Şimdi Ara

Hometech ALFA 700C ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 1 ay önce alınmış, Kutusundan hiç çıkarılmamış el sürülmemiş Hometech ALFA 700C cihazı 600 TL'ye buldum. Alan arkadaş bir iş için birkaç tane almış ve ihtiyac duymamış.

Bende 11. sınıfa geçtim, çok aktif ve üst seviye oyun oynayan biriydim. Üniversite sınavı için tüm oyunları kaldırdım Steam hesabımı bedavaya verdim telefondan filanda kaldırdım. İlk başlta zor oldu ama şimdi oyunsuzluğa alıştım ve bildiğiniz hayata döndüm, dışarı filan çıkıyorum

Seneye yaz tatilinde 6000-7000 civarı bir bilgisayar alacağım. Beni o zaman kadar idare etmesi için ekran kartsız bir laptop bakmaya başladım. Ekran kartsız bakmamın sebebi tekrar oyun yüklememi engellemek. Baktım 1500-2000 aralıgında sıfır modeller berbat. zaten bir şey beklemiyordum ama internette gezinecek modeller de değiller. dsaha fazlasını veremeyeceğim için ikinci ellere baktım, orada bir sıfır laptop buldum ve hoşuma gitti tasarımı filan, ağırlığı tam 1 kilo yani çok hafif bu benim için çok önemli.

Bilgisayar ile yapacağım şeyler;
    Youtubede video izlemek film izlemek filan, 720p de kasmasın yeterli.
    Masaüstünde durup dururken kasmasın çünkü şuan ki i3 lü bilgisayarım kasıyor ve çıldırıyorum.
    Oyun oynamayacağım. Word excel rahat kullanayım yeter.

sizce bu yapacağım işleri görür mü ?

RAM Bellek Boyutu: 3 GB
    İşlemci: Celeron N3350
    2.1 GHz Ekran kartı: Intel HD Graphics
    Sabit disk kapasitesi: 32 GB
    Ekran Boyutu: 33.7 cm / 13.3 inç
    Çözünürlük: 1920 x 1080
    Görüntü kalitesi: Full-HD

Sabit disk kapasitesi de çok düşük. 120gb ekleme yapacağım. Oda 100tl tutar

• İ3 ten memnun değilsen bu cihaz sana göre degil. İ3'lerin ilk serileri bile Celeron işlemcilerden daha performanslı. Senin İ3 cihazında farklı bir problem olabilir. Söylediğin işleri yapabilirsin ama ara ara takılmalar mutlaka olur. Celeron işlemcili bir cihaz alacaksan ram minimum 4GB, disk ise SSD veya EMMC olmalı ve cihaz fazla zorlanmamalı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nck06 kullanıcısına yanıt
    120gb m2 sata ssd alacağım yanına. Benim i3 lü masaüstü bilgisayarım ilk zamanlarında böyle değildi eskiyince yavaşladı.

3 yıl önce pc toplarken her konuya hakimdim . Şimdi harddisk ile ssd yi karıştırıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

120gb m2 sata ssd alacağım yanına. Benim i3 lü masaüstü bilgisayarım ilk zamanlarında böyle değildi eskiyince yavaşladı.

3 yıl önce pc toplarken her konuya hakimdim . Şimdi harddisk ile ssd yi karıştırıyorum
    Bence bu cihaz için SSD'ten daha önemlisi RAM takviyesi. Muhtemelen Windows 10 kuruludur, ramin çoğunluğunu o kullanır, ekran kartı da paylaşımlı, birde chrome açarsın (belkide açamazsın) geriye ne kaldı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.