Şimdi Ara

HONDA CIVIC ELEGANCE LPG MI OPEL ASTRA SPORT 1.6 CDTI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar honda 64.000 opel 76.000 hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar yakın olsa hondayı satardım ama bu durumda civic diyorum. Ama 2. el temiz olursa daha iyi. Veya o paralara d sınıfı
  • honda benzin opel dizel, arada yakıt farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 4 Temmuz 2014; 18:34:48 >
  • guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic.

• 12.000 tl fark var
  • Her türlü astra daha iyi bir araç ayrıca biri dizel biri benzinli.

Karşılaştırma yaparken 1.6 cdti yerine 1.4 turbo benzinli ile yapmak daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.6 Elegance
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araçların biri dizel biri benzinli ama ben yine de oyumu astra'dan yana kullanıyorum

• astra
  • Arkadaşlar o kadar fiyat farkına değer mi?
  • Senede 15 bin km altinda yol yapiyorsaniz civic yoksa astra dizel. Yada civic+lpg ve 6 sene garantili. Ben civic doyorum. Fark cok fazla.

• Donanım farkı var mı bilmiyorum ama fiyat farkı çok fazla. Astra civicten genel olarak daha iyi bir araç ama şu konumda civic alırdım sanırım.
  • Bende civic tavsiye ederim.. LPG li honda civic oldukça ekonomik.. 6 yıl garanti vermesi ise ayrı bi güzellik.. ayrıca civic yeni kasa makyajladı.. uzun süre bu şekilde gidecektir (3 yıl)
  • Her ne kadar hondayı sevsem de dizel astrayı tercih ederdim heralde...
  • 12 bin lira da az para değil,Civic te güzel aslında,ben tüpe karşıyım gerçi ama sizin için problem olmazsa Honda derim.Ben torpido daki malzeme kalitesini çok iyi bulmadım ama belki düzeltmişlerdir makyajla,motoru sağlamdır ve de ayağınızı güzel ayarlarsanız tüp ile beraber çok çok çok ekonomik olur.

• Arada ki fark çok fazla Honda iyidir.
  • LPG'li civic yakıt yönünden hemen hemen aynı ekonomiyi sunacaktır.
    Astra'yı genel değerlendirmede daha başarılı bulsam da aradaki fiyat farkından dolayı Civic'i tercih ederdim. Zira civic de sizi çok memnun edecektir.

İki aracı da test edin, sürün mutlaka. İçine binin, kendiniz görüp tekrar değerlendirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.