Şimdi Ara

Hollanda'ya gitmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar internette biraz bakındım ama pek bir şey bulamadım. Hollandada Halamlar yaşıyor ve ben bu yaz 2 ay çalışıp 1 aylığına Hollandaya gitmeyi düşünüyorum. Ancak bu iş bana kaça maal olur bilmiyorum. Bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun. Teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konaklamaya + yeme içmeye para harcamayacaksanız tek maliyet sizin için uçak bileti + vize masrafı + günlük harcamalarınız kalıyor.

    Vize başvuru ücreti 320 TL. Uçak biletlerini hangi dönemde gidecekseniz ona göre skyscannerdan kontrol sağlayabilirsiniz.Günlük cep harçlığı olarakta yapmak istediğiniz şeylere gezmez istediğiniz yerlere göre değişiklik gösterecektir ama konaklama ve yemek ihtiyaçlarınızı halanızdan karşılamanız çok büyük avantaj.Her zaman bu şekilde seyahat fırsatınız olacak mı bilemiyorum ama değerlendirmenizde fayda var bence.

    Ben 2 yıldır Temmuz ayında gidiyorum bu yılda Aralık ayında gideceğim.2 kişi uçak bileti 900 TL ödedim(yaz sezonu çok daha uçuk rakamlar) Otelde 5 gece 2100 TL ödedim.Yanıma da 1000 euro ayırdım.Yeterli olacaktır sanırım.Ama yeme içme ortalama kişi başı öğün olarak 15 euro gibi rakamlar olduğundan genelde yemek olayına fazla rakam gidiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.