Şimdi Ara

Hızlıal.com ps3 şikayetim kafayı yicem yardım edin nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle. Yaklaşık 1,5 ay önce 19.11.14 tarihinde hızlıal.com dan ps3 500 gb babam sipariş vermiş. Makine 3.bölge yani asya olarak geldi. Tabi ben bilmediğim için oynamaya başladık. Makineyi aldıktan 2 hafta sonra gta5 aldım. Makineyi almadan önce araştırmıştım bölge sıkıntısı sadece filmlerde oluyo oyunlarda bi sıkıntı olmuyo diye bilgiler vardı. Gta 5 i aldıktan sonra cd yi takım online girmek için ama benden güncelleme yapmamı istedi.Güncellemeye girdim indirdi ama kurarken %14 de 80029564 kodlu hatayı verdi. Sony i aradım dns değiştirdim gücenli moddan girdim makineyi sıfırladım cd yi değiştirip 3 numara aldım psn hesabını japonyadan açtım ama yine de olmadı. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar? Az önce sonyile tekrar görüştüm bana makinenin bölgesindeki teknik servisle görüşün dedi. Yani japonyayı aramamı istedi. Japonca bilmediğim için ingilizcem de ona yetmeyeceği için hiç girişmedim.Hızlıal.com u aradım yılbaşı nedeniyle kapalıymış. Ben bu makineyi ne yapayım? Bi hevesle aldım şimdi ise elimde kaldı. Sinirden kafayı yemek üzereyim. Nolur bana bi çözüm söyleyin. Hızlıala geri iade edip paramı alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncelleme yapmamasının 3. bölge olmasıyla bir ilgisi olmaması lazım.yabancı bölge psn hesabı almanızada gerek yok bence.belki donanımsal bir hata olabilir veya hdd hatası.daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verecektir

Orijinalden alıntı: mvlt42

güncelleme yapmamasının 3. bölge olmasıyla bir ilgisi olmaması lazım.yabancı bölge psn hesabı almanızada gerek yok bence.belki donanımsal bir hata olabilir veya hdd hatası.daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verecektir

Hocam kafayı yemek üzereyim artık. Oyunu değiştirdim yine olmadı. Birisi yardım etse lütfen arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

güncelleme yapmamasının 3. bölge olmasıyla bir ilgisi olmaması lazım.yabancı bölge psn hesabı almanızada gerek yok bence.belki donanımsal bir hata olabilir veya hdd hatası.daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verecektir

Hocam kafayı yemek üzereyim artık. Oyunu değiştirdim yine olmadı. Birisi yardım etse lütfen arkadaşlar.

oyunu değiştirmenize zaten gerek yoktu ps de oyunlarda bölge sıkıntısı yok.her oyun her makinada çalışır.zaten güncelleme hiç başlamadan hata verirdi.sizinki %14 te kalmışsa başka bir sorun vardır muhakkak

quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

oyunu değiştirmenize zaten gerek yoktu ps de oyunlarda bölge sıkıntısı yok.her oyun her makinada çalışır.zaten güncelleme hiç başlamadan hata verirdi.sizinki %14 te kalmışsa başka bir sorun vardır muhakkak

Hocam belki ondandır diye değiştirdim ama yine de olmadı.

• bak burada aynı konu açılmış. burayı oku istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_91807884/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDİN
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gta 5 te güncelleme yapmaması dns ile alakalı bağlantı ayarlarından google dns dene.

Muhtemelen sorun internettendir.Benzer şeyler bende de olmuştu.Bir süre sonra kendiliğinden düzelmişti.

• Bu dns'i dene bakalım. 3-4 yıl önce böyle bir sorun türemişti, güncelleme ve download'ların yapılamaması sorununun çözümüydü. Sorun aynıysa belki işe yarar.

195.175.39.40
    195.175.39.39

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Konsolla hiçbir ilgisi olacağını düşünmüyorum.Hatta eminim diyebilirim.

Muhtemelen sorun internettendir.Benzer şeyler bende de olmuştu.Bir süre sonra kendiliğinden düzelmişti.

Hocam ps3 kafeye götürüp denedim yine olmadı. Cihaz 3.bölge oyunu değşltirdim 3.bölge aldım hesap 3.bölge aldım yine de olmadı. Kaç kere dns değiştirdim. Lütfen bi çözüm bulun kafayı yiycem artık. Bi ysrdımcı olun.

Yeğenim ps3-ü güvenli modda aç. (SAFE MODE)

3. Seçeneği seç. Restore File Sistem (Dosya sistemini düzenle (Onar) gibi bişey)

Yes de YES Evet

Sonra OK de OK TAMAM

Sonra oyununu oyna..

*** Safe mode da açmak için ps3 ün power tuşuna 3-4 saniye basılı tutman gerekiyor değişik bir bip sesi gelecek sonra ds3 şarj kablonu ps3 e ve ds3 e bağla seçenekler çıkacaktır.***

Benden bu kadar daha iyi bilen daha iyisini yazsın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.