Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
30
Favori
21.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TiviMate ile kullanıyorum sorun yaşamadığım için yazdım.İptv vodları bilmiyorum.SW versiyon5221 bende.Android 12.
    Not: Geri tuşu bende de 2 kez algılıyor ve orta yuvarlak kanal aşağı tuşu zor basıyor ben kumanda arızalı herhalde demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 4 Ekim 2024; 22:40:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bahsettiğiniz hiç bir sorun olmadı memnunum. Varsın güncelleme olmasın bir de o işin hotfix olayları olacak kendi içlerinde deneyip varsa çözüp yayınlarlar ise alırız

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Hocam şu gurubun telegramdaki tam adı nedir?

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Everything About Homatics

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Böyle bir gurup çıkmıyor bende Homatics Box R 4K Plus

• arkadaşlar bir tanıdığım için 4/32 ve wifi 6'lı bir box almak istiyorum. geriye dönük yazılanları okudum ama yine de sormak istiyorum bu ürünü önerir misiniz?

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adınızı verin ekleyeyim

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Bugün alsam yine alirdim

• Herkese iyi günler diliyorum.

Homatics'in telefon uygulaması var.Bununla cihazı eşleyebiliyor muyuz? Ya da linkleri hesap adı şifre gibi uzun harf rakam kombinasyonlarını kopyala yapıştır şeklinde telefondan direkt cihaza atabilmek için bir yöntem var mı? Xtream hesap abı ve şifre yazmak kumanda ile zor pluyor.

• Arkadaşlar sony android televizyonum artık ağır kalıyor. Bu tarz hızlı bir cihaz bakıyorum. Tavsiye eder misiniz?

Evde gigabit internetim var, bunda sanıyorum gigabit port mevcut. Beni netflix youtube stremioda akıcı şekilde götürecek bir box arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Fazlasıyla işinizi görür homatics. Bulabilirseniz Nokia 8010 da güzel cihaz.

• eczsenol E kullanıcısına yanıt
    Google home uygulamasıyla tüm android boxlarda yapabilirsiniz hocam

Teşekkür ediyorum.

• Android 12 güncellemesi geldi an itibari ile.

Ekran ayarlarında “İçerik Kare Hızıyla Eşleştir” diye bir ayar var. Bunun nasıl olması daha iyi olur sizce. Ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz?

Homatics Box R 4K Plus

• ferdigursoyyy F kullanıcısına yanıt
    Ekranın bir yenileme hızı olur, bir de video nun.. işte özellikle mesela yavaş çekimlerde bu hizlar uyusmayinca hareket titremeleri olabiliyor. Mevzu bu

• Android v12.8.5221 kullanıyordum, şimdi bir güncelleme daha geldi. Detayını bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Android v12.8.5221 kullanıyordum, şimdi bir güncelleme daha geldi. Detayını bilen var mı?
    Hocam ben de bu versiyonu kullanıyorum. Android 12 li İlk çıkan ve sorunlu olduğu için geri çekilen versiyon. Bugün gelen ile sorunlar düzeltilmiş olmalı . Ben hemen güncelliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 28 Ekim 2024; 18:4:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Hocam ben de bu versiyonu kullanıyorum. Android 12 li İlk çıkan ve sorunlu olduğu için geri çekilen versiyon. Bugün gelen ile sorunlar düzeltilmiş olmalı . Ben hemen güncelliyorum

Alıntıları Göster
    v12.8.7954 oldu, güvenlik yaması da Ağustos 2024’e çıktı, ben zaten herhangi bir sorun yaşamıyordum. 😀

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Hotfox stable hali ama daha da gelir guncelleme

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.