yapmanıza şaşırdım. Bende de elegance var. 6.3 ün altına inemedim. Qtabi benim kullanım genel şehir içi

• İlk aldığımda otobanda ortalamam 5,2 ye kadar inmişti, şehir içi kullanımda 6 lt civarı oluyor.Tabii fazla sürat ve dur kalk çok yapılırsa tüketim baya bi farkediyor.
    Ayrıca aldığım yerin servisine eko mod da sürüş konusunu sordum ve şehir içinde kullanın, şehir dışında aracın çekişini engeller dediler.Ben daha deneme fırsatı bulamadım ancak uzun yola gidecek varsa deneyebilir çekişin
    farkedip farketmediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilişimTeknolojileri

Arkadaşlar bende aracımı 28.03.2014 tarihinde İstanbulda ki bir bayiden aldım. Merak eden arkadaşlara izlenimlerimi paylaşayım dedim birde sorularınız olursa mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışacağım. Aracın teknik ve donanım özelliklerini herkes bildiğinden ben müşteri izleniminden bahsedeceğim. Aldığım tarihte aracım (Honda CRV 1.6 elegance) 103.000 tl idi Navigasyon+Basamak+Spoiler+Bagaj Havuzu=4.000 tl TOPLAM:107.000 TL. Sıraya girdiğimde baz hali 99.000 tl idi zamlar yüzünden 5000 tl uçtu :( Yeni Nissan qq da baktım inceledim suv sınıfında olmasına rağmen bagaj ve içi dar geldi fiyat olarakda baya bi arttırmışlar ondan vaz geçtim. Sınıf olarak farklı olmasına rağmen Mercedes cla da baktım 120.000 tl gibi bi fiyatı var ama bakım ve parça fiyatından vaz geçtim.

İlk Sürüş deneyimi (1000 km. lik kullanım)

* Aracın yakışı gerçekten çok başarılı ilk km lerde dahi 5.5 lt. gibi bi ortalamada. şehir içi+dışı karışık kullanım. Tabi arabayı fazla zorlamadan yormadan kullandım.ilerleyen zamanda dahada düşecektir tabi aynı oranda dahada agresif kullanmaya geçeceğimden 5.5 lt benim için standart değer olacağı kanısındayım.

* Aracın sürüşü gayet keyifli, Frenleri neredeyse tam puanı hak ediyor, İçeriye çok fazla ses almıyor (motor sesi) ama biraz rüzgar sesi var yani ortalamanın üzerinde iç ses düzeyi.

* Navigasyon cihazı başarılı fakat cep telefonu görüşmesi yaparken arkadaşlar sesin derinden geldiğini söylüyor eğer mikrafonun ses ayarı yoksa vasat bir konuşma kalitesi diyebilirim.

* Aracın çekişi gayet iyi, hatta verilere bakarsanız mercedes cla, ww passat vs vs gibi araçlardan bile daha iyi 0-100 değerleri. Patenaj önleyici sistem (ASR) baya bi sesli çalışıyor. İnsan tedirgin oluyor, korkuyor :)

* Virajlarda yüksekliğine göre tatminkar ama hatchback araba gibi yere yapışmasını beklemek haksızlık olur. Ama genede çok başarılı diyebilirim.

* Ses sistemi çok güçlü ve kaliteli fakat antenden kaynaklı zannedersem çekişi çook iyi değil. (Diğer kullandığım araçlara kıyasla) Navigasyon cihazındaki tv özelliği ise süsten ibaret. Hava açık olur, araba hareket etmez ve yayını iyi çeken yerde iseniz anca izleyebiliyorsunuz. Burada devreye analog yayının sınırları giriyor yapacak birşey yok. Ama en azından tv yönünde bi beklentiniz olmasın.

* Bagaj havuzunu kesinlikle öneriyorum

* Koltuk ayarlarının analog olması biraz keyifsiz bel desteği sadece motorlu (bu modelde)

Genel olarak araçtan çok memnun kaldım. Eksi yönlerine daha çok değindim ki bilginiz olsun yoksa artıları inanın çoook fazla.

NOT: Bazı firmalar taktıkları navigasyon cihazını geri vitese bağlamıyor. Özellikle söyleyin bağlasınlar çünkü aracın kendi lcd si küçük bunada bağlatınca 2 ekrandada geri vitesi gösteriyor ;)

Aracınız hayırlı olsun, bel desteği ayarını nereden ayarladığınızı soracaktım ben farketmedim sanırım ayar yapacak yeri.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.