Şimdi Ara

Hobi İçin Bu bana yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendime kuş yuvalığı yapabileceğim tahtaları kesebilecek mümkünse delik açabilecek hobi amaçlı (elektronik eşyaları bir nevi tamir edebileceğim)matkaplı bir ürün arıyorum.bütçem çok az.üstüne çıkamam gibi.hepsiburada'da bu ürünü gördüm fiyatına göre iyi gibi.sizce nasıl ayda 2-3 kez kullanırım anca o da zor.birde bu ürünün vidalama özelliği varmı? rahat kesermi tahtaları? (tahta dediysem fazla kalın değil en fazla 1-3 cm)

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=13003116&Productid=hrlotus210prcmini

• güzelmiş
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

arkadaşlar kendime kuş yuvalığı yapabileceğim tahtaları kesebilecek mümkünse delik açabilecek hobi amaçlı (elektronik eşyaları bir nevi tamir edebileceğim)matkaplı bir ürün arıyorum.bütçem çok az.üstüne çıkamam gibi.hepsiburada'da bu ürünü gördüm fiyatına göre iyi gibi.sizce nasıl ayda 2-3 kez kullanırım anca o da zor.birde bu ürünün vidalama özelliği varmı? rahat kesermi tahtaları? (tahta dediysem fazla kalın değil en fazla 1-3 cm)

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=13003116&Productid=hrlotus210prcmini

Bu aletle vidalama yapamazsınız, o setten babam kendisine aldı ben Dremel kullanıyorum işinizi görür ancak çok kaliteli değil. Yanlış hatırlamıyorsam içinden ağaç kesmek için uç çıkmıyor, kendiniz almalısınız. Saygılar...

• Ben dremel ile 1 cm kalınlıkta ahşap kesemiyorum o cihazın keseceğini hiç sanmam. sunta, mdf kesecekseniz dekupaj yada daire testere alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 11 Haziran 2013; 19:24:59 >
  • zaten çok kalın şeyler kesmicem.en fazla 1 cm veya 1.5 santimlik çok ince tahtalardan kesicem.ve üzerlerinde yuvarlak delikler açmak için kullanıcam.bu fiyata çok bir şey beklemiyorum.bu dediklerimi karşılasın yeter.bu dediklerimi deneyen oldu mu? veya benzerlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScottCraig -- 11 Haziran 2013; 20:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

zaten çok kalın şeyler kesmicem.en fazla 1 cm veya 1.5 santimlik çok ince tahtalardan kesicem.ve üzerlerinde yuvarlak delikler açmak için kullanıcam.bu fiyata çok bir şey beklemiyorum.bu dediklerimi karşılasın yeter.bu dediklerimi deneyen oldu mu? veya benzerlerini.

Yuvarlak delik dediğiniz büyük çapta ise açamazsınız o aletle, ben büyük delik açmak için matkap frezesi veya delik testeresi kullanıyorum o da elektrikli matkapla. Küçük çapta delikler veya gravür ise o aletle yapabilirsiniz. 1,5 cm ise çok büyük bir değer maalesef kesmez. Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.