Bu tekerlerle yol tutuşu sağlamak imkansız özellikle de kış şartlarında.. Ya bütçeni büyüt ya da motorunu değiştir.. Honda sağlamdır ama sen ne kadar sağlamsın onu bilmiyoruz maalesef..
hondadan şaşma canım.
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Bu tekerlerle yol tutuşu sağlamak imkansız özellikle de kış şartlarında.. Ya bütçeni büyüt ya da motorunu değiştir.. Honda sağlamdır ama sen ne kadar sağlamsın onu bilmiyoruz maalesef..
Merak etme ben yeterince iyi biliyorum motor kullanmasını
racer200 ybr nin yaptığını yapıyor.ortalama son hızı 110 km/h.hatta bazı durumlarda ybr ye yanaşamıyor. cbr 125 ise 120-130 km/h yapar
quote:
Orjinalden alıntı: Kelepce
quote:
Orjinalden alıntı: S_A_H
kanuni racer 200 ün kadranı 160 gösteriyor...ancak o bu hıza çıkar mı sahiden???
henüz cbr 125 görmediğim için bilmiyorum ancak onun en yüksek hızı nedir??? bilen birisi lütfen yazsın...
160 gösteriyorsa onun cıkcağı 130-40 arasıdır..hadi diyelim egsozu da actırsın 140 olur ama bence 130 arasıdır
cbf 150 nin fiyatı ..
quote:
Orjinalden alıntı: Sunbred
honda cbf 250 benim önerim budur. 3250 ytl fiyatı vardır.
Kıyaslamaya gerek yok!!! Tabiki cbr 125
kardesim honda hayat onada deimş japon düşünür honda yapmıosa ki ben inanmıorum honda amblemi warsa ustunde al derim satarken de koalylık olur kanuni falan alma sakın benden sana motorcu tavsiyesi.. olmadı armageddonarmagan@hot.. ekle konusalım nolur kanunı alma