Şimdi Ara

HIZLIAL'DA BONUSA 6 Taksit + %10 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop ve fotoğraf makinası almak için Hızlı alda dolaşırken birden kampanya geldi Şubat boyunca geçerliymiş. En son gezdiğim ürünlere göre kıyasladım bindirip indirme olayı yok. Daha sonra bindirebilirler o yüzden ihtiyacı olan faydalansın bir an önce

http://www.hizlial.com/Land/BonusKart/indirim_8.htm

• evet bonus a %10 ındırım var tabıkı halıyle de fıyatlarda yukarı dogru bır duzeltme yapılmıs ben su an sadece telefonlar baktım cogunun fıyatı arttmış.
  • berne lcd monitör almayı düşünüyordumhttp://www.hizlial.com/bilgisayar/monitor-hoparlorler/lg-19-w1934s-bn-5ms-wide-screen-siyah-lcd-monitor_30.056.1165.0068.htm bu ürün önceden 119$+kdv idi şimdi 126,50%+kdv olmuş

eski kampanyası ile daha karlıydık, yani bindirmeden önceki 12 taksit %5 indirim daha karlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamboochaa -- 22 Şubat 2010; 15:33:52 >

• Ben baktım da bilgisayar parçalarında neden % 5 yazıyor?

Düzeltme : Ödeme yaparken % 10 indirimli fiyat görünüyormuş. Ürün açıklama sayfasına neden koymamışlar anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 22 Şubat 2010; 15:45:52 >
  • Hiç güven vermiyor bunlar... bir da benden
  • ya simdi 20 gundur uğrastıgım bir seyi anlatayım.bu sitede durmadan reklamları dönüyor.ona deli oluyorum...
    20 gun önce infrared ısıtıcı aldım.helal olsun adamlar ertesi gün getirdiler kargosuna laf edemem..
    ürünü kargo görevlisinin yanında actım fise taktım pat sigorta attı.baska ısıtıcıda kullanıyorum normalde prizde sorun yok.
    hani olur arıza dedim değişim talep ettim.
    2.side geldi aynı hızla:) ya takıyorum fişe elimi uzatıyorum yok yanmıyor çalışmıyor.
    ya 2 sans vermişim haklarını kaybettiler iade talep ettim.
    15 gundur kredi kartına paramı iade etmediler.iadeyi kabul ediyorsun niye paramı vermiyorsun kardesim.
    aynı hızla cekiyorsun ama koca ay senden ısıtıcı beklemekle gecti.hala bekliyorum paramı iade etmelerini.şikayet var'a yazdım eksisoz'luğe yazdım hala cevap veren yok bakalım ne olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 22 Şubat 2010; 15:59:01 >
  • hizlial.comdan geçen ay bir dizüstü bilgisayar almıştık. Acer 4810t İlk başta olayı kısaca özetlemek istiyorum ;

Bilgisayar geldiği gibi açılış düğmesine bastık ve kurulum ekranında disk hatası verdi. Bizde ürünü sorunlu olduğu için geri gönderdik ve yasal iade hakkımızı kullanarak bu ürünü iade etmek istediğimizi belirttik. Hızlıal ise servise gönderileceğini ve servis rapor verirse ürünün değişim veya iadesinin kabul edileceğini belirtti. Servise giden ürün yaklaşık 1 ay sonra tekrar bize sorunu yok diyerek geri gönderildi.

Ürünü alıp yine ilk çalıştırmamızda windows hdd sorunu olduğunu ve bilgisayarın kapatılması gerektiğini belirten uyarı verdi.Yani ürün başından söylediğimiz gibi sorunlu bir ürün. Ve hızlıal firması mesafeli satışlar sözleşmesinin 8. maddesinde belirtilen "aldığını ürünü 7 gün içinde koşulsuz iade hakkına sahiptir" maddesine göre iade hakkımızı hiçe saydı ve ürünü iade almadı.http://www.alomaliye.com/mesafeli_sozlesmeler_uyg_yonetmelik.htm

1-5 ayı geçti bilgisayar bizde 1 gün bile durmadı, yine sorunu yok diye gönderilmiş, bugün kargoyla elimize ulaşacak galiba. bunlardan kesinlikle alışveriş yapmayın... yazıklar olsun goldada, bu firmasınada...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5800 takip ediyordum bonusa 12 taksit 501 lira iken 519 lira olmuş. 6 taksit olarak 491 lira.
  • Evt bu arada bilgisayar az önce gelmiş abime, açmış ve açılmıyor.
    Hata İletisi: Bilgisayar Diski Donanım Yapılandırması Sorunu Nedeniyle Bilgisayar Başlatılamadı.

