Şimdi Ara

Home Tuşu Çalışmayan Telefonu Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iPhone 5S var. Ve orta tuşu çalışmıyordu bende Assive Touch kullanıyordum. Telefonu bugün resetledim ve Telefonu açmak için home Tuşuna basınız. Yazıyor ne yapmam gerekli bu durumda ?

• NamağlupKullanıcı N kullanıcısına yanıt
    Tuşu değiştirmeniz gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Tuşu değiştirmeniz gerekli
    Çok mantıklı, geçenlerde telefoncuya gittim ama değiştirmem dedi galiba önceden değiştirilmiş telefonun ana bölümüne zarar veriririm gibisinden şeyler söyledi
    Başka bir telefoncuya daha sormanızı öneririm çünkü home tuşu öyle anakarta lehimlenen ve defalarca kez takılıp çıkarılınca zarar verebilecek bir parça değil. Onun bir soketi var, direk takılıp çıkartılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarja koyunca otomatikmen acilmasi lazim tabi telefonu kapatmadiysan ilk başta..yada yanliş mi biliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *SEHZADE* -- 11 Eylül 2018; 13:21:59 >
  • Home tuşunu yaptırttım bu seferde ekran çalışmıyor :) Çıldıracağım artık
    Abi sen de epey kısmetsizmişsin ya bu kadar olur :) Home butonunu sökmek için ekranın da sökülmesi gerekiyor diye biliyorum. Belki cihazı geri toplarken ekranı düzgün bağlayamamışlardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umisan

Abi sen de epey kısmetsizmişsin ya bu kadar olur :) Home butonunu sökmek için ekranın da sökülmesi gerekiyor diye biliyorum. Belki cihazı geri toplarken ekranı düzgün bağlayamamışlardır
    İş başa düştü hocam. Telefonun ekranını çıkartıp soketleri yerine taktım. Halloldu :))
    İyi bari ya sevindim

• yapan adam hiç mi test etmemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.