Şimdi Ara

Hocaya Kitapi Kaptırtık Sizce Sonum Nolucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun sınıfta hoca kitap okuyun test çözün demiştin herkesin kitapina bakar ne okuyorlar falan diye bende **** sözlük kitapini kaptırtım okurken ilk başta vermek istemedim sonra hoca şüphelendi falan kitapi aldı arka sayfasına baktı saten orda birşey yoktu kitapa destek çikan kişilerin isimleri ve kisa bilgileri yaziyordu falan sonra kitapi aldı masasına oturdu biraz göz kestirdi bir kaç sayfa okumuştur heralde zil çaldi bu kitapi okucam dedi kitapin içeriği oldukça küfürlü bilenler vardir saten sizce birşey olur mu bu arada hoca bayan

• Bu Türkçe ile zaten büyük ihtimal sınıfta kalırsın. Değişen birşey olmaz hoca ne yaparsa yapsın.
  • Kitapın ne ? Türkçe'de ünsüz yumuşaması konusuna gelmediniz henüz sanırım.
  • ne okuyacağına karışmaz herhalde. ama cidden o saçmalığı ne diye okuyorsun arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger

Bu Türkçe ile zaten büyük ihtimal sınıfta kalırsın. Değişen birşey olmaz hoca ne yaparsa yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

ne okuyacağına karışmaz herhalde. ama cidden o saçmalığı ne diye okuyorsun arkadaş

Hocam tamamen merak meselesi yoksa işim bile olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Reis -- 4 Ocak 2013; 14:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Kitapın ne ? Türkçe'de ünsüz yumuşaması konusuna gelmediniz henüz sanırım.

Oldu o zaman biz kalkalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaptırdığın kitap kitap olsa çıktığı gün aldım okudum sözlüğe takılmayı bıraktım gereksiz fazla laf kalabalığı olan bi kitap işte liseliler kitabı alsın foto çeksin diye bi kitap 1. baskı yazım yanlışı dolu . sonra adam baktı sözlük kitlesi ilkokullu liseli hepsi dangalak ben parayı kırarım dedi ve başka kitaplarda çıkardı
  • saten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.