Şimdi Ara

Honda, Audi, Opel, Volvo yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 40-50 bin arası araç alıcam. alıcam arabada lpg uyumu veya dizel olması şart bu nedenle aklımda olan diğer modelleri eledim (passat , superb vb. ) lpg uyumunun yanı sıra güvenlik ve konforda önemli.

Düşündüğüm modeller;

1. Honda Cıvıc 1.6 Elegance 2011 model (beyaz renk :))

2. Opel Vectra 1.6 elegance 2008 model (araç çok dolu ve sorunsuz lpg uyumu var)

3. Volvo S40 1.6 D Dynamic 2008-2009 model (dizel ve volvo sonuçta )

4.Audi A4 1.6 2008 model

Arkadaşlar bu araçların birbirlerine göre artıları ve eksileri nelerdir hangisini tercih etmeliyim şimdiden çok teşekkürler.

• 40-50TL arası araç alacaksanız bence sıfır araç alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

40-50TL arası araç alacaksanız bence sıfır araç alın

istediğim donanım ve sınıfta sıfır araç yok maalesef nedense bana 2. el daha mantıklı gelmiştir hep
  • Civic bu karşılaştırmada olmaz bir kere . A4 sıfır almaktanda iyi bir tercih olabılır sıfır c sınıfı araclara vercegın parayla temız bulasılınırse ama düşük km bulmak zor olur. S40 temiz düsük kmli bulunbılır daayanaıklılık salamlılık konusundan mutlu eder vectra satarken bınerken uzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKBAR

Civic bu karşılaştırmada olmaz bir kere . A4 sıfır almaktanda iyi bir tercih olabılır sıfır c sınıfı araclara vercegın parayla temız bulasılınırse ama düşük km bulmak zor olur. S40 temiz düsük kmli bulunbılır daayanaıklılık salamlılık konusundan mutlu eder vectra satarken bınerken uzmez.

yorumunuz için teşekkürler siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
  • belli ki sedan araba bakıyorsunuz.
    1.5 dci edc fluance ihtiyaçlarınızı karşılar .
    veya bir önceki kasa jetta 1.6 tdi dsg .
  • 0 km Civic + Lpg mantıklı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    honda civic mi opel astra mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Civic ve vectra klasman olarak volvo ve audinin altında.Geriye 2 seçenek kalır bu elma-armut kıyaslamasında.
    Volvo dizel olması ile avantajlı,ben olsam onu seçerim.
    Çabuk satma derdindeyseniz,yani arabayı binmeye değil de pazara indirmeye alıyorsanız audi alın tabi.
  • hepsi de güzel araçlar.

Ben olsam lpg'yi göze almışsam ve performans beklemiyorsam seat exeo düşünürdüm.

b6 a4 ile birebir aynı araba, 2010 10 bin km altı olanları bile 37 civarına bulunuyor, lpg ile tam uyumlu.

ikinci alternatif olarak 45 civarına 2010-2011 düşük kmli bir avensis...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.