2004 model 71000kmde accord 2.4 aracım var ve bazı performans artırıcı modifikasyonlar dusunuyorum. aracım şu anda aynen aldığım gibi. Egzos, supercharger, chip vs uygulamalara açığım. Honda modifikasyonu konusunda uzman usta tavsiyelerinizi de beklerim.
Teşekkürler
cohibaguy
Bütcen ne kadar ona göre öneri yapayım
modifiye yapacaksan mugeni tavsiye ederim, hondanın resmi modifiye firması hem garantisi de bozulmaz.mutluhan otomotiv bu işi yapıyor.
o araba bende olsa modifiye bile yapmam araba zaten süper karizma birşey
motoru güçlendirmek için bir çip tuning uygulaması yapabilirsin bu uygulamayı yapan birsürü sanayi vardır.bostancı veya kartal sanayide bulabilirsin.bir filter pro uygulamalısın hem ses ve performans için.. saygılarr
2004 model 71000kmde accord 2.4 mugen part larla modifiye edilmeli saygılar.
Tekrar Merhaba... Bu olaya 10-12500 YTL ayirabilirim. Anlasilan en iyi secim mugen yonunde. Supercharger akla yatan bit metod mu?
supercharger taktırsan frenleri ne yapacan aracın yürüyeni ne olacak fazla abartı olmadan mugen parçalarını kullanman sana tavsiyedir. eer çok fazla güç istersen de 10-12500 ytl yetmez 190 ps orjinal- chip tuning+ hava filtresi+headers+baştan sona komple egzos sistemi+hava filtresi kiti neredeyse:240-250 beygir civarına çıkıyor. biraz daha fazlası taşlatırsın. egzantrik ayarlarıyla oynatırsın. tekrar ediyorum fazlasına kaçma çünkü araba gider ama durmaz. bunun sonuçları da felaket olabilir. güzel bi 18 jant alabilirsin. eer aracının rengi siyah veyahut füme ise tonlu renkli jantlar var.onlarla beraber bi 35 lik yay veya 4 0 lık yay la daa düzel bi görünüm ve yol tutuş sağlarsın lastik tavsiyem de bridgestone re050 dir.225/40/r18 lastik konusunda yardımcı olabilirim.
"araç gider ama durmaz."
Bence modifiye tek yönlü olmamalı... O saydıklarını yapsa bile frenler güçlendirilmeli aslında önemli olan kalkmak değil. 2.4 araç zaten canavar durması en önemli
575 usd ye +29 hp alıyorsun araç 219 bg. oluyor yeter bence.
2.4 motora turbo gayet iyi adapte oluyor ve 260 ps güce kadar cıkıyor
Ben olsam bu arabaya modifiye yaptırmam. Araç zaten güçlü.
quote:
Orjinalden alıntı: cimicim35
o araba bende olsa modifiye bile yapmam araba zaten süper karizma birşey
Hehe.Gerçektende öyle..
quote:
Orjinalden alıntı: cohibaguy
Merhaba arkadaşlar,
2004 model 71000kmde accord 2.4 aracım var ve bazı performans artırıcı modifikasyonlar dusunuyorum. aracım şu anda aynen aldığım gibi. Egzos, supercharger, chip vs uygulamalara açığım. Honda modifikasyonu konusunda uzman usta tavsiyelerinizi de beklerim.
Teşekkürler
cohibaguy
Gökmen abi ye bi uğra derim
GkmGarage - mantaR Tuning Göztepe Sanayi Sitesi Yumurtacı Abdi Bey Cd. No 72 - Kadıköy / İstanbul Tel : 90 216 565 1598
Modifiye yaptıgında resimleri bekliyoruz Şimdiden kolay gelsin
Seçtiğin araç modifiye için süper araç
Merhabalar
Benimde 2004 model 2.4 exe accordum var ve bende çok uzun zamandır gücünü biraz arttırmak niyetindeyim.
Ciddi güç artışı yapmak ile bir nebze daha performanslı araç yapmak arasında fark var.
Supercharge ve Turbo vb asırı beslemeli motor uygulamaları özellile standart bir otomatik şanzıman kullanılan araçta cok mutlu gelişmelere yol açmaz.
Bana göre otomatik bir araçta modifikasyon düşünülürken atmosferik uygulamanın dışına çıkılmamalı.
Birde durma problemi var.Zaten Honda 'lar çok başarılı duran araçlar değiller, birde bu tip bir performans artışı ile kaza geliyorum der :)
Ona da bir cozum ureteim desen brembo setler 2000 dolar civarında , uyduruk ürünlerede o noktada güven olmaz.
Bence en uygun method başta chip tuning olmak üzere , cold air intake , belki katalitik iptali ve egsoz modifikasyonları olabilir.
Bende Simota Cold Air Intake var cok faydasını gördüm.
Ve su andada ship tuning dusunuyorum, atmosferik motorlarda % 10 civarı bir katkısı oluyor.Bu da bizim araç için 20 HP gibi bir rakam oluyor.
Bence cok ciddi bir rakam.
Fakat bunu ankara da en guzel kim nerde yapabilir onu bilmiyorum fakat bunu cok iyi bilebilecek birini tanıyorum.
Yurtdısındayım ve döndügüm gibi BAR honda da Huseyin Abiye gidicem o illaki biliyordur nerde yapılır Ankara da...