Şimdi Ara

Honda civic 2009 lpg taktırayımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 2009 honda civic var arkadaslar . peder tutturdu arabayla biyere gidemiyoruz ona tüp taktırıcam . konusmus bikaç kişiyle işi anlayanlardan . hondayla konusmus . araçta yüzde 40 tasarruf garantisi vermis . tüp takılan araç satılırken de 1 milyar fazlaya satılır diye bişey söylemisler. Samsun Honda servisinde taktırmayı düşünüyormus . fiyatı sanırım 2 bin lira civarı . Samsun Honda da BRC takıyorlarmıs sanırım . ben zaten tüpe karsıyım da bir de BRC deyince aklıma takıldı . bana PRİNCE daha mantıklı gibi geliyor . ve de honda servisinde çok iyi montaj yapılabilir mi bu önemli . malum lpg de en önemli şeylerden biri de doğru montaj. lpg ler hakkında pek bi bilgim yok BRC Prince veyahut landi renzo ama bizim arabamız için uyumlu olan , taktıranlar çekişte düşüş oluyormu , kaç kurus yakıyor normal kullanımda ve biraz devirli kullanınca , bilgilerinizi paylasırmısınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokyetkilibiri55 -- 13 Aralık 2013; 10:16:52 >

• Yüzde 40 tasarruf falan hayal onu geçin bir kere.
    Ortalama tasarrufunuz %25-30 civarı olur.Sürekli şehiriçi kısa mesafe yapıyorsanız ve etrafta ucuz gaz satan yoksa daha da düşebilir.Prins çok iyi kit,fakat BRC de Honda ile ortak çalışıyor,uyum sorunu yaşayacağınızı sanmam. Montaj düzgün yapıldığı sürece çekiş düşüklüğü yaşamazsınız.
    Benim tavsiyem arabaya çok uzun seneler (50-60 bin km'den fazla) binecekseniz öyle taktırın.
  • 2009 civice 1.5 yıl önce landirenzo taktırdım.Çekişten düştüğüne anlayamassın.Fakat bu fiyatlarlar %40 tasarruf yapamazsın.Lpg taktırdıktan sonra 20 bin kilometrede bir sübap ayarı yaptırman gerekir.Lpg serviste takılacaksa serviste taktırın garantisi olur,muhattabınız servis olur hiç değilse.Lpg sistemlerinin hepsinin çalışma prensibi aynıdır.Hondaya hepsi uyumludur ama kaliteli olursa başın ağrımaz.Prins tabiki daha kaliteli ama Brc ile de sorun yaşamazsınız gayet uyumlu olur

quote:

bana PRİNCE daha mantıklı gibi geliyor

Şu PRİNCE'nin ne olduğunu anlatır mısınız?

NEdir bu PRİNCE?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün arkadaşım Atiker 990/10 taksit şeklinde taktırdı güle güle kullanılıyor :) İyi bir ustada atiker veya brc taktırabilirsiniz. Gazın litresi 2,50 civarlarına düşücektir kesinlikle taktırın lpg'ye %100 uyumlu bol bol gezerek kullanırsınız
  • heralde bu kiti taktırıcaz gibime geliyor . abicim lpg şart , arabayı aldk 1 sende anca 3 -4 bin gidebldk araba yatıyor . bazen bizim köy var oraya gidiyoruz arabayla araba 50 - 60 kurus yakıyor bi anda kuzenle bulusunca :)
    12 litrelere çıkıyo 100 km si yol bilgisayarında . arabayı değişmeyede niyetimiz yok ilk defa bu kadar rahat ve sorunsuz bi araç kullanıyorum . tek sorun yakıt . tek korkumuz da arabaya yazık ederiz diye korkuyorum . demesinler utanmıyonmu lan böyle arabaya tüp takmaya madem binemiyosun niye alıyosun.

BRC kiti taktırıpta kullanan varsa 2009 hondaya civic e beni bilgilendirebilirmi çekiş hakında , kaç kurus yakıyor , gösterge sorunu veya herhangi bir sorunu varmı

Orijinalden alıntı: asabyyy55

heralde bu kiti taktırıcaz gibime geliyor . abicim lpg şart , arabayı aldk 1 sende anca 3 -4 bin gidebldk araba yatıyor . bazen bizim köy var oraya gidiyoruz arabayla araba 50 - 60 kurus yakıyor bi anda kuzenle bulusunca :)
    12 litrelere çıkıyo 100 km si yol bilgisayarında . arabayı değişmeyede niyetimiz yok ilk defa bu kadar rahat ve sorunsuz bi araç kullanıyorum . tek sorun yakıt . tek korkumuz da arabaya yazık ederiz diye korkuyorum . demesinler utanmıyonmu lan böyle arabaya tüp takmaya madem binemiyosun niye alıyosun.

BRC kiti taktırıpta kullanan varsa 2009 hondaya civic e beni bilgilendirebilirmi çekiş hakında , kaç kurus yakıyor , gösterge sorunu veya herhangi bir sorunu varmı

Kardeş özel bir bilgilendirme bekleme bu araçlara sayısız brc montajı yapıldı çekiş kaybı felan olmaz. Özençler otogaz montaj resimlerine bak bol bol görürsün senin araçtan ara bayiyi usta tavsiyesi iste seni yönlendirsin iyi bir yere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 Corolla lpg
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.