< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sonoff Mini-RBS Matter Akıllı Panjur Kontrol Rölesi https://www.reqasmart.com/urun/sonoff-mini-rbs-matter-akilli-panjur-kontrol-rolesi |
|
Herkese Selamlar, Bende bu konu sayesinde evime akıllı ürünlerle donattım sayılabilir. Balkon harici tüm ışıkları akıllandırdım. En son kapı kilidili aldım. Buna ek olarakta kapı zili alacağım. Hem Home Assistans destekli hemde Home assistans aracılığa HomeKit üzerinden işlem yapabileceğim bir kapı zili arıyorum. Öneriniz var mıdır ? |
|
Elinize sağlık. Varlık sensörlerini kullanmak istiyorum ama priz zorunluluğu buna engel oluyor. Buat peşinde koşma ya da çirkin kabloları duvarlarda dolaştırma kısmı beni engelliyor. Keşke pille çalışan versiyonları çıkabilse. |
|
selamlar, peki bu üründe, perdeler tamamen açıldığında (ya da tamamen kapandığında) cihaz kendisi mi duruyor yoksa ürünün üstündeki stop tuşuna basmak mı gerekli, kullandıysanız bu konuda bilgi verebilir misiniz? |
|
Burada listelenen 24V voltaj sensörü artık satışta değil görünüyor. Aynısını nerede bulabilirim? Tarifi yapmayı deneyeceğim :) Ya da yıllar içerisinde daha kolay uygulayabileceğimiz bir çözüm var mı elimizde? Hazır bir ürün de olur :) Binanın kamera sistemine erişmeyi başardım :) RTSP ile homeasistant'a aktardım, tüm güvenlik kameralarını evden görüntüleyebiliyorum. Sıra kapı zillerinde. Zil çalınca tv'de popup çıkar vb kısımları yapacağım. |
|
Merhabalar. "Zil çalınca tv'de popup çıkar vb kısımları yapacağım." bu konuda yardımlarınızı isteyeceğim. Giriş kapısında Ezviz DP2C Kablosuz Kapı Dürbünlü Kapı Zili var. Evimde HomeAssistant da var ama ona aktaramadım. iyi günler. |
|
Varlık sensörü konusunda sizinle aynı düşüncedeyim. Kablo karmaşasından kurtulmak için bazı denemeler yaptım. Sonoff SNZB-06P'yi powerbank ile çalıştırmayı denedim ancak belli bir süreden sonra düşük voltajdan ötürü powerbank güç vermeyi kestiği için varlık sensörü de çalışmıyordu. Bunun dışında arduino vs projelerinde kullanılan battery shield ve evdeki robot süpürgenin değiştirdiğim bataryası içindeki 18650 pillerle deneme yaptım. Çalışması konusunda bir sıkıntı yok ama piller ancak 1-2 gün dayandı. Sürekli şark etmek gerekti. Sorun pillerden mi açıkçası bilmiyorum. Elimde başka pil olmadığı için deneme şansım olmadı. Son bir şans daha verip yeni 18650 pil alıp deneyeceğim. O da olmazsa elimde 4 adet satılık Sonoff SNZB-06P var :) |
|
selamlar, sıcaklık sensörü ve kuru kontak röle ile kombiyi açıp kapatabileceğim bir sistem kurdum. HA'da 2 otomasyon ayarladım, birinde sensörün ölçtüğü sıcaklık 22 derecenin üstüne çıktığında röle kombiyi kapatıyor. diğer otomasyonda ise 22 derecenin altına düştüğünde röle kombiyi açıyor. sormak istediğim ise bu otomasyonlardaki verdiğim dereceyi değiştirme ihtiyacı oluyor bazen ve her seferinde otomasyonları tek tek düzeltiyorum. bunu daha kısa hale getirmenin bir yolu var mı? örneğin HA'da belki bir eklenti vardır bu işi yapabilen? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? |
|
|
|
termostat olarak ne kullanıyorsunuz? veriler gecikmeli gelmiyor mu |
|
Kullandığım ürünlerin %90 i sonoff marka ve Zigbee ürünler. çok büyük bir gecikme yaşamıyorum açıkçası. Nadir de olsa kopmalar oluyor. Ama genel itibariyle stabil çalışıyor. Snzb-02p ve snzb-02d kullanıyorum termostat olarak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_asik -- 24 Ekim 2025; 11:6:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Snzb-02p kullanıyorum bende ama veriler 5 dk da bir geliyor stabilite pek olmaz o yüzden diye düşünüyorum |
|