Şimdi Ara

Honda CBR 125cc Mİ Yoksa Kanuni RACER 200cc Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 Binden Daha Düşük FiyatLı BiR MotoR DeRsen ZeaLSun 200GS
    4 Bini BiRaz GeçebiLiR DeRsen ZeaLSun 250GS
    www.polen-tr.com ÜzeRinden "ÜRünLeRimiz" Kısmına GiR Ve İnceLe

Honda CBR 125cc Mİ Yoksa Kanuni RACER 200cc Mİ?

Honda CBR 125cc Mİ Yoksa Kanuni RACER 200cc Mİ?

• Reklam kokan hareketler bunlarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucoo

Ferrarimi 124 mü gibi olmuş

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: kori_c.ronaldo

quote:

Orjinalden alıntı: yucoo

Ferrarimi 124 mü gibi olmuş

+1

ALIRIM ANAHTARINI MAYK

• Arkadaşlar artık kararımı verdim. Herkes honda desede ben kanuni racer 200cc aldım sebebide çok sammi olduğum arkdaşım 1 senedir kullanıyor ve hiç bir sorunu yok. ayrıca bir yere gittiğimde hondaya değil kanuninin tipine bakıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: *FİKRET*

Arkadaşlar artık kararımı verdim. Herkes honda desede ben kanuni racer 200cc aldım sebebide çok sammi olduğum arkdaşım 1 senedir kullanıyor ve hiç bir sorunu yok. ayrıca bir yere gittiğimde hondaya değil kanuninin tipine bakıyorlar

Hayırlı olsun... İyi günlerde kullan. Allah kazadan beladan korusun....

Umarım bir sorun yaşamazsın...

(no smoke)
  • selam arkadaşlar ben donanım forumlarında gezerken tesadüf buraya bir göz attım bir iki satırda ben yazıyın dedim

2006 haziranında görüntüsüne aldanıp bir racer 200 de ben aldım ama illalah be abicim şimdi mevsim kış kuryelerin altındaki tıkır tıkır çalışan 125 cc lik yamaha ve hondalara baktıkça gıpta ediyorum
  • yaw bende yeni yeni bu motor olayına sarmaya başladım da....LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR CEWAPLARSA SEWİNİRİM...BENDE BAŞLANGIÇ OLARAK HONDA CBR 125 R ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,AMA MOTOR OLAYLARI HAKKINDA HİÇ DENEYİMİM YOK...MESELA BU MOTORLA (125CBR) UZUNYOL YAPILIRMI(ŞÖYLE 4-5 SAATLİK YOL)?? YOKSA 100 KM GİDİNCE BU MOTOR ŞİŞERMİ?NEDE OLSA KÜÇÜK MOTOR..PEKDE MUCİZE BEKLEMEEMEK LAZIM DİMİ??
  • Bikere kanuni ile honda arasında çok kalite farkı var ve cbr 125 te arka ve ön disk fren 6 vites su soğutma ve 10000 devirde 13,2 beygirlik motor kanunide arka kampana 5 vites hava soğutma arka fren kampana artık sen karar ve hangisi daha ii 2.el cbr 125 ler 3,5 milyardan rahat bulursun
  • kesinlikle honda al ama honda üretiyorsa eğer üretmiyorsa kanuni al kanuni hem türk malı hemde sağlam bendede var seyhan250c si öopk memnunum yani.
  • kardeş honda ile kanuni arasında sakın kıyas yapma okadar fark var ki kesinlikle honda diyorum kanunide çin malı çünki
  • Honda derim
  • ben hyosung un ikinci elini tercih ederim.

honda kaliteli fakat çok çelimsiz. motor gücü 10000 ddk sadece 13 hp. fakat fiyat olarak yüksek olsada hyosung gtr 250 9000 ddk da 29 hp ve oldukça yapılı neredeyse rr 600 yapısına yakın . yani eğer racinge takmamışsan, honda cgl 125 te 8500 ddk da 11 hp güç üretiyor.

ayrıca arkadaşlarlardayanlış bir kanı var, su soğutmalı motor iyidir diye. aslında bu kanı yüksek torklu ve devirli makinalar için doğru (ducati multistrada 620 hava soğutmalı ) ki bu daha ziyade racinglerin grenaj yapısından gerekli, yüksek devirli=yüksek hızlı bknz multistrada) fakat 125 cc 11000 rpm makinede gereksiz. çünkü su soğutma müşüründen, pompasına kadar ek parça ve problem demek. bu tip küçük makinalarda su soğutma gereksiz. özellikle bu motorlarla uzun süre yol yapamazsın arkan tutulur. ki ben hayatımda şişen yada klepaj yapan 4 zamanlı motor görmedim.

• adam yapmış tercihini hayret ettim yaa kanuninin nesine baksın elalem onu anlamadım ben bi cbr 125 kullanıcısıyım kanuniyi gorunce migdem bulanıyo sırf ozenti bi motor dandiklik cabası ... heryerinden calmıslar arka freninde balata olması ayrı bi komiklik cbr ı agzına alırken destur cek once bence sonra konusmaya basla kanuni alan arkadasım gule gule kullan dicem ama pek gulemiceksin malesef...
  • ya arkadaşlar herkes tutturmuş honda diye.hondada ne varsa.kardeş bende kanuni seyhan250c model kullanıcısıyım.çok memnunum.kanuni al bence.
  • zaten kullanıcısı olmasan tavsiye etmezsin
    ikisi arasında daglar kadar fark var
    quote:

Orjinalden alıntı: arda_0640

ya arkadaşlar herkes tutturmuş honda diye.hondada ne varsa.kardeş bende kanuni seyhan250c model kullanıcısıyım.çok memnunum.kanuni al bence.
  • arkadaşım konuşturma beni şimdi şurda.motorlardan anlamadığın belli.hondaysa honda ne yani füze motorumu var hondada.sinir etme herifi
  • aman aman sinirlenirmiş...Yavaş sinirlen hızlı yok ederim adamı

konuş bakim ne konusacakmışsın.motorunun kampana frenlerini mi öveceksin yada 20binden sonra motorunun döküldügünü mü? senin 200cclik motorunu 125 cc ile asfalta verdigi güçle tokatladıgını mı söyleyeceksin yapmışsın bir hata milleti niye çekiyorsun yaptıgın hataya
    quote:

Orjinalden alıntı: arda_0640

arkadaşım konuşturma beni şimdi şurda.motorlardan anlamadığın belli.hondaysa honda ne yani füze motorumu var hondada.sinir etme herifi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.