Şimdi Ara

HONDA CİVİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NASIL BİLİRSİNİZ? ARADIĞIM YERLER TELDEN BANA 34900 FİYAT ÇEKTİLER EN DÜŞÜK..BU FİYATA BU ARABA ALINIR MI? KASKOSU NE KADAR TUTUYOR ? VALLA SIKINTIYA GİRİP GÜÇ BELA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...ALTERNATİFİM FORD FOCUS YADA ZAFİRA..
    BİR KARŞILAŞTIRMA YAPARMISINIZ..YADA FİYAT KONUSUNDA BİLGİNİZE VARMI ?

• civic al focus kasa değiştircek zaten....civic içi ferah dışı çekici.e malum yeni kasa kullandığım için ve memnun kaldığım için sonuna kadar öneririm.kasko 1500 max. fiyat olarak eleganceın o civarlarda dream 1000 -1200 arası tutar tahminimce.ama sen yinede bir araştır.içine sineni al....aurise falan bak model çok marka çok ,hyundai i30ada bakmakmanı tavsiye ederim yeni kasa arabalar olduklarından teknoloji ve tasarım olarak 1 adım öndeler bana göre....
  • ben de uzun suredır arastırıyorum ve ıkı araba arasında kaldım zaten forumu ıncelersen h.cıvıc hakkında sayfalarca yorum bulursun.h.cıvıc ya da t. corolla sedan ıksınden bırı kesınlıkle sorun cıkarmaz... toyota sorunsuz ama klasık honda ıse dızaynı ve tıpı daha guzel ama toyota kadar saglam olmadıgı ıddıa edılıyor.. benım tercıhım h.cıvıc ama hala arastırıyorum... fıyat olarak hondanın kendı sıtesıyle aynı fıyat hıc mı ındırım yapmadılar (dream mı) eger ındırım yapmıyorlarda hedıye al benım bıldıgım kadarıyla honda bayıılerı hedıye konusunda comertler...kolay gelsın...
  • Araba gibi extra bir şey için sakın sıkıntıya falan girmeyin.
    "En iyi araba paranızın yettiği arabadır"
  • Şu anda araç değiştirme imkanımız olsaydı Honda Civic derdim. Tasarım olarak hem içte hem dışta yeni bir çağ başlattılar bence. Bir yazımda da belirtmiştim. Civic diye bir otomobil olmasaydı Corolla derdim. Heybet olarak Civic'ten ve daha pek çok araçtan üstün fakat tasarım anlayışı Civic kadar çekmedi beni. Benim için en önemli konu görünümdür. Motor sonra gelir. O yüzden motor konusunda kullanan arkadaşların yorumları daha yararlı olacaktır.
  • Ben Citroen C4 1.6 HDI 'yi düşün derim.Satarken honda ve benzeri araçlar çok fazla değer kaybeder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gilth

civic al focus kasa değiştircek zaten....civic içi ferah dışı çekici.e malum yeni kasa kullandığım için ve memnun kaldığım için sonuna kadar öneririm.kasko 1500 max. fiyat olarak eleganceın o civarlarda dream 1000 -1200 arası tutar tahminimce.ama sen yinede bir araştır.içine sineni al....aurise falan bak model çok marka çok ,hyundai i30ada bakmakmanı tavsiye ederim yeni kasa arabalar olduklarından teknoloji ve tasarım olarak 1 adım öndeler bana göre....

daha 1-2 yıl oldu focus kasa değiştireli pek zannetmiyorum bu dediğinizin olacağını....

ama derseniz ki rahatlık ekonomi falan dizel focus olabilir hondadan en azından daha iyidir bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar dizel araçları örnek vermeniz güzel ama Civic ile karşılaştırmanız mantıksız. Bahsi geçen araçların normal versiyonları derseniz orası ayrı tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Arkadaşlar dizel araçları örnek vermeniz güzel ama Civic ile karşılaştırmanız mantıksız. Bahsi geçen araçların normal versiyonları derseniz orası ayrı tabi.

Neden mantıksız olsunki?
    Hemen hemen aynı fiyata daha az yakan,daha çok tutulan,satışta daha az değer kaybeden bir aracı tavsiye ediyorum.
    Dizel veya benzinli sonuçta aynı segmentte olan otomobiller bunlar.

Ben Civic'in yerine Audi Q7 mi tavsiye ettim?
  • honda civictense toyota corollayı öneririm
  • nasıl yani
    honda ve toyota satarken citroenden daha fazla değer mi kaybediyor

quote:

Orjinalden alıntı: ras1m

Ben Citroen C4 1.6 HDI 'yi düşün derim.Satarken honda ve benzeri araçlar çok fazla değer kaybeder.

ilginç bir yaklaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

nasıl yani

quote:

Ben Citroen C4 1.6 HDI 'yi düşün derim.Satarken honda ve benzeri araçlar çok fazla değer kaybeder.

ilginç bir yaklaşım

gerçekten ilginç...

