Şimdi Ara

Hocaların 200tlden kitap satması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vipfizik olsun kenan hoca olsun gerçekten değerli hocalar vip tyt fizik adına kenan tyt ayt geometri adına,kimya adası var onunda notlar iyi gayet

forumda zaten bayadır varım burda reklam yapcak hâlim yok vivakitap bayadır biliniyor ve sitede hâla 20tlden kenan karanın full notlarını veriyorlar eyüpbnin geo notlarini matbaa 180e çıkardı burda 50tl.Geçen sene çok kullandığım bir site o zaman sitede 20yse kitap reelde 100dü uçurum bu kadar değildi.Durumu olmayan tüm kitaplara 200 baymak zoruna giden arkadaşlar bi baksın eyüp hoca öneriyordu forumda da öneriliyordu bu site ben de kullandım öneririm gayet

bi arkadaşımla konuştuk daha demin o da bu sene aile durumu kötüyken hazırlandı onla konuşunca buraya da başlık açmak istedim çok var durumu olmayan mâlum türkiyede orta sınıfta kalmadı.Matbaalarda da fiyatlar fahiş kendi cevremden gördügüm kadarıyla,bu site normal pdfleri de uyguna çıkarıyor galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Site ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    vivakitap yukarda da yazdım hocam

• Sınava girmek de masraflı iş, kitabı dershanesi, yeme içme vs. Bir texas smokehouse 200TL olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL vermek yerine internet kafede pcden pdf okur üstüne bira içerim

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    volim öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarı fiyatına tarihi kitaplar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.