Şimdi Ara

Hollanda'nın Nazi Polisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bi zahmet çevirsin birisi
  • Bu bilmem ne çocuklarını savunan içimizde ki bilmem ne çocukları ne diyecek çok merak ediyorum. Bilmem ne çocuklarına inat EVETTT.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilladass

Bu bilmem ne çocuklarını savunan içimizde ki bilmem ne çocukları ne diyecek çok merak ediyorum. Bilmem ne çocuklarına inat EVETTT.

Yav sen ne için evet diyosun anlamıyorum. Bu yukarıdaki polisin de kafasını ezesim geldi
  • quote:

Bu bilmem ne çocuklarını savunan içimizde ki bilmem ne çocukları ne diyecek çok merak ediyorum. Bilmem ne çocuklarına inat EVETTT.

İşkence gören adamın Türk olduğuna dair bir işaret göremedim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride amerikadaki polisin zencileri öldüren videolarını koysun bizde ona bakarak hayır diyelim o zaman iyi kafaymış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 15 Mart 2017; 23:23:32 >
  • Ayrıca

• quote:

Polisin saldırdığı adamın suçu neymiş ve neye inat evet diyorsunuz, açıklarsanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu video yapılan resmen canilik ama başkanlık sistemiyle ne alakası var?
    Bu sistem gelirse şayet, o videodaki köpek bomba olur ve kafana düşer. Bu yüzden HAYIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Ayrıca

bunu attığınız için teşekkürler..bunu görünce video beni hiç etkilemedi..köpekle işkence yapmasını daha hafif buldum..çok sağolun.
  • Sen önce kendi polisine bak, kordon da kız cocuklarını joplayan polislerin görüntüleri vardı daha yakın zamanda. Ayrıca bu adamın türk olduğu ne malum ? Onu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 15 Mart 2017; 23:44:58 >
  • O adam Türk mü?

• AVRUPA FAŞİST BİRLİĞİNE İNAT

EVET EVET EVET

AVRUPA FAŞİST BİRLİĞİ (AFB) KENDİ SONUNU REİSİMİZE SALDIRARAK GETİRMİŞTİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Ayrıca

bunu attığınız için teşekkürler..bunu görünce video beni hiç etkilemedi..köpekle işkence yapmasını daha hafif buldum..çok sağolun.

festus okey
    hasan latif kaplan
    engin ceber
    ali ismail korkmaz

videoya göre yeterince hafif mi?
    bir kaç yüz tane daha sayabiliriz sanırım.

A.C.A.B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 16 Mart 2017; 0:8:21 >

• quote:

Bro sen neye evet dedigini anladigina emin misin?

Hollanda polisinin sert mudaheleleri son bulsun diye mi evet basacagiz anlamadim.

Vidyoda ki olayi savunan betimledigin karakterde birisidir zaten.Hatta arkadasin dedigi kafasini ezesim geldi o polisin.Lakin berkin'in annesini yuhalatanlar icin de ayni seyi söyleyelim mi? Var mısın? Dogruya dogru, yanlisa yanlis diyebiliyor muyuz hep birlikte? Yoksa siz sadece isinize gelene mi yanlis diyorsunuz.O zaman kendini ozetlemissin bro, tebriks.

• Gezide headshot yapan polisler vardı
    https://www.youtube.com/watch?v=rxamBJAGYec
  • KAFANIZ MI GÜZEL LAN SİZİN.. geziyle bu olayları nasıl karşılaştırıyorsunuz ? polise neler yapıldığını da iyi biliyoruz.

Peki hollanda meydan da olan Türkler ne yaptı ? ellerinde bayrak dan başka ne vardı..

gezi de ki gibi polisleri mi taşladılar..polsileri mi yerde süründürdüler..polis aracı mı yaktılar ? tekme tokat attılar ?

böyle isyan mı çekti hollanda polisi..

Başka yazacak bir şey bulamadınız..sizin polis de böyle sizin polis de az değil..Ne kadar çok ermeni var lan bu forum da..

Ha bu arada Video da dayak yiyen kişi Türk.Video paylaşan kişi yabancı uyruklu not düşmüş video altına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 16 Mart 2017; 0:46:28 >

• quote:

KAFANIZ MI GÜZEL LAN SİZİN.. geziyle bu olayları nasıl karşılaştırıyorsunuz ? polise neler yapıldığını da iyi biliyoruz.

Peki hollanda meydan da olan Türkler ne yaptı ? ellerinde bayrak dan başka ne vardı..

gezi de ki gibi polisleri mi taşladılar..polsileri mi yerde süründürdüler..polis aracı mı yaktılar ? tekme tokat attılar ?

Başka yazacak bir şey bulamadınız..sizin polis de böyle sizin polis de az değil..Ne kadar çok ermeni var lan bu forum da..

Ha bu arada Video da dayak yiyen kişi Türk.Video paylaşan kişi yabancı uyruklu not düşmüş video altına.

Peki Taksim meydanda olan Türkler ne yaptı ? Ellerinde bayrak ve kitaptan başka ne vardı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

KAFANIZ MI GÜZEL LAN SİZİN.. geziyle bu olayları nasıl karşılaştırıyorsunuz ? polise neler yapıldığını da iyi biliyoruz.

Peki Taksim meydanda olan Türkler ne yaptı ? Ellerinde bayrak ve kitaptan başka ne vardı ?

hiç bu topa girme..

hangi bayraktan bahsediyorsun..şu yaktığınız mı ?

bide bunlar dan başka molotof , taş ve diğer zararlı şeyler..

örnek :

bunları saymazsak..zararsızdınız.

kaç gün durduk kitap okuduk felan geç bu ayağı.ulan yolda ki parke taşını söküp polise attınız be..var mı ötesi.

• Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Hocam kinaye mi yaptınız ciddi mi söylediniz onu bile anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.