Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Hometech Wİ11c windows tablet,sıfır gibi Satın Al 1 Mayıs 2018 21:47 1 1 Hometech Wİ11c windows tablet,sıfır gibi MerhabalarCihaz tertemizdir.Kırık,çizik bir şey yoktur.Hediye geldi.Çok kullanılmadı.Garantili,faturalıdır.Özellikleri ile büyük laptop taşımak istemeyenler için ideal bir üründür.Günlük ofis belgeleri,internet,basit oyun her türlü işinizi görür.Donma,kasma yoktur.Ayrılır ekranı ile dergi,kitap okuyun.Takın klavyeye yazı yazın.Çok kullanışlı bir cihaz.Hesaplı fiyatı ile bu tür bir cihaza servet ödemeyin.Şarjı bir gün rahat gider.11.6" ekranı ideal çalılşma ortamı sunar.Cihazdan bir sıkıntım yok.Zaten laptopum olduğu için satıyorum.17 ay daha garantisi devam ediyor.fiyat:450 tlİstanbulda elden teslim olur.Fiyatı uygun yazdım.Bu fiyata kaçırmayın bence.VERİLECEKLERHometech wi11c tablet pcŞarj cihazıKutu,fatura ve belgelerİşletim Sistemi Windows 10İşlemci INTELİşlemci Modeli Atom Bay Trail Z3735Fİşlemci Yapısı Quad Core (Dört Çekirdek)İşlemci Hızı 1.83 GHzEkran Boyutu 11.6"Ekran Teknolojisi TNÇözünürlük 1366 x 768RAM 2 GBDahili Hafıza 32 GBArttırılabilir Hafıza Maks. 64 GB (MicroSD Kart)Arka Kamera 2.0 MPÖn Kamera 0.3 MPBağlantı Türleri Bluetooth, Wi-FiBağlantı Çıkışları Mini HDMI, 3.5mm Kulaklık, 2xUSB 2.0, MicroSD Hafıza KartıBatarya Kapasitesi 9000 mAhEkstra LED Backlightning KlavyeSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Eylül 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XİAOMİ NAVEE V40, SIFIR, 40KM MENZİL, ŞOK FİYATA LENOVO TAB P12, 12,7"DEV TABLET, HEDİYELİ, FULL KUTULU ACER NİTRO 5 AN515-46 YENİ NESİL,GARANTİLİ
cihaz satıldı.Konu kapanabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XİAOMİ NAVEE V40, SIFIR, 40KM MENZİL, ŞOK FİYATA LENOVO TAB P12, 12,7"DEV TABLET, HEDİYELİ, FULL KUTULU ACER NİTRO 5 AN515-46 YENİ NESİL,GARANTİLİ