< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 17 Mayıs 2024; 14:37:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası)

-
-
-
Bu tarz replika saatlere para vermek parayi çöpe atmak gibi bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
marka karalamaktan başka şey değil su geçirdiyse neden garantiye göndermediniz.
Aynı durum benim başımda geldi HK9 gibi çakma ürünler gerçekten suya dayanıksız gönderdim servise muhtemelen yenisi gelecek. Suya dayanıksız olmasının dışında bence gayet kullanışlı bir ürün. ekranı amoled daha ne olsunki
-
Yurt dışından aldım satıcı garanti vermiyordu.
Bende bu saatlerden satıyorum. Neden duşa girdiniz. Bu saatlerde su geçirmezlik diye bişey yok. Sıçramayla geçirmez. Ben devamlı satıyorum. Olumsuz yorum olmadı hk9 serilerinde. Bunun yanında hello watch seriside iyidir. Diğer serilerden daha üst seviye. Kaça aldınız bilmiyorumda. Ben 1100 tl ye satıyorum, hk9 pro seriside 1000 tl. Yani bu fiyata 15 20 40 bin tllik apple watchla kıyaslamak komik. İmkanı olan orjinal alsın. Ama alamayanda kolda duruşu için bile alır. Dikkatli kullanacaksın. Ben orjinalleri bile kullandım. Gece kapatırım. Otomatik ayarları kapatırım. Su bile değdirmemeye çalışırım. Kılıf ekran koruyucu alınıp dahada korumalı yapılabilir. Apple watchlardada alimünyum gövdelerde korozyona uğrama sıkıntısı olabiliyor. Her saatte sorun olabilir. Dikkat etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 25 Mayıs 2024; 13:1:3 >
Peki sizin sattığınız HK9 serisinin fiyatları nedir?
Bir de Helo waç fiyatı nedir onları yazar mısınız?
-
Hk9 promax plus 1100mtl
hk9 ultra2 1100 tl
hk9 ultra2 max ta var aynı fiyat siyah renk
hello watch getirmiyorum şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 10 Temmuz 2024; 14:38:2 >
merhaba mesajlarımı gördünüzmü
Mr Smith mesajlarını gördüm. Teşekkür ederim.
-
UYGUN Fiyatlı ama marka saat almaya karar verdim.
Huwai ve Samsung
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 23 Eylül 2024; 18:28:36 > -
huawei yerine samsung tavsiye ederim. Huaweinin şarjı dışında Bi artısı yok bence
Samsung Galaxy watch 4 Klasik modeline karar kıldım.
Yurtdışından 10 ekim tarihinde gelecek bir arkadaş var.
Fiyat uygun olursa watch 7 de isteyebilirim.
Sizin tavsiyeniz ne olur. 3.500 TL bütçe ile hangi saati tavsiye edersiniz.
Not: Hergün şarj edilecek bir cihaz kesinlikle almak istemiyorum.
En az 10-15 gün şarjı gitmeli,
Ekran amoled/benzeri
En az 44 - 46 mm
Çağrı alıp vermeli
NFC ve eSim tercih sebebi.
-
merhaba markalı saat aldınızmı. şarjımiyi giden bir huawei var sadece zaten
sizin mesajı beni etiketlemediğiniz için görememişim. 3500 tl 100 dolar şuan herhalde. yurt dışından aldıracaksanız 100 dolara markalı bulabilirseniz hepsi olur. ben samsung ve apple kullandım evde kullanmıyorum öyle 2 haftaya kadar gider. sadece dışarda lazım oluyo. batarya ömrüde gitmez böyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X