Şimdi Ara

Hizmet Tercihi Mezuniyet Bilgisi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam askerlik hizmet tercih işlemlerinde arıza olduğu için şubeye gidip bedelli başvurusu yaptım bugün. Eve geldim bir bakayım dedim ve şöyle bir şeyle karşılaştım;

    Hizmet Tercihi Mezuniyet Bilgisi Hatası

    ———

    Hizmet Tercihi Mezuniyet Bilgisi Hatası

    E-devlet’te Yök’ten sorguluyorum orda gözüküyor mezuniyetim var ama burda böyle gözüküyor. Tercih sıralamasında “yedek subay, yedek ast subay ister misin ?” dedi görevli. Yani mezuniyet görmese sormazdı diye de düşünüyorum. Acaba bir hata mı oldu ? Başına gelen, bilen var mı bu durumu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benzer bir durum yaşadım, kısaca bahsedeyim.


    Mart 2021'de yüksek lisanstan mezun oldum. 1 Nisan'da hizmet tercihlerimi yaptım. Tercihleri yaparken yüksek lisans bilgim görünmesine rağmen başvuruyu tamamladıktan sonra görünmüyordu. Askerlik şubesine gittim. Meğer yüksek lisans mezuniyetim TSK'nın bilgilerine henüz işlenmemiş. E-devletten mezuniyet belgemi açıp memura gösterdim. Memur bilgilerimi sisteme girdi. 2 gün sonra başvurumu güncelledim ve yüksek lisans mezuniyetim başvuru belgemde göründü.


    Muhtemelen siz de benimle aynı durumu yaşıyorsunuz. TSK bilgilerinde mezun görünmediğiniz için bilgilerinizi güncelletmeniz gerekiyor. Askerlik şubesine giderek sorununuzu çözebilirsiniz. Birkaç gün sonra başvurunuzu tekrar yapın, sorun hallolur.

  • Kardeşim bende de aynı hatayı veriyor yedek subaylık istiyorum ama bir sıkıntı olmaz değil mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.