Şimdi Ara

Honda civic geri vites sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba honda civic 2005 vtech 1.6 ls m var. geri vitese geçerken ses çıkarıyor sordum hondanın kronik arızalarından biri dediler. şuan yapmam gereken nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: namelesslord

Arkadaşlar merhaba honda civic 2005 vtech 1.6 ls m var. geri vitese geçerken ses çıkarıyor sordum hondanın kronik arızalarından biri dediler. şuan yapmam gereken nedir.

Nasıl bir ses.....
  • Bende de 2000 1.6 ies var geri vitese sert sokmazsam bazen geçmiyor buda kronik bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

Bende de 2000 1.6 ies var geri vitese sert sokmazsam bazen geçmiyor buda kronik bir sorun.

Aslında bunlar sorun değil....benim de o araçtan vardı ama vites geçişleri çok güzeldi. Eğer hareket halinde yapılırsa gaarrç diye ses gelmesi normal, bazen de tam geçmeme gibi durum olabilir ama birinci vitese takıp tekrar geri vitese atılırsa dişliler oturur çünkü bazen dişliler tam denk gelmez.....

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

Bende de 2000 1.6 ies var geri vitese sert sokmazsam bazen geçmiyor buda kronik bir sorun.

Aslında bunlar sorun değil....benim de o araçtan vardı ama vites geçişleri çok güzeldi. Eğer hareket halinde yapılırsa gaarrç diye ses gelmesi normal, bazen de tam geçmeme gibi durum olabilir ama birinci vitese takıp tekrar geri vitese atılırsa dişliler oturur çünkü bazen dişliler tam denk gelmez.....

tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• bi şey diill...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bi şey diill...

Tabii ki diiiill.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Orijinalden alıntı: namelesslord

Arkadaşlar merhaba honda civic 2005 vtech 1.6 ls m var. geri vitese geçerken ses çıkarıyor sordum hondanın kronik arızalarından biri dediler. şuan yapmam gereken nedir.

Nasıl bir ses.....

Gııırrrrrçççç
  • aynı sorun bendede var ama bu sorun değil araba ileri giderken geri vitese takmak normal değil
  • o mevzunun bende normal olduğunu duymuştum bizdeki 2002 model vtec ls de de aynı ses sorunu var ama hondanın şanzımanları sorunsuzdur ya güveniyorum ben japonlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolserna

o mevzunun bende normal olduğunu duymuştum bizdeki 2002 model vtec ls de de aynı ses sorunu var ama hondanın şanzımanları sorunsuzdur ya güveniyorum ben japonlara

Normal şartlarda o sesler gelmez....Ama hareket halinde, dişliler tam oturmamışken vs vs vs......

• last06 kullanıcısına yanıt
    bazen arabayı yeni çalıştırıp 1. vitese geçerken oluyo o mevzu bazende çok nadir hareket halinde oluyo ama şanzımanda sorun yok ustada baktı oda sağlam herşeyi dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolserna

bazen arabayı yeni çalıştırıp 1. vitese geçerken oluyo o mevzu bazende çok nadir hareket halinde oluyo ama şanzımanda sorun yok ustada baktı oda sağlam herşeyi dedi

Evet demek istediğim o ...1. vitesle ve geri vitesler araçlarda kara şanzuman dediğimiz şanzumandır o yüzden araçlar bu viteslere herzaman zor geçer...Çünkü dişliler daha kabadır(tam bu tabir değil ama neyse) ama 2. ve 3. vitesler çok seri ve yumuşaktır...

• O sesler arabanın eskidiğinin işaretidir
    değiştirin sinyali veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.