Şimdi Ara

honda civic hb sport nasıl bir araçtır?(2004-2005 model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime araba alacağız fakat birkaç haftadır daha karar veremedik.Önceden bununla ilgili topic açmıştım ve o zmn mini cooper ve ibiza ile ilgili yorumlarınızı istemiştim.Daha sonradan 2.elden vazgeçip acaba sıfır bir araçmı bakalım dedik ama onlarda fiyat olarak yüksek geldi.En son aklımıza takılan model honda civic hb sport oldu.Tiptronik olarak bakıyoruz.Bu aracı bir bayan için tavsiye edermisiniz?Bizim alacağımız ilk 2.el araç olacak,aslında bu konudada tereddütlerimiz var acaba temiz bulabilirmiyiz diye.Birde sport model baktığımız için genelde daha çok hırpalanmış araçlar karşımıza çıkabilirmi.Bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

• Güncel kasadan cok daha guzel , cok seviyordum bu kasayı.

Araba hakkında pek bilgim yok
  • Sportlar tek kapı sanırım.Eğer tek kapı ise bunu biraz düşünmelisiniz acil durumlarda satması biraz zor olur.4 kapının herzaman alıcısı daha çoktur.teknik açıdan fazla bilgim yok ama araç denzelin dediği gibi kasa olarak çok güzel.
  • @Şahin hocam 5 kapılı da var.. Bende kız arkadaşım için düşünüyorum bu aracı inşallah kullanıcısı vardır da yorumlarını alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 28 Nisan 2007; 21:34:43 >
  • Satarken o riski göze almak gerekir biliyorum ama benim bir düşüncem daha var acaba bunu alırkende tek kapılı olması ve daha zor alıcı bulmasından dolayı daha hesaplı bağlayamazmıyız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahas

Satarken o riski göze almak gerekir biliyorum ama benim bir düşüncem daha var acaba bunu alırkende tek kapılı olması ve daha zor alıcı bulmasından dolayı daha hesaplı bağlayamazmıyız.

Hocam tek kapı her zaman satarken sorun oluyor ve 2.el piyasaları gerçkten çok ölü bu araçların.. Aynı aracın 5 kapılı olanına da bir bakın bence..
  • Başka bilgisini tecrübesini paylaşabilecek arkadaş varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pek konu ile alakası yok fakat altunizadede 2004 model 17000 km de satılık vardı.
    fiyat 25500 demişlerdi.
    pazarlık illaki yapılır.
    araç çok diri ve gerçekten temiz duruyordu.
    bayan kullanmış.
    tabiki 5 kapı

bir yakınım almak istiyordu bu aracı.

bu araçlar sınıfının en geniş araçlarıdır.
    otomatik vites olmalarına rağmen performanslı bir araçtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.