Şimdi Ara

honda accord 1.8 ls (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKEZE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR GEÇEN HAFTA 2000 MODEL HONDA ACCORD 1.8 LS ARAÇ ALDIM. ARBA OTOMATİK/TRIPTRINOK VİTES. SİZE BİRKAÇ SORUM OLACAKTI. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

1- IŞIKLARDA BEKLERKEN YADA IŞIKLARA YAKLAŞIRKEN VİTESİ N KONUMUNA ALMALIMIYIM(ışıklarda beklerken araba D konumundayken üstüne bide ben frene basınca araç zorlanıyor bunu hisedebiliyorum.)

2- ORT. 100 İLE GİDEKEN BOŞA ALSAM VE TEKRAR D KONUMUNA ALSAM HERHANGİ BİR ZARARI OLURMU (hızına gore vitesi kendisi ayarlıyor arabayı D ye çekince hernagi bir titreme bağırma sözkonusu olmuyor)

3- GİDERKEN İSTEDİĞİM GİBİ OTOMATİĞE YADA TRİPREONİĞE GEÇEBİLİRMİYİM?

4- OTOMATİK ŞANZIMAN YAĞI NEKADAR SÜREDEBİR DEĞİŞMELİ VE ÖNERDİĞİNİZ MARKA VARSA FİYATIYLA BİRLİKTE BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

5- BOR POWER HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

6- ARABANIN ALTINDAKİ DAVLUMBAZ YOK/KIRILMIŞ TAM OLARAK BİLMİYORUM ARABANIN MOTORUNA ÇAMUR GİRİYOR SU BİRİKİNTİSİ ÜSTÜNDEN GEÇİNCE GAZA DOKUNDUGUM ANDA 2-3 SNYE KADAR KAYIŞ SESİ GELİYOR SİZCE BİR ZARARI OLURMU?

7- MOTOR VTECH MOTOR. YAKITI ÇOK FAZLA ETKİLEMEYECEK ŞEKİLDE MOTORA VE DİĞER PARÇALARA ZARARI OLMAYACAK ŞEKİLDE PERFORMANSINI NASIL ARTTIRABİLİRİM. KASA ÇOK AĞIR 1.8 MOTOR VAR PEUGEOT GT LER RESMEN DALGA GEÇİYORLAR :) TABİ KISA MESAFEDE UZUN MESAFEDE BMW HARİÇ KOLAY KOLAY BULAŞAMIYORLAR ÖZELLİKLE TRİPTRONİKTE :)

ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB38AB417 -- 20 Mart 2011; 23:11:04 >

• 1-otomatik vitesli araçlarda N konumu sadece ve sadece bekleme durumlarında kullanılmalıdır.araç sürülürken N konumu hiçbir zaman seçilmemelidir. ışıklarda beklerken N yi elbette kullanabilirsiniz.(el frenini çekmeyi unutmayın yoksa araç kayabilir)P konumunu da kullanabilirsin beklemede.. eğer uzun bir bekleme ise(1 dakika ve daha fazla)

2-N konumu araç hareket halindeyken kullanılmamalı. çok yanlış bir hareket olur.

3-hiçbir sakıncası yok

4-60,000km de bir veya 6 senede bir değişmeli(hangisi önce gelirse) fiyatı bilemem.

5-hiçbir faydası olmayan bir katkı.. eğer motorunuzda güç düşüklüğü çekiş sorunu vb varsa tek çözümü tamirdir.

6-bir sakıncası olacağını sanmam ama takıntı haline gelirse yeniletebilirsin..

7-işte bu mümkün değil çünkü hondaların işletim sistemi müdahaleye izin vermez.PGM-FI sistemi chip tuninge izin vermez.bence aracınızın gücü yeterli..

• merhabalar,
    bende aynı araçtan dün aldım. bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
    1- arabayı park ederken vitesi P konumuna kontak açıkken mi almak lazım yoksa kontağı kapattıktan sonramı P ye almamız gerekir.
    2- km göstergesinin üzerinde type a yazıyor bu yapılan km yi gösteriyor sanırım düğmeye basınca type b oluyor bu nedir bu type a ve b nasıl sıfırlanır
    aklıma geldikçe yazacağım yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulriel

merhabalar,
    bende aynı araçtan dün aldım. bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
    1- arabayı park ederken vitesi P konumuna kontak açıkken mi almak lazım yoksa kontağı kapattıktan sonramı P ye almamız gerekir.
    2- km göstergesinin üzerinde type a yazıyor bu yapılan km yi gösteriyor sanırım düğmeye basınca type b oluyor bu nedir bu type a ve b nasıl sıfırlanır
    aklıma geldikçe yazacağım yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler

2.soru için cevap vereyim.O km sıfırlama.Yani type a'ya alıp basılı tutarsanız sıfırlar.Böylece bir depo ile kaç km yol yaptığınızı yada mesafeyi ölçebilirsiniz.Type b'de aynısı.Sadece ikisi birbirinden bağımsız yani type'a da bir depo için kaç km yaptığınızı göstermek için kullanıyorsanız type b yi karşıya gidip gelmek kaç km diye kullanabilirisiniz.Tuşa basılı tuttuğunuzda sıfırlanır.

• günaydın,
    çok teşekkür ederim. merak ediyordum sorunlardan birisi cevap buldu. tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.