Şimdi Ara

Hocaya Yaptığım İbretlik Şaka Toplanın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 17 yaşındayım 11.sınıftayım.Bugün okulun bahçesinde tarih hocasını gördüm. Çok da severim kendisini .Hemşherimdir. Neyse,bunu bi kafaya alayım dedim.Hoca erkek bu arada.Ve hoca yeni araba almış oyle böyle değil aldığı araba da leon yani ahım şahım bir şey değil ama yeni ya tabi.Bütün tenefüsler gidiyor bir güneş gozlüğü takıyor ya arabanın içinde oturuyor ya da arabaya dayanip gelene geçene bakiyor çok da yaşlı degil hani 40 yaşlarında. Ya neyse. Arabayı 2.el almış birinden öğrenmiştim. Gittim tenefüste yanına. Vaay hocam hayırlı olsun dedim.2.el galiba dedim. Evet ya 2.el aldık bu sefer dedi. Hocam bi turlahalım beraber dedim. Tabi şakasına.Hoca da biliyo şaka olduğunu bin gezdireyim falan dedi.Oturduk ön koltuklara. Hocam bi marşa basın da ses duyalım dedim. Hoca bastı tabi marşa.Artislik yapacak ya hırto. Ooo hocam bunun katalizör dolmuş galiba dedim. Hoca da arabadan çok anlamaz ya. Ne olduğunu bilmiyor tabii. Ben de bilmiyorum bu arada katalizör ne onu bile bilmiyorum.Aklıma gelen ilk saçma kelimeydi işte.Sonra hoca da hadi ya. Allah allah bakımı da yapılmişti ama dedi.Ben de hocam emin olamadimsimdi bi bakalim isterseniz dedim. Hoca da önemli birşey mi ki dedi. Tabi hocam dedim. Trafikte bile kalabilirsiniz dedim. Hoca da gel de bi bakalım falan işte.Neyse indik arabadan.Hoca ee nasıl bakıcaz dedi.Hocam egzost borusunun altina şöyle bir iki kere kapıyi calarmis gibi tıklatın dedim. E yaptı bu da. Sonra ee dolmuş mu falan yaptı ben gulmeye başladım. Tabi hoca noluyo falan oldu. Sonra anladı tabi ben bunla dalga geçiyorum.Elini bi gördü simsiyah olmuş eli egzost borusuna değdiği için.Onun da gülmesini bekledim ama bi baktım yüzü asıldı ciddileşti böyle.Ulan dedim mıçtık. Bağırmaya falan başladı utanmıyor musun sen dalga geçmeye bilmem ne. Çekiştire çekiştire memurun odasına götürdü. Disipline gidicem büyük ihtimal. Bakalim nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCatcher -- 28 Aralık 2015; 23:25:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne diyon olum sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım. Paragrafa bölsen daha kolay gider sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocadan ulan Allah seni kahretmesin diye gülmesini bekliyordum de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

Ne diyon olum sen

Okusan anlarsın.Gerçi emin olamadım şimdi anlamayadabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

Hocadan ulan Allah seni kahretmesin diye gülmesini bekliyordum de.

Cidden beklediğim tepki tam da oydu ama olmadı

• Havalar da ılıdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCatcher kullanıcısına yanıt
    Çarşamba kar fln diyolar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: exting

Çarşamba kar fln diyolar işte

Ilık kar mı?

• Biri özet geçebilirmi ?
  • sınıf ortamında o anda ,o an ki duygularla komik veya eğlenceli olabilir ama şuan öyle bir üstten okudumda hiç komik değil konu kilit üye ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

sınıf ortamında o anda ,o an ki duygularla komik veya eğlenceli olabilir ama şuan öyle bir üstten okudumda hiç komik değil konu kilit üye ban

OO sen dedin ya hemen ban yicem şimdi birader niye yaptın ya tühh
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCatcher

quote:

sınıf ortamında o anda ,o an ki duygularla komik veya eğlenceli olabilir ama şuan öyle bir üstten okudumda hiç komik değil konu kilit üye ban

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCatcher

quote:

He işte ben de aynen öyle hissettim. Üzdün.

• 40 yasindaki hocaya saka mi yapilir lan! Benimki gibi 27 yasindaki hocaya saka yapacaksin turlamayi birak piknige bile goturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klozeth

Biri özet geçebilirmi ?

Hocayla dalga geçeyim demiş ama geçememiş hoca disipline verir mi diye yılbaşı hindisi gibi düşünmekle meşgul müş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.