Şimdi Ara

Hollandalı vekil 16 nisan da hayır diyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, video da izleyeceğimiz gibi hollanda işçi partisi vekili keklik yücel hayır propagandası yapıyor.

hollanda pkk vs. gibi terör örgütlerine de ses etmezken, bizim bakanımızın Maslahatgüzar ile görüşmesine izin vermiyor.

ben burada hollanda adına iyi niyet göremiyorum. açık bir şekilde hayır propagandasını desteklerken, evet propagandasına izin verilmiyor.

burada da eski akp li abdullatif şener in hayır konferansı için bir engelleme yapılmadığı ve gazetelerce de desteklendiği görülüyor.

yani açık bir şekilde hollanda 16 nisan referandumuna hayır demiş oluyor.

• Alakası yok, Hollanda ile yaşanan krizin sebebi buranın inadı, Hollanda miting yapamazsınız demiyor, haftaya yapın diyor ve ona rağmen konsolosluğa yalan beyan verdirip gidersen olaylar kızışır tabii ki. İki tarafın da işine geldi.
    Ayrıca Hollanda'da şuan hükümette olan parti ile bu parti farklı olması gerekiyor. Oralarda muhalefet de ses çıkarabiliyor hükümet de. Bizle kıyaslayınca abes geliyor tabii, normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Alakası yok, Hollanda ile yaşanan krizin sebebi buranın inadı, Hollanda miting yapamazsınız demiyor, haftaya yapın diyor ve ona rağmen konsolosluğa yalan beyan verdirip gidersen olaylar kızışır tabii ki. İki tarafın da işine geldi.
    Ayrıca Hollanda'da şuan hükümette olan parti ile bu parti farklı olması gerekiyor. Oralarda muhalefet de ses çıkarabiliyor hükümet de. Bizle kıyaslayınca abes geliyor tabii, normal.

haftaya yapın falanda dememişler. sizin miting yapmanızı 14 ünden sonrada istemiyoruz demişler.

ama kendileri hayır için propaganda yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Alakası yok, Hollanda ile yaşanan krizin sebebi buranın inadı, Hollanda miting yapamazsınız demiyor, haftaya yapın diyor ve ona rağmen konsolosluğa yalan beyan verdirip gidersen olaylar kızışır tabii ki. İki tarafın da işine geldi.

haftaya yapın falanda dememişler. sizin miting yapmanızı 14 ünden sonrada istemiyoruz demişler.

Hayır propagandası yapanlar herhangi bir parti lideri mi? Herhangi bir partinin milletvekili mi? Herhangi bir kurumun Bakanı mı?

Adamlar, siyasilerin siyaset yapmasını istemiyoruz diyorlar. Ki demelerine bile gerek yok. Zaten bizim KANUNumuz YASAK, siyasiyseniz/siyasi partiyseniz propaganda yapamazsınız diyor.

Bunun nesini anlamıyorsunuz?

Bak mesela sen aktif siyasetçi değilsin. Sen gidip Evet propagandası yapabilirsin. Ya da ben kimim ki? Beni neden dinlesinler dersen, sosyal medyada baskı yapın, Evetçi ünlüler gidip Evet propagandası yapsınlar Hollanda'da. Ona da izin vermezlerse, o zaman gelin ne derseniz deyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Barzani evet diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

quote:

Hayır propagandası yapanlar herhangi bir parti lideri mi? Herhangi bir partinin milletvekili mi? Herhangi bir kurumun Bakanı mı?

Adamlar, siyasilerin siyaset yapmasını istemiyoruz diyorlar. Ki demelerine bile gerek yok. Zaten bizim KANUNumuz YASAK, siyasiyseniz/siyasi partiyseniz propaganda yapamazsınız diyor.

Bunun nesini anlamıyorsunuz?

Bak mesela sen aktif siyasetçi değilsin. Sen gidip Evet propagandası yapabilirsin. Ya da ben kimim ki? Beni neden dinlesinler dersen, sosyal medyada baskı yapın, Evetçi ünlüler gidip Evet propagandası yapsınlar Hollanda'da. Ona da izin vermezlerse, o zaman gelin ne derseniz deyin.

hollandalı kadın milletvekili 16 nisanda hayır verin diyor. bence bir daha oku ilk mesajı veya video yu tekrar izle

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Barzani evet diyor

ona bakarsan barzani ile pkk birbirlerine düşman. yani pkk nın düşmanı kürtler evet demiş oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hayır verir geçerim diğerleri beni bağlamıyor. O evet vermiş bu hayır vermiş. Özgür iradenizi unuttuğunuz için hala millete göre oy veriyorsunuz.

