Şimdi Ara

HızlıAl'dan MSI GE60 459XTR Siparişimi Verdim Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1898 Liraya almış bulunmaktayım ve ilk laptopum olucak. Yıllardır modifikasyon , parça değiştirirek gerek yeni pc toplayarak yaptıgım masaüstü pclerim oldu ve artık Üni hayatı yüzünden laptop almaya karar verdim ve bunu sipariş verdim umarım kısa süre içerisinde gelir.
    Şimdi bir kaç sorum var hediyeler kısmında:

MSI Sırt Çantası
    MSI Gaming Mouse
    Seagate 500 GB Hdd

yazıyor. Ama siparişimi tamamladıgımda hediyeler kısmında sadece MSI Sırt Çantası ve Seagate 500 GB Hdd vardı. Mouse kutuda cıkıcakmı acaba ? Bazı kutu açılımı videoları izledim arkadaşlarımızın yaptıgı hepsinde mouse cıkıyordu acaba HızlıAl dan alan bir arkadaşımız varsa beni bilgilendirebilir mi bu konuda ?

Bir diğer sorum ise Pil nasıl kullanayım ? Açıkcası Laptopu ordan oraya taşımayı düşünmüyorum hep masada durucak. Pil çıkarılı , adaptör ilemi kullanayım yoksa pilde takılı olsunmu. En çok merak ettiğim ise Adaptör takılı iken Pilin şarj olmasını engelleyebilirmiyim ? Pilin ömrü bitsin istemiyorum. Laptopu olan çoğu arkadasım bu sorundan müzdarip.

Bir diğer sorum ise GPU Boost ve Wifi kopma olayı. GPU Boost olup olmadıgı oyunlarda nasıl anlayabilirim ? Cünkü o sorunum varsa bios update ile çözmeyi düşünüyorum direk işletim sistemini kurar kurmaz.

Soğutucu pad sizce hangisini almalıyım ? tavsiye edebileceginiz varmı pad e maksimum 70-80 lira verebilirim.

Thermaltake Massive23 LX
    Zalman ZM-NC3
    Inca INC-336DX

Birde gaming 5.1 Mikrofonlu bir Kulaklık tavsiyesi istiyorum gerçekten güzel olan fiyatı 130 TL MAX 150 olan bi kulaklık. Teşekkürler şimdiden

• Takipteyim konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse kesin çıkar.Çünkü kutunun içinde ve kutu mühürlü.
    Şarja takılı olarak kullan.%95 'e inmedikten sonra şarj etmiyor zaten.sıkıntı olmaz.hatta hantallaşmaması için haftada 1 %10'a düşür.şarj et
    Bi kaç arkadaş bu siteden almıştı ve boost sorunu yok demişti.zaten bu son seri olmaz diye düşünüyorum.

soğutucu şimdilik gerekli değil ama 1-2 aya ihtiyaç duyarsın.bence al.alıcaksan da 50tl üzeri al.20tl'likler pek bi işe yaramıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Mouse kesin çıkar.Çünkü kutunun içinde ve kutu mühürlü.
    Şarja takılı olarak kullan.%95 'e inmedikten sonra şarj etmiyor zaten.sıkıntı olmaz.hatta hantallaşmaması için haftada 1 %10'a düşür.şarj et
    Bi kaç arkadaş bu siteden almıştı ve boost sorunu yok demişti.zaten bu son seri olmaz diye düşünüyorum.

soğutucu şimdilik gerekli değil ama 1-2 aya ihtiyaç duyarsın.bence al.alıcaksan da 50tl üzeri al.20tl'likler pek bi işe yaramıyo

Bende alacağım. Şu sarj konusunu anlamadım. Hemen ömrü bitsin istemiyorum. Nasıl kullanayim ?

• kardeş fişe takabileceğin her zaman fişte dursun.yani nasıl olsa şarjım iyi ben bunu bi fişten çıkarıyım deme.%95'ten sonra batarya kapanır direk akım bilgisayara gider.böylece bataryan eskimez.sürekli böle kullanırsan arada bir de(1-2 hafta kullanıma bağlı) bataryanın tembelleşmemesi için bataryadan kullan %10'a felan düşür.tekrar şarj et.
    Bu ürünü alacaksan şuna bi gözat :http://forum.donanimhaber.com/m_65616387/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 10 Haziran 2013; 1:01:08 >
  • Dostum cevabın için teşekkürler. Mümkünse sogutucu kullanan ve 5.1 kulaklık kullanan arkadaslar varsa yorum yapıp bilgilendirirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

kardeş fişe takabileceğin her zaman fişte dursun.yani nasıl olsa şarjım iyi ben bunu bi fişten çıkarıyım deme.%95'ten sonra batarya kapanır direk akım bilgisayara gider.böylece bataryan eskimez.sürekli böle kullanırsan arada bir de(1-2 hafta kullanıma bağlı) bataryanın tembelleşmemesi için bataryadan kullan %10'a felan düşür.tekrar şarj et.
    Bu ürünü alacaksan şuna bi gözat :http://forum.donanimhaber.com/m_65616387/tm.htm

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.