Şimdi Ara

Hollanda'da Ahlaklı İnsan Bulunmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda bu kadar mide bulandırıcı bir millet daha görmedim. Sırf bunun için ırkçı diye nitelendirileceksem de canınız sağ olsun. Çok şükür bugün de kendileri adına utandım. Sen kimsin de birinin yüzüne çim atarsın, kendinde bu hakkı nasıl görürsün, bu gücü nereden alıyorsun? Ahmet de sana ''Yakışıyor mu kardeşim, kaç yaşında adamsın?'' bakışı atıyor. Çok sinirlendim yemin ediyorum tv karşısında.

Taraftarının ahlaksız olduklarını Türk takımlarıyla eşleştiklerinde tecrübe ediyoruz zaten, en son madrid deplasmanında yaptıkları ortada.
    Koca adam taraftara uyup ''fener ağlama'' der.
    Kuyt devamlı çirkeflik yapar.
    Milli takım teknik direktörü bizle karşılaşacak çeklere mektup yazar.
    20 yaşındaki ergen, Fenerbahçe'ye transfer olunmanın aklınca dalga geçilecek bir şey olduğunu sanır.
    Robben devamlı kendini yere atıp faul almaya çalışır.
    De Jong zaten bir futbol teröristi.
    Van der vaart denen mahluk basının karşısında karısını döver.

Bunlar aklıma gelen bazı örnekler. Siz de eklersiniz.

• Rijkaard devamlı söver.
    Oğuzhan da çirkeftir, rakibine basar. Örnek aldığı kişiler yine aynı, şaşırmamak lazım.
  • Kesinlikle hele ki Hollanda inekleri daha da ahlaksız
  • Kuyt'ın çirkeflik yaptığını görmedim. Örnek verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van Persie ne yaptı videosunu falan göremedim ben?
  • Bugün de Galatasaray ve Fener'e çamur attım çok şükür.

• van persie olayi futbolcularin her zaman yaptigi bir haraket genelde atak dönüşlerinde. Çimi kaldirip rakibe atma niyeti yoktu. Ama genel olarak çirkeflik potansiyeli olan biri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bugün de Galatasaray ve Fener'e çamur attım çok şükür.

Oğuzhan'a da söylemiş?

Konu için, Kuyt dışında katılıyorum.
  • bunları yapan her ırktan adam gösteririm sana.

türkiye'de her gün neler yaşanıyor bir kişinin yaptığını ülkeye atıyor musun? Bu arada biz allahtan müslüman ülkeyiz(!)
  • Sanki bilerek attı Saldırmak için yer arıyor troller aynısını volkan da yaptı ama onda çim kalkamadi kaleciyi şaşırtmak amaçlı yapılan bir şey tabi siz hemen saldırıya geçmek için bahane aradığınız için size farketmez kuyta da cirkef demiş

• kendi oyuncusu milli takım arkadaşının ağzına silah sokar trollun derdine bak rvp çim atmış

o saydığın maddelerin bin misli ülkemiz içinde geçerli
    örneğin
    türk futbolunu dizayn etmesi için göreve atanan paratorun yediği haltları şuradan öğrenebilirsiniz
    http://onedio.com/haber/belgelerle-konusan-bir-fatih-terim-kronolojisi-702015?utm_source=onediocom&utm_campaign=Belgelerle%20Konu%C5%9Fan%20%C3%87ok%20%C5%9Ea%C5%9F%C4%B1rt%C4%B1c%C4%B1%20Bir%20Fatih%20Terim%20Kronolojisi&utm_medium=tweet

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

kendi oyuncusu milli takım arkadaşının ağzına silah sokar trollun derdine bak rvp çim atmış

örneğin
    türk futbolunu dizayn etmesi için göreve atanan paratorun yediği haltları şuradan öğrenebilirsiniz
    http://onedio.com/haber/belgelerle-konusan-bir-fatih-terim-kronolojisi-702015?utm_source=onediocom&utm_campaign=Belgelerle%20Konu%C5%9Fan%20%C3%87ok%20%C5%9Ea%C5%9F%C4%B1rt%C4%B1c%C4%B1%20Bir%20Fatih%20Terim%20Kronolojisi&utm_medium=tweet

inkar eder şimdi silahı

• futbolcularıını bilmiyorum ama taraftar kesinlikle pislik.

bunu sadece ispanyada para atan taraftar için demiyorum. yıllar önce psv taraftarı gelmişti istanbula. şerefsizler içip içip ortalığa işiyolardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

kendi oyuncusu milli takım arkadaşının ağzına silah sokar trollun derdine bak rvp çim atmış

örneğin

Hollanda Lalelerini Koruma Vakfı bilirkişi raporunu sunmuş.

• Seni tebrik ediyorum, 17 MİLYON nüfuslu Hollandanın bütün insanlarıyla tanışabildiğin için. Hani bizim ülkede 80 milyonun hepsi sütten çıkmış ak kaşık ya... BLOK
  • Sneijder adamdır, oğlu adamın hasıdır. Xess Xava'nın askerleriyiz.!!1!1!11
  • Yok böyle bir güzellik o nasıl bir çocuk öyle. 😍😍

• Kuyt naptı la

• Adı gibi alçak memleket
  • sırplar ve hırvatlar varken bu söylediklerin yani ayıptır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.