< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 4 Ekim 2024; 22:40:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 4 Ekim 2024; 22:40:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar bir tanıdığım için 4/32 ve wifi 6'lı bir box almak istiyorum. geriye dönük yazılanları okudum ama yine de sormak istiyorum bu ürünü önerir misiniz? |
Herkese iyi günler diliyorum. Homatics'in telefon uygulaması var.Bununla cihazı eşleyebiliyor muyuz? Ya da linkleri hesap adı şifre gibi uzun harf rakam kombinasyonlarını kopyala yapıştır şeklinde telefondan direkt cihaza atabilmek için bir yöntem var mı? Xtream hesap abı ve şifre yazmak kumanda ile zor pluyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fazlasıyla işinizi görür homatics. Bulabilirseniz Nokia 8010 da güzel cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android 12 güncellemesi geldi an itibari ile. Ekran ayarlarında “İçerik Kare Hızıyla Eşleştir” diye bir ayar var. Bunun nasıl olması daha iyi olur sizce. Ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 28 Ekim 2024; 18:4:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |