Bildirim
Hoca Benim Kafama Vurdu :D :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sende onun Kafasına vursaydın -
quote:
Orjinalden alıntı: Time_Force
Sende onun Kafasına vursaydın
piskopat mıdır nedir -
Lise sondayken bi arkadaş yarışmaya gitmişti.Bi günün son dersi derse geldi işte atladık üstüne o naber cengiz falan diye.Matematik hocası deliydi zaten harbi deliydi yani kimse dersini dinlemiyodu gülüyoduk adama paso geldi arkadan bi vurdu dedim herhalde kafam yarıldı.Ne eldi o arkadaş taşlamı vurdu ne yaptı -
lisede de bi öğretmen bana vurnak istemişti ellerinden tutmuştum bana vuramazsın diye beni dışarı attı disiplin e verdi ama babam da aynı okulda öğretmen olduğu için yırtmıştım
suçum ise dudak kremi sürmemdi -
bence az bile yapmış -
Hocam ben size vuruyor muyum de -
quote:
Orjinalden alıntı: C.apture
bence az bile yapmış
o elini koparırım senin
şimdi okula gidiyorum gelince kapışırız -
hahah bu yarın öbür gün sıra arkadaşım silgimi aldı geri vermiyor diye konu açar xD -
Len bak şimdi buraya konu açmış.Ben sana vurmadım oğlum şaka yaptım -
quote:
Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT
teknoloji tas. dersindeyiz hoca konferans salonuna geçin, dedi tabi herkes sevindi yırttık diye sonra ben aldım çantayı çıkıcam ben sana izin verdim mi deyip kafama vurdu, geçen de kulağımı çekmişti
ne halt yedigini söyleme zahmetine girecekmisin ? -
Az bile yapmış eli öpülesice hocan, -
Hilary Duff hayranıdır belki. -
adama bak yaaaa -
quote:
lisede de bi öğretmen bana vurnak istemişti ellerinden tutmuştum bana vuramazsın diye beni dışarı attı disiplin e verdi ama babam da aynı okulda öğretmen olduğu için yırtmıştım
suçum ise dudak kremi sürmemdi
dudak kremi?? -
sen ana başlık açsana ne yaşıyosan oraya yaz . Yakında mıçmaya giderken hbr vercen
-
Mert'i de tatile gönderdiler. -
-
yaw konu dışına bi girdim üst üste kaç tane kou :D :D ile bitoyr dedim kesin bi fake yada çocuk bastı forumu -
Haklıysa iyi yapmış,eğer haksızsa git bir ders kitabının arkasındaki Türkiye haritasını aç önüne koy seni buradan attıracam tahinin için kendine şehir seç de.
Benzer içerikler
- okula gitmemek için bahaneler
- maçtan önce ne içilir
- geçici diş yorumları
- en iyi monopoly oyunu
- sakalım çıkmıyor
- penis nakli
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X