Sanayi ve ticaret bakanlığına şikayet ettik, mahkemede davada açacağız.

Arkadaşlar bulaşmayın bunlara, paranıza yazık, gerçekten paranızla rezil oluyorsunuz, forumdaki üyelerinede mesajla durumuda anlattım, 2-3 hafta önce attığım mesajı hala okumamış, ama habire foruma girip çıkmış... buraya gelip link vermeyi biliyorlar,reklam yapmayı biliyorlar...
  • Dün SE naite j105 Bonusa tek çekim veya 12 taksite %5 indirim ile 261tl idi...Bu konuyu görünce tekrar baktım, bonusa tek çekim veya 12 taksit %5 indirim devam ediyor ama fiyat 275tl olmuş...Bonusa 6 taksit %10 indirim kampanyasında 261tl gözüküyor...Göz göre görede insanlar saf yerine konuyor...Yazık...Cin olmadan adam çarpmayın...

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-j105_02.044.1357.0196.htm
  • Öğleden önce baktığımız telefona tam 100 lira bindirmişler! Tam hızlıal gibi bir firmaya yakışır kampanya!
  • Aldığımız ürün sorunlu çıktı ve aynı gün kargo ile iade ettik. hızlıalın bunu iade alması gerekirdi. Biz bilgisayarı kullanmadıkki, servise gitsin... parasını verip aldığım 0 ürün niye servislerde 1 aya yakın dursun, bunu iade alıp başka bir ürün veya para iadesi yapması gerekirdi.

Hiçbir sitede aynı olmazdı, 7 günlük iade hakkımız hiçe sayıldı, üstelik sorunlu ürün bişeyi yok diye 2 kez bize gönderildi. sorunsuz ürün şimdi açılmıyor bile... hala hızlıal yada başkası prosedür aynı diyorsunuz.
  • Tefal Rondo alacaktım, dün baktım 86 tl felandı bugün 90 düz yapmışlar, %10 indirimle alsam dünkü %5 12 taksite denk gelecek nerdeyse
  • Adam haklı 7 gün iade garantisi var kutusuyla vs yirtmadan olmak kaydıyla. Bindirin var farkettim ama her üründe değil sadece dolara ve Euro'ya endeksli ürünlerin bazılarında gerçi dolarda bugün coştu 1.53 oldu o da var. Ama brother yazıcıda bindirim var ornegin. O değil normal alacak adama da engel oluyorlar bu bindirimle. Herkesde bonus yok sonuçta. Benim yüze yakın alışverişim oldu Allah'a şükür ciddi bı problem yasamadım birazda şans isi
  • cep telefonlarının hepsinde bindirim var. böyle kampanya yapacaksanız yapmayın kardeşim. halkı kandırmaktan başka bişi değil..
  • Güzel kampanya bence
  • Canon Pıxma IP-4700 Yazıcı

VaCo: 186,00 TL
    HeBu: 195,76 TL
    HıAl: 219.34 TL

Hızlıalda %10 indirim olsa bile Hepsiburada daha cazip..

Biraz Canon yazıcı fiyatlarını gözden geçirsinler istifade edelim, ama bir türlü fırsat vermiyorlar ki bir ürün alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 22 Şubat 2010; 21:07:04 >
  • Burdan bir tel aldım 7 aydır uğraşıyorum.hızlıal yazısını gördüm mü tüylerim ürperiyor.ama az kaldı haciz kapılarında.dünyanın parasını ödeyecekler biraz daha sallarlarsa beni.
  • Milleti keriz mi zannediyor bu şirketler?
  • ben dün bulaşık mak. aldım. fiyatı 665 Tl idi şimdi 685 lira olmuş. önce bindirim sonra indirim.. yüzde 10 falan yalan yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.