• quote:

Honda ve benzeri araç,yeni bir otomobil terimimiz oldu. Sucuk ve benzeri ürün gibi

C4'ler ikinci elde prim yapması ve kolay elden çıkarılmasıyla ünlü gibi konuşmuşsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdepox

NASIL BİLİRSİNİZ? ARADIĞIM YERLER TELDEN BANA 34900 FİYAT ÇEKTİLER EN DÜŞÜK..BU FİYATA BU ARABA ALINIR MI? KASKOSU NE KADAR TUTUYOR ? VALLA SIKINTIYA GİRİP GÜÇ BELA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...ALTERNATİFİM FORD FOCUS YADA ZAFİRA..
    BİR KARŞILAŞTIRMA YAPARMISINIZ..YADA FİYAT KONUSUNDA BİLGİNİZE VARMI ?

Herhalde civic en düşük donanıma sahip ben olsam alternatip düşünürüm...
  • quote:

nasıl yani

quote:

ilginç bir yaklaşım

Biraz olsun piyasayı bilseniz böyle konuşmazsınız.
    İkinci elde satarken en fazla prim yapan ve en az değer kaybeden araçlar bellidir.Örneğin; Opel,WV,Mercedes,BMW,AUDI,Renault,Tofaş-Fiat(son zamanlarda da Toyota çok tutulmaya başladı.Bunun nedeni de üretiminin Türkiye'de yapılması ve parça sıkıntısının az olması).Bu markalar çok tutulan markalar olduğu için satışta nerdeyse hiç zarar edilmez aksine kar edilebilir.

İkinci elde değer kaybı yaşayan markalar gelirsek.Honda ve benzeri yani Hyundai,Skoda,Suzuki,Dacia bunun gibi çok fazla tutulmayan markalar satışta çok fazla değer kaybeder.Plaka takıldığı anda 2000 ila 4000 YTL gibi bir değer düşüklüğü gözlenir.

quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

Honda ve benzeri araç,yeni bir otomobil terimimiz oldu. Sucuk ve benzeri ürün gibi

C4'ler ikinci elde prim yapması ve kolay elden çıkarılmasıyla ünlü gibi konuşmuşsun.

C4lerin Civiclere göre satışta daha az değer kaybettiğini vurgulamak istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 6 Eylül 2007; 13:45:46 >

• Hyundai tutulmuyor da Citroen mi tutuluyor???

Fazla gezmene gerek yok bulunduğun yerin camından dışarı bir bak bakalım kaç tane Citroen kaç tane Hyundai göreceksin?
  • tamam
    quote:

quote:

nasıl yani

quote:

ilginç bir yaklaşım

İkinci elde satarken en fazla prim yapan ve en az değer kaybeden araçlar bellidir.Örneğin; Opel,WV,Mercedes,BMW,AUDI,Renault,Tofaş-Fiat(son zamanlarda da Toyota çok tutulmaya başladı.Bunun nedeni de üretiminin Türkiye'de yapılması ve parça sıkıntısının az olması).Bu markalar çok tutulan markalar olduğu için satışta nerdeyse hiç zarar edilmez aksine kar edilebilir.

İkinci elde değer kaybı yaşayan markalar gelirsek.Honda ve benzeri yani Hyundai,Skoda,Suzuki,Dacia bunun gibi çok fazla tutulmayan markalar satışta çok fazla değer kaybeder.Plaka takıldığı anda 2000 ila 4000 YTL gibi bir değer düşüklüğü gözlenir.

quote:

quote:

C4lerin Civiclere göre satışta daha az değer kaybettiğini vurgulamak istemiştim.

biz piyasayı bilmiyoruz honda ve benzeri arabalar!! citroenin c4'ün 2.el satış başarısına yaklaşamaz
    bu arada hondayı, suzuki ve dacia ile aynı kefeye koyman da senin otomobil piyasasının kompetanı olduğunu gösteriyor

• quote:

quote:

nasıl yani

quote:

ilginç bir yaklaşım

quote:

quote:

eski kasa civiclerin fiyatlarını inceleyin.

• millet hondayı jetta ile kıyaslayıp tercihini honda dan yana kullanıyorken sen honda ile dacia yı aynı kefeye koymuşsun...
  • bence civic al en başta belirtiğin focus ve zafira'nın aynı özelliklerdeki donanım seviyeleri daha pahallı. bence verdiğin paranın karşılığını sonuna kadar alırsın güven biz de focus megane civic arasında kaldık civic aldık ki biz de baya zorladık bütçeyi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.