Şimdi Ara

HONDA 2000-2001 MODEL V-TEC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HONDA V-TECLERİN FİYATLARINI BİLEN VAR MI....
    KAÇ BG...
    MAX... HIZ

GİBİ ÖLÇÜLERİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezomorta -- 12 Ekim 2005, 12:38:44 >

• nerde yahu hondacılar bi soru sorduk
  • 1,6 motor 110beygir diye biliyorum ben..

max hız olarak ta kadran nereye kadar giderse çünkü ne de olsa bi honda dan bahsediyoruz...benim tahminim 220 + kadran biraz çıksa hız göstergesinin dışına 230 235 görür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Ekim 2005, 10:56:19 >
  • peki bunların fiyatları nasıl kaç ytl civarında
  • honda 1.6 i es ise bahsedilen araba 120 hp gücünde ... motorun ürettiği tork ve beygir gücü üst devirlerde sunduğu için cansız bir motor bence ...
  • Vtec dediğin motorlar 160 HP ve ibre kıran cinsindendir..

O arçlar 20 000 YTL civarında
  • vtec diyerek hangi modeli soruyorsunuz, civic mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiener

vtec diyerek hangi modeli soruyorsunuz, civic mi?

evet civic
  • Bende Civic Vti olarak biliyorum eğer o ise , 160 hp arkadaşın dediği gibi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

honda 1.6 i es ise bahsedilen araba 120 hp gücünde ... motorun ürettiği tork ve beygir gücü üst devirlerde sunduğu için cansız bir motor bence ...

peki herkes v-tec için yani civic ten bahsediyorum hb.. deli makine falan diolar.. sen cansız diosun neden peki senin fikirlerin mi yoksa arşatırma sonucu mu.. yada bu fiyata daha güçlü ve etkili motor var mı
  • arkadaşım sen yukarıdaki mesajları okurmusun ilk önce ? aracı belirginleştirelim , ondan sonra somut yorumlara geçelim olur mu ?

Ekleme : civic te her motor sedan ve hb versiyonunda kullanılır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 12 Ekim 2005, 16:57:36 >
  • ya ben bilmediğim için souyorum burda sorumu yeniliyorum o zaman

civic..
    hb...
    2000-2001 model
    max. hız
    beygir..
    ve fiyat..

buna göre yazarsan sevinirim dostum...
  • dostum 2001 model civic hb ne ama ? 1.6 i es 120 hp ? 1.6 vti 160 hp ? 1.4 leri var , 1.5 leri var bir sürü civic var anlayacağın benim sormak istediğim bu sana ...
  • 2000 veya 2001 model vtec ler kasada vtec olarak yazmaz tabi 4 kapılıdan bahsediyorum vti olarak geçer 2001 ve öncesi civiclerde 1.6 motorların 2 versiyonu var biri 1.6i es 120hp birisi ise 1.6vti 160 hp 2001model üstü civicler ise vtec diye adlandırılan 1.6 110 hp vtec motora sahiplerdir... eski vtec ile yeni vtec'in güçleri farklı anlayacağın...
  • fiyatlara gelecek olursak

2000 1.6i es:17-18 arası "sedan"
    1999 1.6 vti:20-22 arası "sedan"
  • arkadaşlar zaten vti 160 hp vtecler 99 yılına kadar getirildi Turkiye'ye. 00-01 dediği vtec yok zaten, 1.6 ies 120 hp onlar, ama 2001 in 2. yarısında, yani 2002 model olarak yeni sohc vtec civicler (110 hp) getirilmeye başlandı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mezomorta

ya ben bilmediğim için souyorum burda sorumu yeniliyorum o zaman

civic..
    hb...
    2000-2001 model
    max. hız
    beygir..
    ve fiyat..

buna göre yazarsan sevinirim dostum...

sanırım sen bu kasadan bahsediyorsun... ???
     HONDA 2000-2001 MODEL V-TEC

eğer öyleyse nsx arkadaşımın dediği gibi 2000-2001 kasalarda vtec yani vti modeli yok 99 öncesi civiclerde var...

97-98-99 kasa civic ler de halk arasında vtec diye bilinen aracın model uzantısı aslında 1.6 vti dır motoru vtec teknolojili olduğu için herkes vtec diye biliyor...

eğer aynı araçdan bahsediyorsak max. hıza gelince yeterince hızlanacak kadar uzun bi otoban bulursan 245 km\h a kadar çıkıyor ancak frenleri yüksek hıza göre yetersiz kaldığı için durdururken biraz zorluyor milleti...

beygir gücü fabrikasyon halde 160 bg DIN cinsindendir...

98-99 hb leri piyasada stock şekilde 19-24 kağıt arası gidiyor ancak temizini bulmak iyice zorlaştı genelde 100.000 km yi devirmiş oluyolar ve bi kaç parça değişenleri oluyor...

ancak herşeye rağmen şu an için türkiye şartlarında o paraya alınabilecek bana göre en iyi 2. el performans aracıdır ...

hele birde motoru açık bakımlı cinsinden denk getirirsen alacağın keyfi parayla ölçmek aptallık olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eradnan -- 12 Ekim 2005, 23:05:06 >

• yardım ettiğiniz için sağolun...
  • 21 ila 26 milyar arası değişiyor. 1.6 160 HP gücünde. Motorun çalışma prensibi motosikletlerinkiyle aynı. Ne kadar çok gaza basarsan o kadar çok çekiyor benzini. Ayrıca temiz bi V-TEC bulman imkansız. Bu kadar güçlü bi arabayı hiçkimse iyice hırpalamadan satmaz.

Temiz bulsam ben de Volvo S40 t4 alacaktım ve 32.500 ytl'yi gözden çıkarmıştım. Onun da V-TEC gibi temizi yok. Hepsi fena halde hırpalanmış, herhangi bir mekanik sorunu olmasa da en kısa zamanda problem çıkarmaya gebe..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.