Şimdi Ara

Hobi Olarak Yaptığım Android Uygulama / İlginç Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün hobi olarak başladığım android serüvenimde yeni bir adım attım ve ilk kez yaptığım bir uygulamayı yayınladım. Uzatmadan ne işe yaradığını anlatıyorum.

Bizler ilginç olaylar, sözler ve bunlar gibi şeylere çok ilgi duymuyor muyuz? Tabi ki duyuyoruz. Peki android dünyasında bilgiyi paylaşabileceğiniz bir uygulama var mı? Düne kadar yoktu.

Aslında bir çok benzeri uygulama şu an zaten var fakat onlar statikler. Yani ayda 1 kez güncelleniyor yeni 100 bilgi falan ekleniyor. Benim yaptığım uygulama anlık sizden gelen bilgileri paylaşacak yani bildiğiniz bir bilgiyi paylaşabilecek.

Unutmayalım bilgi paylaştıkça çoğalır.

İlginç Bilgiler

• Hocam nasıl yaptiniz? Bizler yapabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaltWhite kullanıcısına yanıt
    Ben zaten bu işe başladığımda meraktan başladım ve söylemek gerekirse şu an sadece java'da temel kuralları biliyorum zaten gereken tek şeyde bu kurallar biraz sabır ve internetteki inglizice kaynaklar. Tükçe kaynaklar da var onlardan da yararlandım fakat çoğu sorunda sadece ingilizce kaynaklarda çözüm bulabildim. Eğer sabırlıysanız ve kodlama hakkında bilginiz varsa internet size istediğinizi yapabileceğiz kadar kod veriyor.Şahsen ben öyle yaptım bu uygulamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brussi

Ben zaten bu işe başladığımda meraktan başladım ve söylemek gerekirse şu an sadece java'da temel kuralları biliyorum zaten gereken tek şeyde bu kurallar biraz sabır ve internetteki inglizice kaynaklar. Tükçe kaynaklar da var onlardan da yararlandım fakat çoğu sorunda sadece ingilizce kaynaklarda çözüm bulabildim. Eğer sabırlıysanız ve kodlama hakkında bilginiz varsa internet size istediğinizi yapabileceğiz kadar kod veriyor.Şahsen ben öyle yaptım bu uygulamayı.

Anladım sağolun. Düsündugum kadar basit degil herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaltWhite kullanıcısına yanıt
    :D Bu arada hatırlatayım bende bir çok şeyi halen tam ekleyemedim uygulamama arama çubuğu üzerinde çalışıyorum şu an çaylak olmanın kötü yanı sorunun kaynağını bulana kadar bir çok kez kodları değiştirdiğimden sorun nerede onu bile tespit edemiyorum bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.