Şimdi Ara

HOMEND Deepsilence 1209 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben toz torbalı süpürge almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Maalesef bütçem kısıtlı en fazla 250 TL. Bu yüzden ya HOMEND ya da Profilo alacağım. Başlıkta belirttiğim gibi ya HOMEND Deepsilence 1209 ya da Profilo VS6PT2100. Homend süpürge fiyatının 250 TL olması,kablosunun uzun olması,69 db ses,turbo başlık,hız ayar düğmesi,h13 filtre çok cezbedici özellikler ama aklımı karıştıran 320 watt emiş gücü az gelir mi?Diğer yandan HOMEND 1200 wattla çalışırken Profilo 2100 wattla çalışıyor,ayrıca hepa filtre takılı olarak gelmiyor sonradan takılıp takılmadığından da emin olamadım. Yani HOMEND daha iyi gibi duruyor. Aklımı karıştıran tek nokta 320 watt emiş gücü pişman eder mi? Şimdiden teşekkürler.

• İki modeli de bilmiyorum. Homend'e Hepa 13 diyor sitesinde. Beraber satılmıyorsa bile sonradan takabilirsiniz kendiniz.
    Eğer firmanın belirttiği 320Watt boru ucundaki emiş gücüyse, yeterli gelir. Electrolux USORIGINDB'nin bile 340Watt boru ucundaki değer.
    Bazı markalar motor ağzındaki emiş gücünü veriyor ve bu değer boru ucunda 100-150 Watt düşüyor. O yüzden farklı markaların verdikleri değerleri kıyaslarken dikkatli olmakta fayda var.
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Gene fikrimden döndüm ve Profilo almaya karar verdim. Profilo'yu yakından görme şansım oldu ve pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Sonradan hepa filtre eklerim diye düşündüm. Onun haricinde görünüşe bakılırsa Homend'in servisi iyi gibi ama toz torbası,hepa filtre vs. parçaların sadece internetten sipariş edildiğini duydum ve 8 lira kargo parası vermek istemiyorum her seferinde. Profilo'nun servisi ise evimin tam karşısında. Kenwood servisiyle yaşadığım sıkıntıdan dolayı bundan sonra servis kriterini en önde tutacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.