Şimdi Ara

hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bin küsur TL ye aldığım saatin incelemesini tecrübemi paylaşayacağım.

YouTuber late tarafından ısrarla gözümüze sokulan bu saatlere watchface eklemek istiyorsanız 1-2 dolarlık tane ile satılan ücretli yüzleri paypal ile satın almanız gerekmekte. Uygulaması için Wearpro android marketten yorumlara bakın

Bataryası hızla bitiyor
    Bluetooth bağlantısı kopuyor. Haberiniz olmuyor.!!!
    Malzeme aynı fakat elma orjinali ile yanyana koyunca aynı kalitede değil.özellikle kordon.
    Ekran AMOLED ,net ,çok az takılma oluyor.
    Bataryası içinde yapıştığı yerden kopuyor içerde tıkır tıkır sallanıyor.
    Sensörler sahte veri ölçüyor yanda yanlış. Yada sensör yok ama varmış gibi.

Sms wp, line messager da bağlantınız kopmadı ise gösteriyor.dinamik Island çalışıyor.

Youtuberlerın komisyonla övdüğü bu saatleri tavsiye etmiyorum. Piyasada 250 den 1700 e kadar fiyatlar var. Markası farklı fakat üreticisi aynı fabrika sanki.

Watch faceler i PC ile yada telefonla farklı yazılım atamıyorsunuz. Örneğin chronos uygulaması şifreli zip yüzleri bu saatlere yüklemiyor.

Wearfit pro uygulaması orjina uygulamasıdır. Android markette ne kadar olumsuz yorum olduğunu göreceksiniz. Özellikle yüzlerin 2 dolar olarak satılması hakkında.

Saat duş alırken ekranı gitti sökmeye karar verdim .

Neden mi söktüm ilk hafta elma gibi görünüyordu fakat daha sonra elma markette gerçeği ile karşılatırdığımda aradaki kalitesizlik rahatsız etti.

Zaten bir ay sonrada cihaz bozuldu. Cihazın içini tornavida ile açınca ucuz bir batarya, kablosuz şarj için ucuz emeksiz sarılmış bir bobin, iki parça board ,ve biraz zorlayarak ön tarafa doğru söktüğüm ekran olarak ayrıldı.

Bu saatin farklı markaları
    Hk9 pro, ultra 2 se, hk3 pro ,plus ,vs. Hero, 8 gibi adlar vermişler.

Sonuç: YouTuber ların gazına gelip almayın paranıza yazık bu ürünleri alacağınıza Huawei xiaomi Samsung uygun fiyatlı saatlerine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 17 Mayıs 2024; 14:37:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası) hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası) hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası) hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası)

• Bu tarz replika saatlere para vermek parayi çöpe atmak gibi bence.

• marka karalamaktan başka şey değil su geçirdiyse neden garantiye göndermediniz.

Aynı durum benim başımda geldi HK9 gibi çakma ürünler gerçekten suya dayanıksız gönderdim servise muhtemelen yenisi gelecek. Suya dayanıksız olmasının dışında bence gayet kullanışlı bir ürün. ekranı amoled daha ne olsunki

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından aldım satıcı garanti vermiyordu.

• Bende bu saatlerden satıyorum. Neden duşa girdiniz. Bu saatlerde su geçirmezlik diye bişey yok. Sıçramayla geçirmez. Ben devamlı satıyorum. Olumsuz yorum olmadı hk9 serilerinde. Bunun yanında hello watch seriside iyidir. Diğer serilerden daha üst seviye. Kaça aldınız bilmiyorumda. Ben 1100 tl ye satıyorum, hk9 pro seriside 1000 tl. Yani bu fiyata 15 20 40 bin tllik apple watchla kıyaslamak komik. İmkanı olan orjinal alsın. Ama alamayanda kolda duruşu için bile alır. Dikkatli kullanacaksın. Ben orjinalleri bile kullandım. Gece kapatırım. Otomatik ayarları kapatırım. Su bile değdirmemeye çalışırım. Kılıf ekran koruyucu alınıp dahada korumalı yapılabilir. Apple watchlardada alimünyum gövdelerde korozyona uğrama sıkıntısı olabiliyor. Her saatte sorun olabilir. Dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 25 Mayıs 2024; 13:1:3 >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt

Peki sizin sattığınız HK9 serisinin fiyatları nedir?

Bir de Helo waç fiyatı nedir onları yazar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt
    Hk9 promax plus 1100mtl
    hk9 ultra2 1100 tl
    hk9 ultra2 max ta var aynı fiyat siyah renk
    hello watch getirmiyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 10 Temmuz 2024; 14:38:2 >
    merhaba mesajlarımı gördünüzmü

• Mr Smith mesajlarını gördüm. Teşekkür ederim.

• UYGUN Fiyatlı ama marka saat almaya karar verdim.

Huwai ve Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 23 Eylül 2024; 18:28:36 >
    huawei yerine samsung tavsiye ederim. Huaweinin şarjı dışında Bi artısı yok bence

• Samsung Galaxy watch 4 Klasik modeline karar kıldım.

Yurtdışından 10 ekim tarihinde gelecek bir arkadaş var.

Fiyat uygun olursa watch 7 de isteyebilirim.

Sizin tavsiyeniz ne olur. 3.500 TL bütçe ile hangi saati tavsiye edersiniz.

Not: Hergün şarj edilecek bir cihaz kesinlikle almak istemiyorum.

En az 10-15 gün şarjı gitmeli,

Ekran amoled/benzeri

En az 44 - 46 mm

Çağrı alıp vermeli

NFC ve eSim tercih sebebi.

merhaba markalı saat aldınızmı. şarjımiyi giden bir huawei var sadece zaten

sizin mesajı beni etiketlemediğiniz için görememişim. 3500 tl 100 dolar şuan herhalde. yurt dışından aldıracaksanız 100 dolara markalı bulabilirseniz hepsi olur. ben samsung ve apple kullandım evde kullanmıyorum öyle 2 haftaya kadar gider. sadece dışarda lazım oluyo. batarya ömrüde gitmez böyle.

• Geçen Hafta S. Arabistan'da infinix Xwatch 3WE aldım bir tane (150 SAR) 1.400 TL civarı.
    Bilinen tüm mesajlar (wsap, SMS, tlgram, insta, face vs.) alma ve okumaya izin veriyor.
    NFC ve GPS yok, wsap ve SMS gönderilmiyor (varsa da henüz bulamadım)
    6 gün sürekli açık, 20 telefon görüşmesi yaptım, adım sayar ve nefes egzersizleri, uyku takibi, gayet iyi geldi bana.
    6. Gün gece kapandı -pil bitti. İlk yüzde % şarj ile 6 gün pil ömrü sundu.
    Telefon görüşmelerinde ses kalitesi çok iyi.
    Menü geçişleri tatminkar hızda. 30 civarı saat arayüzü var.

hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası)k
    hk9 ultra2 ,hk9 pro, plus , hk8 ,hk12 replika saat (elma kopyası).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 18 Ocak 2025; 8:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.