Şimdi Ara

Honda Civic Aut.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik vites araçlar arasında en sorunsuzunun Honda olduğunu söylüyorlar.

2001-2004 model otomatik vites bir Honda Civic almayı düşünüyorum.

Tavsiyelerinizi almak istiyorum...

• benim iş arkadaşlarından birinde var ,o çok memnun olduğunu söylüyor.
  • bencede iii tercih
  • honda iyidir
  • kardeş ööle bi isim yazmışın topic e ne zannettim biliyomusun

honda civic aut

opel astra in

gibi bişi yazıyo sandım :)
  • 97 otm. honda civic war,aracı sıfır aldık,hiçbir sorun çıkarmadı(araç şuan 265000de),kaldıki,hondalar otm. şanzımanlarıyla ün salmıştır!türkiyedede yolda gezerken bile birçok hondada otm. şanzımana rastlıycaksın!
    sorunsuz otm. şanzıman istiosan honda tek cewap!!!
  • valla bende honda civic out sandım
  • Dayımda 99 u var... Bİ sorununu duymadım...Tek şikayeti aracını kullandığında oluşan sırt ağrıları...
  • Dayımda 99 u var... Bİ sorununu duymadım...Tek şikayeti aracını kullandığında oluşan sırt ağrıları...
  • toyota da kullandım honda da ...toyota
  • yedek parça olayı nasıl peki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

kardeş ööle bi isim yazmışın topic e ne zannettim biliyomusun

honda civic aut

opel astra in

gibi bişi yazıyo sandım :)

sanırım birkaç ark da böyle düşünmüş...
    öyle bi şeye sebebiyet verdiğim için kusura bakmayın...!!!
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkteki araç hakkındaki görüşlerinizi almak isterim.

Fiyat bana biraz fazla geldi ama...

http://www.araba.com/ilan/honda/civic/172031.html
  • Geçtiğimiz Yıl en çok satılan Otomatik araç HONDA markasına ait .. Gerçi çok sattığı iyi olduğu anlamına gelmez ama Otomatik şanzımanları asla sorun çıkartmıyor ..

2 Büyük özellik 1. Motor 2. Şanzıman, zaten bu yüzden bütün Honda bayiileri kaç model olursa olsun 2. El araçlarına 1 Yıl motor ve şanzıman garantisi veriyor ..

• forum sayfalarında honda ile ilgili oldukça fazla bilgi var. büyük ölçüde inceledim.

city mi alsam diyede düşünmüyor değilim doğrusu... sonuçta sıfır km...!!!
  • Aslında bu konuda birilerinin seni yönlendirmesi çok yanlış olur , Şu anlamda yanlış olur senin ihtiyaçların nedir ? Yani sana nasıl bir araç lazım .. Yakıt tasarufumu önemli ? Performansmı çok önemli ? Kalabalık bir aileyemi sahipsin ? Uzun yola sürekli çıkıyormusun ? Bu konular aslında çok önemli elbetde her araçda bütün özellikler beklenir ancak bazı araçlarda bazı özellikler ön plandadır...

Bu yüzden önce beklentiler, sonra öneriler.

quote:

Orjinalden alıntı: heuremauve

forum sayfalarında honda ile ilgili oldukça fazla bilgi var. büyük ölçüde inceledim.

city mi alsam diyede düşünmüyor değilim doğrusu... sonuçta sıfır km...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN {SaNSaR} -- 24 Ocak 2006 18:09:47 >

• Civic ideal arabadır infinitenin dediği gibi japondur yüz yıl yaşar
  • quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

Aslında bu konuda birilerinin seni yönlendirmesi çok yanlış olur , Şu anlamda yanlış olur senin ihtiyaçların nedir ? Yani sana nasıl bir araç lazım .. Yakıt tasarufumu önemli ? Performansmı çok önemli ? Kalabalık bir aileyemi sahipsin ? Uzun yola sürekli çıkıyormusun ? Bu konular aslında çok önemli elbetde her araçda bütün özellikler beklenir ancak bazı araçlarda bazı özellikler ön plandadır...

Bu yüzden önce beklentiler, sonra öneriler.

yakıt tasarrufu önemli tabii... senede 3-4 defa uzun yol yapıyorum... yılda fazla 20.000 km civarında yaparım.
    daha önce 94 model otomatik Hyundai Excel kullandım... çok memnundum... bi süre önce satmak zorunda kaldım....
    şimdi ise biraz daha iyi bi otomatik araba almak istiyorum. 20 milyar civarında bir bütçe ayırdık...

sorunsuz bir araba olarak honda ön plana çıkıyor... civic e karar vermiştim...
    ama ekonomi olarak city de aklımı karıştırdı...!!!

• Japon otomatikleri zaten tamamen sorunsuzdur.Hangisini beğenirseniz alın.Honda iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.