Vestel V Tab 1041 Windows Tablet Bilgisayar Klavyeli
Vestel V Tab 1041, Windows işletim sistemi ile çalışan ve klavyeli bir yapıya sahip olan bir tablet bilgisayardır. Bu tablet, geniş ekranı, güçlü işlemcisi ve uzun pil ömrü ile dikkat çekmektedir.
Özellikler:
- 10,1 inç Ekran: Full HD çözünürlüklü 10,1 inç IPS ekran ile canlı ve net görüntüler sunar.
- Intel Atom x5-Z8500 İşlemci: Dört çekirdekli Intel Atom x5-Z8500 işlemcisi ile hızlı ve sorunsuz bir performans sağlar.
- 4 GB RAM: 4 GB RAM kapasitesi ile birden fazla uygulamayı aynı anda sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir.
- 64 GB Depolama Alanı: 64 GB dahili depolama alanı, tüm dosyalarını, uygulamalarını ve oyunlarını saklamanıza olanak tanır.
- Windows 10 Home İşletim Sistemi: Windows 10 Home işletim sistemi ile gelişmiş özellikler ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.
- Klavye: Entegre klavyesi ile rahat bir yazma deneyimi sağlar.
- Uzun Pil Ömrü: 5000 mAh bataryası, uzun süreli kullanım için 9 saate kadar güç sağlar.
- Çift Kamera: Hem ön hem de arka kameralara sahiptir ve video konferanslar ve fotoğrafçılık için kullanılabilir.
- Hafif ve Taşınabilir: Sadece 560 gram ağırlığı ve ince tasarımı ile her yere kolayca taşınabilir.
Vestel V Tab 1041, hem günlük kullanım hem de iş amaçları için ideal bir Windows tablettir. Büyük ekranı, güçlü performansı ve uzun pil ömrüyle kullanıcılarına verimli ve keyifli bir deneyim sunar.