Şimdi Ara

hocanın verdiği ödevi anlayamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Assignment 2: Self-portrait

How would you represent yourself?

Please first make a little research about self-portraits. Here, you can begin with the Wikipedia entry:http://en.wikipedia.org/wiki/Self-portrait

- You can use your exact image and you are also free to manipulate it.
    - You can also use symbols, icons, found images and any other representative objects or images
    - You are free to use different techniques such as painting, photography, collage, cut-out etc.

Along with your self-portraits please prepare and attach one-page description of your project.

Keywords : analogy, metaphor, expression, instant mood, beauty, ugliness, gaze, politics, knowledge, wisdom, senses, awareness, form, golden ratio, iconoclasm, humanity, nature, education… you can come up with many other keywords, thinking about keyword might be a good starting point..

email şeklinde yolladığı şey bu. ancak ne yapmam gerektiğini tam olarak anlayamadım. kastettiği şeyi anlayan yoldaşlardan ricam ne yapmam gerektiğini söylemeleri. pazartesi deadline son teslim.

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• http://en.wikipedia.org/wiki/File:Frida_Kahlo_(self_portrait).jpg aha bu tablo varya sende bunun gibi kendini çiziceksin ama keywordlerle alakalı olucak çizdiğin resim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LikeAG6

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Frida_Kahlo_(self_portrait).jpg aha bu tablo varya sende bunun gibi kendini çiziceksin ama keywordlerle alakalı olucak çizdiğin resim

benim anladigim sey otobiyografi yazmasi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin
  • valla kaç saatir uğraşıyorum hala anlamlı bir şey çıkartmadım. photoshopta öle saçma sapan şeyler yaptım. şimdi uyuyacağım umarım uyandığımda aklıma bir şeyler gelir. sizlerde esirgemeyin yorumlarınızı lütfen.

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran
  • Bu tablodaki gibi bir tablo çizeceksin. Yapmış olduğun kompozisyon anahtar kelimelerle alakalı olacak.

-Milli Kayınço-
  • o değilde resimdekinin cinsiyeti ne

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.