Şimdi Ara

Honda Civic'lerde göçük düzeltmeyince boya dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honda Civic'in C sütununda çökme durumu oluyordu bazı kullanıcılar onu dikkate almayıp aynen kullanmaya devam etmiş dün sanayide bir Civic'in sütunlarını zımparalayıp fırına götürdüklerini gördüm bir daha aklıma gelirse fotoğrafınıda çekeceğim bükülme olayı sürekli olarak kronik bir şekilde tekrarlıyor gibi şasiye binen yüklede alakalı sanırım .

Kaporta esnedikçe boyada çatlamalar meydana geliyor en sonunda tazyikli suya vs. dayanamayan boyada iğne ucu kadar atmalar başlamış vernik atması değil,boya atıyor sac gözüküyor dediler eğer kaputtada esneme varsa kaputta boya atabilir galiba.

Civic kullanıcılarına tavsiyem bence o kısmı ne olursa olsun kaplatsınlar araçta biraz büyük bir gamze olabilir ama boya atması ciddi bir sorun.(Nispeten)

Acaba Sedan karoserde uzun vadede başka neler duyacağız yada 110 bine Civic ,132'ye baz Megane satılırken yeni Jetta'ya piyasa tepkisi ne olacak Civic'in NCAP testinin 4 yıldız olduğunuda unutmamak lazım IIHS testindede tezat bir şekilde ödül almıştı ama görüyoruz ki bu tip şeylere pek takılmıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• doğrudur. sonuçta boyanın durduğu yerde esneme payı yok çatlayabilir ve zamanla dökülebilir... orası paslanır da eğer boyanmazsa. ben de bundan korkuyordum varmış demek ki yaşayanlar...
  • Direkler boyanır o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 12 Temmuz 2018; 18:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik corolla kadar olamadın honda

• ikinci ellerine bakıyorum, dizel civic adam almış 3000 km kullanmadan satıyor ne iş anlamadım,, artık hondacılar yeni kasa beklemeli bence,, yada crv baksınlar,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp o araba çöp.

Başka hiç bir markada 3 bin km de satılan araba göremezsiniz.

• Civic teste tekrar girip 5 yıldız almıştı. Ayrıca jetta gelmeyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şunun fabrika lpgsi olmasa yuzune bakılmaz da ..ne yapalım el mahkum

• Facebook mağdurlar grubuda dahil olmak üzere boya dökülmesini 1 kişiden bile duymadım.

O araçta başka problem oluşmuş olabilir.

• Bir tüp nelere kadirmiş görmüş olduk,boya,motor performansı,kalite hiçbirisi önemli değil önemli olan tüpü bastırıp az yakıyor psikolojisiyle dolaşmaktır.Ha öyle bir yakıyor ki dinozor motor tüpcüleri dahi illallah ettirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Civic teste tekrar girip 5 yıldız almıştı. Ayrıca jetta gelmeyecek
    O zaman VW Renault tarafından tokatlanmaya devam eder.

Tatlı araba bence gelse alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Çöp o araba çöp.

Donanım olarak şu an rakipsiz eğer birde VW ayarında olsaydı 200'ü zorlardı.

Maalesef 301&Elysee lere çöp deniyordu daha sağlam çıktılar.

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    o jantları çok mu aramışlar acaba
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Baz donanım jantları Lowrider çakması.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Çöp o araba çöp.

DSG li Vag araçlarında gördüğümüz örnekler var.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Her markadan vardır zaten.

Sırf kötülemek için öyle saçma sapan meseleleri öne sürmenin ne kadar gereksiz boş bir yorum şekli olduğunu göstermek adına ironi yapmıştım.

Göçük konusu büyük sıkıntıydı, honda köpük destek falan halletti büyük oranda. Tek tük halen görünüyor diyorlar ama benim arabada yok göçük falan, ocak ayında üretilmiş araç.

Konuda bahsedilen araç sahibi köpük desteğini kabul etmeyip oranın sıkıntı yapması pahasına illa aracı iade alsınlar diye beklediyse kendi etmiş kendi bulmuş, ne diyeyim.

Bir göçme problemi varsa bunu da köpük olsun su olsun bir şekilde çözüyorsa firma bence kabul edilebilir. Ben bu şekilde düşünerek aldım aracı. Göçük olmadıktan sonra başka bir sorun çıkabilir gibi görünmüyor. Sıkıntı yok bence.

• Kendi kendine yamulan arabaya üretici çözümü olan köpük sıkma işi; kabul edilemez.

Kabul edip bunu normal gören var ise de; "kendini kandırmaktan ibaret olan bir avuntu içindedir".
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

DSG li Vag araçlarında gördüğümüz örnekler var.

Alıntıları Göster
    Her marka araçta 3-5.000km de satılık araç var. Bir aracın bu km'lerde satılığa çıkması bir gösterge değil.
  • Ne tüpmüş be, LPG ile şehir içinde ne yakıyor ki bu araç? Bedava filan sanırım. Bu arada satış rekorları kırıyor araç,klasik insanımız işte inadına gider yine alır
  • Yazık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.