Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bazı Dvd lerde konuşma sesi gelmiyor mesela bir film 5.1 Ses sistemini kullanıyorsa ondan konuşma sesi gelmiyor ne yapmam gerekiyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibirkitap -- 21 Şubat 2010; 20:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibirkitap

Arkadaşlar Bazı Dvd lerde konuşma sesi gelmiyor mesela bir film 5.1 Ses sistemini kullanıyorsa ondan konuşma sesi gelmiyor ne yapmam gerekiyor acaba

Ben geçen ayarları ile oynarken bozmuştum. Ses ayarları menüsünü kurcalayın.
  • Ama bazı dvdlerde demiş arkadaş. Sanırım codeclerle alakalı biı durum
  • homatech 567 almayı düşünüyordum ama forum da homatech hakkında yazan olumsuz yorumlardan sonra 50 lira fazla verip philips 3360 aldım. 320 gb wd harddiskimi sorunsuz çalıştırdı. ürün gerçekten harika.
    50 lira benim için önemli değil diyen arkadaslara philips 3360 ı tavsiye ediyorum..
  • Bu divx player'dan halen satılıyor. Bunun 6** ve 7** serisi de var hangisi daha iyi acaba ?
  • bugun Piranha p type hdmi geri iade edip hometech dvd-201 hdmi aldim. bunun yeni yazılımı var mı. altayzş seceneklerine divx te giremiyorum nasıl girebilirim. cikista hdmi goremedim, rgb, s*video-ve yuv var cıkısı hdmi nasıl yaparimç teşekkurlerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibirkitap

Arkadaşlar Bazı Dvd lerde konuşma sesi gelmiyor mesela bir film 5.1 Ses sistemini kullanıyorsa ondan konuşma sesi gelmiyor ne yapmam gerekiyor acaba

Direk televizyondan alıyorsan sesi, onun bir çözümü yok sanırım. DVD player ayarlarında sesi stereo yapmayı dene istersen birde.
  • arkadaşlar slm sizlere bir sorum olacak bu cihazı 3 aydır kullanıyorum bu siteleri daha yeni keşfettim,new decoder kullanıyorum cihazı alırken mp4 oynatıyor denildi bana kutusunda da yazıyor ayrıca cihazın ekranında da mp4 işareti var ama bir türlü oynatmıyor bu alanzo yazılımı varmış kurmadım ama sitelerde okuyorum mp4 için düzeltmeler yapılmış ve artık oynatıyormuş bizim cihazlar için böle bir yazılım yokmudur teşekkürler
  • dostum selamlar.
    diger sayflarda mp4 oynatimi konusunda bir cozum vardi.

eski yorumlara bakarsan gorebilirsin. yakalarsam buraya yapistiririm yaniti...

quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

arkadaşlar slm sizlere bir sorum olacak bu cihazı 3 aydır kullanıyorum bu siteleri daha yeni keşfettim,new decoder kullanıyorum cihazı alırken mp4 oynatıyor denildi bana kutusunda da yazıyor ayrıca cihazın ekranında da mp4 işareti var ama bir türlü oynatmıyor bu alanzo yazılımı varmış kurmadım ama sitelerde okuyorum mp4 için düzeltmeler yapılmış ve artık oynatıyormuş bizim cihazlar için böle bir yazılım yokmudur teşekkürler
  • MP4 filmler icin bu cozum umarim isine yarar....

