Şimdi Ara

iPhone Zil Sesi Yapma (3 Yöntem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'a zil sesi yapabilmeniz için 3 yöntem sunuyorum. Bunların hiçbiri için jb veya ektra program yüklemeniz gerekmemektedir.
    http://www.iphonekilavuzu.com/iphone-zil-sesi-yapmanin-en-kolay-3-yontemi
    Hayrını görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngawethuu -- 5 Ocak 2011; 22:19:49 >

• teşekkürler çok işime yaradı.....
  • Çok teşekkürler. Aksam yapicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay16

teşekkürler çok işime yaradı.....

Rica ederim.
  • Gözümsün
    Özellikle hafif bir alarm sesi bulamamaktan şikayetçiydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Gözümsün

Alarm sesi de değişiyor mu ?
  • Güzel paylaşım, teşekkürler.

Ben de Xilisoft iPhone Ringtone Maker'ı kullanıyorum. Çok basit ve kullanışlı.

Registration gerekiyor. İlaçlı dosyasını internette bulabilirsiniz. Bulamazsanız mesaj atın, upload etmeye çalışırım.

Not: 40 saniyenin üzerindeki zil seslerini iPhone desteklemiyor. (Yöntemi varsa da ben bilmiyorum.) O yüzden zil sesini yaparken 40 saniyeyi geçmemeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Gözümsün

Alarm sesi de değişiyor mu ?

tabii ki. alarmın sesini de melodilerden seçtiğiniz için istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
    bunun dışında 40 saniyeden daha uzun yapmanın yolları da var ama çok gereksiz. 40-50 saniye sonra çağrı zaten düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakbay

Güzel paylaşım, teşekkürler.

Ben de Xilisoft iPhone Ringtone Maker'ı kullanıyorum. Çok basit ve kullanışlı.

Registration gerekiyor. İlaçlı dosyasını internette bulabilirsiniz. Bulamazsanız mesaj atın, upload etmeye çalışırım.

Not: 40 saniyenin üzerindeki zil seslerini iPhone desteklemiyor. (Yöntemi varsa da ben bilmiyorum.) O yüzden zil sesini yaparken 40 saniyeyi geçmemeniz gerekiyor.

Dostum dışarıdan kullanılan programlarda sorun şu ki, çoğu melodiyi iTunes library'sine göndermeden ekliyor cihaza. Dolayısıyla telefonu şarkı yüklerken sync ettiğinizde melodiler siliniyor. Defalarca başıma gelmişti, çözememiştim.
    Aklınızda olsun ; )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.