Şimdi Ara

HOLOSKO BU SEFER KARTAL GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş yönetimi, Vestel Manisasporlu Holosko'yu transfer etmeye karar verdi. Siyah-beyazlıların Holosko için kulübüne 5 milyon euro artı 1 veya 2 futbolcu teklif edeceği belirtildi. Slovak futbolcunun da Beşiktaşlı yöneticilere şimdiden pensipte 'Evet' dediği öğrenildi.

Rota Holosko

Manisalı oyuncu için 5 milyon euro + 2 futbolcu öneren siyah-beyazlı takım, ikinci yarıya Holosko ile başlayacak.

Beşiktaş'ta gözler şimdiden ocak ayında yapılacak ara transfere çevrildi. Siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasında da Holosko bulunuyor. Sezon başlamadan önce Vestel Manisa yönetimi ile görüşen ve Slovak futbolcuya resmen talip olan siyah- beyazlılara olumsuz yanıt verilmişti. Başkan Yıldırım Demirören, bir süre önce "Evet, Holosko'yu istedik. Büyük
    paralar teklif ettik ancak vermediler" açıklamasını yaparak golcü yıldızı çok beğendiğini ifade etmişti.

Sıcak bakıyorlar
    Başkan Demirören'in dışında teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin'in de bu futbolcuda ısrarcı olması üzerine Beşiktaş yönetimi yeniden harekete geçti. Manisaspor'a Holosko için 5 milyon euro artı 2 futbolcu öneren siyah-beyazlılar, ocak ayına kadar bu transferi bitirmek istiyorlar. Manisalı yöneticilerin ise yeni teklif karşısında düşünmek için süre istedikleri ancak bu kez konuya daha sıcak yaklaştıkları öğrenildi.

Kaynak:Fotomaç
    walla doğruysa süper olur

• A-Kaynak
    B-5 Milyon + Oyuncu

Drogbayı alıyoruz sankki bu ne ya, bu değirmenin suyu nerden geliyor.
  • 5 milyon artı futbolcumu?hadi canım..
    bi dakka ya kaynak:fotoşop..
    peaahh...
  • Dolar düştü ya ondan pahalı geliyor size aslında ucuz alın gitsin

Adam iyi oyuncu,Ersun Yanal getirmişti zaten muhakkak takip ettiği biridir.Ama BJK ye daha yaratıcı adam lazım benim fikrime göre.Şöyle tirbünler ateşleyecek bi adam hafiften hırçın.Tamam buldum Kezman...Hemde 3 milyona bırakırız üstüne 2 oyuncuda biz veririz
  • hadi be o sizi ateşlesin napcaz biz Kezmanı
  • Kezmanı tesislerde İ.Üzülmez karşılar
  • Biz hayırlıs ile bi uğurlayalım da Üzülmezmi karşılar karşılama komitesimi yaparsınız oda size kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler beşiktaş maçında santra yapılmadan önce bir banka reklamı vardı büyük başkan holoskoyu buraya getir die o ne dalga bilen varmı
  • demirören sen gitte bir gelecek olan getirilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

beyler beşiktaş maçında santra yapılmadan önce bir banka reklamı vardı büyük başkan holoskoyu buraya getir die o ne dalga bilen varmı

Ya bende yanlis okudum herhalde diyordum...

O ne bicim reklamdi öyle???
  • beşiktaşin transfer politikasını anlayamadım yav
  • 5 milyon euro + 2 oyuncu
  • haberden önce kaynağı okumayı bu forumda öğrendim
  • Alırsanız yararlı olacagından emınım ama 5 mılyon cok dııl mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Kezmanı tesislerde İ.Üzülmez karşılar

Puaaaaa
  • oha yaw. holoskonun değeri 5 milyon € ediyormu ki. bi de üstüne 2 futbolcu veriyorlar
  • Türkiyede yurtiçinden alınıpta başarılı olan kaç tane yabancı var?Youla var benim bi hatrladığım onuda gönderdiniz..
  • ben anadolu takımlarından alınan yabancılara karşıyım
  • aurellio, wederson ikisi de tür statüsünde ikisi de süper oynuyor ikisini de ligden aldık ne şanslı takımız
  • çarşı herşeye karşı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.