Akp size bunu yaptı. Daha büyük kötülük Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden haftaya? Neden ayak sürüme? Haftaya olacak sonraki haftaya. Sonra sonraki haftaya

Kendinizi kandırmayı çok iyi beceriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Ben hayır verir geçerim diğerleri beni bağlamıyor. O evet vermiş bu hayır vermiş. Özgür iradenizi unuttuğunuz için hala millete göre oy veriyorsunuz.

ben zaten evet verecektim. bu konuyu açma nedenim hollandanın iki yüzlü tutumu.

bak burada isviçre gazetesi Türkçe başlık atmış

• Miklo* kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi biatçılara o kadar çok bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorum ki, hanginize ne yazdığımı bazen unutuyorum kusura bakma.

quote:

Avrupa ülkelerine Nazi artıkları de, faşist kalıntıları diye hakaret et. Sonra Avrupa neden hayır diyor... Hiçbir ülke müteffik olduğu ülkenin başında görmek istemez böyle agresif, hakaret içeren üslubundan vazgeçmeyen bir lideri.

Bu söylediklerim senin konun için de geçerli.

Senin Reisin, "Esad'ı desteklemeyin derken" iyi, NAZİLER-FAŞİSTLER diye hakarete uğrayan, YAPTIRIM UYGULARIZ diye tehdit edilen Avrupa "Erdoğan'ı desteklemeyin derken" kötü.

Az tutarlı olun.

• 15 Mart 2017'de Hollanda'da genel seçimler var. Bunu biliyor muydunuz?

Ayrıca açıkça her iki tarafın da işine geliyor bu kriz, bilerek körüklendiğini düşünüyorum ben. Hollanda'da sağ tarafın oyları artarken burada da kararsız kitle "Evet"e yöneliyor bu hareketleri gördükçe.

Kandırılan ben değilim, kandırılanları, mağdurları, ülkenin "saflarını" iyi biliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Ben hayır verir geçerim diğerleri beni bağlamıyor. O evet vermiş bu hayır vermiş. Özgür iradenizi unuttuğunuz için hala millete göre oy veriyorsunuz.

ben zaten evet verecektim. bu konuyu açma nedenim hollandanın iki yüzlü tutumu.

bak burada isviçre gazetesi Türkçe başlık atmış

Atsın kardeşim. Banane ?

• Her zaman türkiye de %49 oy almış parti hatalı.

O zaman EVET demek gerek

Almanya / Danimarka için EVET

• quote:

Hayır propagandasına neden izin veriliyor anlatsana biraz :)
  • O resim ve siyasi görüşü seni 16 yıldır yönetiyor.

Sen HAYIR de .....

Zaten başka da yapabileceğin birşey yok !

• quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Hayır propagandasına neden izin veriliyor anlatsana biraz :)

Propagandayı yapanlar siyasi olmadığı için.

Gönderin Arda'yı, Rıdvan'ı, Burak Yılmaz'ı onlar da yapsın. Anlatsınlar gurbetçi vatandaşlarımıza neden Evet verilmesi gerektiğini. Kimseyi tutan yok.

• Hayır propagandasını yapan kim? Türkiye'den CHP'den, MHP'den ya da HDP'den gidip propaganda yapan var mı? Siyasi parti adlarından bağımsız olarak yapılan propagandalara kimse karışmıyor.
    Varsa dediğim gibi Türkiye'deki partilerden gidip o parti adına hayır propagandası yapan gösterin bilelim. Yoksa da durumları karıştırmayın.
  • Adam çıkıp hollanda tarih vermiş diyor ! O HAYIRCI ülkeyi savunuyor.

Ama bilmiyor ki ! Almanya , Avusturya ve Danimarka ' da aynı kafa siyasetin de ,

HAYIR dediği sürece onun için herkes bir şekilde haklı , T.C DEVLETİ Rte 'nin ( %52 oy almış ) diye yorum dahi yapamıyor !

İşin ilginç yanı EVET çıkınca hollanda, almanya veya danimarka sanki bunlara özgürlük - özgürlük ve barış getirecek sanıyorlar.

Örn.

USA = Afganistan / Irak / Suriye / Mısır ..... Avrupa ve Afrika sömürgeciliği....

• quote:

Hayır propagandasını yapan kim? Türkiye'den CHP'den, MHP'den ya da HDP'den gidip propaganda yapan var mı? Siyasi parti adlarından bağımsız olarak yapılan propagandalara kimse karışmıyor.
    Varsa dediğim gibi Türkiye'deki partilerden gidip o parti adına hayır propagandası yapan gösterin bilelim. Yoksa da durumları karıştırmayın.

Türk bakanları engelleyen Hollanda, eski AK Parti Milletvekili Abdüllatif Şener, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve yurt dışına çıktığı tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün ülkede "hayır" kampanyası yürütmesine izin verdi.

http://www.sondakika.com/haber/haber-hollanda-tum-hayir-kampayalarina-izin-verdi-9365883/

Ayrıca kimin gittiğinin ne önemi var ? Bir bakan gidince orada olaylar çıkma ihtimali varda Metin Feyzioğlu gidince yok mu ?

Samimi değilsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.