Şimdi Ara

mobil uygulama yazmak kolay değilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda bi fikir vardı. Gerekli konuları öğrenip 1 sene içinde kendim yazacak kıvama gelmek istiyordum. chatgpt'ye prompu verdim bir sürü şey yazdı. 1 senede hem gpa kasıp hem de onları (dsa, database, oop, flutter vs.) öğrenemem. Haliyle vazgeçtim. 2 sene sonra bu işlere girişmek daha mantıklı gibi.

• Mobile giriş yapmak için dsayı bitirmene gerek yok, 2.dönem oop dersiniz varsa hemen akabinde öğrenmeye başlayabilirsin, ki bence zaman kaybetme çünkü 2ye gelince elinde ortalama dışında bir koz olması lazım.
    Zaten oop bildikten sonra gerisi daha sistematik ve anlaşılır oluyor
    Ben de bu 2 haftalık boşlukta mobil olmasa da backend tamamlamayı planlıyorum, unity de bakmak zorunda olmasam çok rahat hallederdim de bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 28 Kasım 2024; 23:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

kanka oop 2. sınıfta java ile birlikte anlatılacak. 2. dönem dsa dersi var. ben hocadan ve sınıftan ileride olduğum için kendim başladım dsa'ya. Kafam karışık şu an. dsa yerine oop mu baksam?

• Hee benim aklımda oop önce anlatılır diye kalmış. İkisi de önemli aslında da bence başladığın şeyde belli bir yere kadar gel sonra bu kış tatili Flutter ya da react native (ios geliştireceksen swift) temellerine bak eğer anlayabiliyorsan o zaman bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıyorum. bugünden itibaren.

maaşlı çalışan olmayacağım 

milyon dolarlar beni beklesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOBİL UYGULAMA İÇİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.