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz2021

quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

darekles01 MKV oynatan ürünler piyasada var.ama fiyatlarından yanlarına yaklaşılmıyor.öte yandan MKV oynatacak hem de DVD takılabilecek ürünlerin fiyatı çok çok fazla.ayrıca bu ürün .mp4 formatını oynatıyor.dün elimdeki mkv diziyi .mp4 e çevirip izledim.

mp4 olduğundan eminmisin yoksa mpeg 4 olmsın.çünkü bu üründe mp4 desteği yok..bildiğim kadarı ile hiçbir dvd/dvix oynatıcıda mp4 desteği yok....mpeg4 ile mp4 ayrı şeylerdir bunu karıştırmamak gerekir.

bu cihazı gecen yıl teknosa dan almıştım.alma nedenim dvd'de hdmi girişinin olması,usb ve sd kart desteğinin olmasıydı.ayrıca bircok sitede mp4 oynattıgını okumuştum.cihazı aldıktan sonra daha önce indirmiş oldugum mp4 filmleri usb belleğe takarak cihazda denedim.cihaz filmleri oynatmadı.moralim bozulmuştu.daha sonra yaptıgım araştırmada bu cihazın h264 formatlı mp4 leri desteklemedigini anladım.piyasadaki mp4 filmlerin %90ı h264 mp4 tü.
    bende netten indirdigimiz allok video to mp4 converter ile h264 kodekli mp4 filmleri,normal mp4 e cevirdim.ve cihaz bu filmleri oynattı.

uzun lafın kısası homtech 567 h264 mp4 leri oynatmıyor.normal mp4 leri oynatıyor..

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Bu divx player'dan halen satılıyor. Bunun 6** ve 7** serisi de var hangisi daha iyi acaba ?

• ARKADAŞLAR MERHABA BENDE DİVX 567 NEW DECODER VAR GÜNCELLEME YAPTIM KUMANDA ÇALIŞMIYOR NE OLUCAK BOZDUMU YANİ BÖYLE ŞEYMİ OLUR ANLAMIŞ DEĞİLİM ESKİ GÜNCELLEMEYE DÖNEMİYORMUYUZ.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILARIMLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terribilis -- 16 Mart 2010; 21:31:40 >
  • yeni yazılım çıkmadı değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terribilis

ARKADAŞLAR MERHABA BENDE DİVX 567 NEW RECORDER VAR GÜNCELLEME YAPTIM KUMANDA ÇALIŞMIYOR NE OLUCAK BOZDUMU YANİ BÖYLE ŞEYMİ OLUR ANLAMIŞ DEĞİLİM ESKİ GÜNCELLEMEYE DÖNEMİYORMUYUZ.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILARIMLA.

Eğer New Decoder ise cihazınız, aşağıdaki linkteki yazılımı kurmayı deneyiniz. Sonuçlarını buradan paylaşırsanız güzel olur.

Hometech 567 Firmware (New Decoder)

quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy
    yeni yazılım çıkmadı değil mi arkadaşlar?

Sanırım hayır. Dilerseniz yetkili firmanın sitesi üzerinden teyidini alabilirsiniz.

• bu yazılımı yüklemiştim zaten
    fakat altyazı sorunu tamamen çözülmedi
    bir önceki sayfada sıkıntılarımı yazmıştım... bazı formatlarda da sorunlar çıkarıyor... tüm divxleri de açmıyor cihaz...
  • Bu yazılım sitede yayınlanan güncelleme dosyası değil yalnız, dikkatınızı çekerim. Altyazı sorunlarını giderir mi bilmiyorum, çünkü AVIAddXSubs yöntemi ile sorunumu gideriyorum. Tavsiye ederim. Bu yöntemle o sıkıntılarınızın tümünü giderebilirsiniz. Hangi formatlarda sorun çikartıyor acaba?
  • Arkadaşlar bu aral.com.tr'deki yazılım yeni mi eklendi yoksa zaten orada duran mı?Siyah kumandalı cihazlarla uyumlu değildir yazılmış da güncel mi dedim.

http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.htm
  • Sanırım değil. Daha önce indirdiğim dosya ile bayt'ı baytına aynı. Yapılan geri dönüşlerden sonra o ibare eklenmiştir diye tahmin ediyorum.
  • teşekkür ederim dangerous.herhalde başka bahara bizim yazılım güncellemeleri.
  • Kumandam bozuldu napmalıyım ? Satan yer varmıdır ya da uygun başka kumanda ya da ne bileyim uyuşan evrensel kumanda ?...
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.