Arkadaşlar hobi ve koleksiyon öneriniz varsa buraya yazın lütfen. Hobi sahibi olalım
Bence her şeyden önce sıkılmadan biriktirilebilecek şeylere karar verilmeli. Mesela ben ilk anahtarlıkla başlamıştım hem öyle aşırı pahalı değil. Sonra bozuk para biriktirmeye başladım tabi çok eski ve pahalı olanları değil :D son olarakta star wars figürlerini biriktirdim ve geç başlamanın pişmanlığı içindeyim. Bana sorarsan en sevdiğim koleksiyon star wars koleksiyonumdu ama bozuk para biriktiriken çok şey öğrenmişliğim var :D
quote:
Orijinalden alıntı: dust in the wind
Bence her şeyden önce sıkılmadan biriktirilebilecek şeylere karar verilmeli. Mesela ben ilk anahtarlıkla başlamıştım hem öyle aşırı pahalı değil. Sonra bozuk para biriktirmeye başladım tabi çok eski ve pahalı olanları değil :D son olarakta star wars figürlerini biriktirdim ve geç başlamanın pişmanlığı içindeyim. Bana sorarsan en sevdiğim koleksiyon star wars koleksiyonumdu ama bozuk para biriktiriken çok şey öğrenmişliğim var :D
Ya aslında ben de bozuk para biriktirdim ama kenara bir şeyler atmak anlamında . Birka. kişiden daha Star Wars olayını duydum. Bu gidişle başlayacağım sanırım
benim evimde baykuş koleksiyonum var. tablosu da var, anahtarlığı da, bardak altlığı da. sevdiğin bir hayvanla ilgili figürleri de toplayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: nevinsen
benim evimde baykuş koleksiyonum var. tablosu da var, anahtarlığı da, bardak altlığı da. sevdiğin bir hayvanla ilgili figürleri de toplayabilirsin.
çok orjinal fikirler var aslında, birisini seçeceğim artık, teşekkür ederim :)
Yeteneğin varsa kendinden bir şeyler yapman taraftarıyım. İlla bulduğun veya aldığın bir şeyi biriktirmek değil hobi. Şiir yazmak, kompozisyon, deneme, şarkı söylemek, resim çizmek vs. Bu tarz hobilere yönelmen seni de rahatlatır, ileriye yönelik daha da kalıcı olur. Yazdığın bir şiiri, yazıyı, söylediğin bi şarkının ses kaydını, çizdiğin bi resmi saklayabilirsin mesela. İlla yetenekli olmak gerekmiyo. Neyse gücün, yeteneğin o kadar yaparsın. Ve o sana ait bir eserdir, manevi gücü muhteşem olur. Günü geldiğinde bunlara bakarsın ve bu günlerini hatırlarsın. İleride aileni kurduğunda onlarla paylaşırsın(şu an varsa bi ailen beraber yapabilirsiniz bu aktiviteyi) Bu tamamen şahsi görüşüm. Sonuçta bu tür hobiler ruhsal açıdan da faydalıdır. Sadece koleksiyon tarafına eğilim göstermemen taraftarıyım.
Saygılar;
quote:
Orijinalden alıntı: AfterAll
Arkadaşlar hobi ve koleksiyon öneriniz varsa buraya yazın lütfen. Hobi sahibi olalım
orjinal oyun :) mesela kutulu nba 2k12 var bende başka mesela battlefield 2 var öyle öyle oyunları arşivliyom
Ben amerikan futbolu öğrenmeye çalışıyorum yakında topunu da alacağım ama maalesef hem tam olarak öğrenemem öğrensem bile sadece ben öğrenecem bunun için başka kişilere de öğretmem lazım + adam gibi oynayacak saha yok futbol sahası var ama orada da izin vermezler.
quote:
Orijinalden alıntı: AfterAll
Eğer uygun yere sahipseniz ve model araç koleksiyonu yapmak isterseniz. Model bulma konusunda da toplu alımlarınızda fiyat konusunda da yardımcı olabiliriz.
Bence de iyi fikir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme